ovo je tako bezveze.
zahladilo je, i mene je u roku 12 sati prebacilo na tešku prehladu, nos je začepljen, glava boli, i ponašam se ko da umirem i sama sebi idem na živce
ovo je tako bezveze.
Jel ti se ne spava od Claritina?Pješčana » wrote:uspjela sma se prehladiti od danas do jučer.
onak, jako.
ili je to, ili grda alergija : pije claritin:
ako te što tješi, ja još nisam dobila onu za siječanj i veljačuElliQuinn » wrote:..., a plaće još nemam i ne znam kad ću je dobiti.
Auto mi je na servisu. Za popravak vrata traže 6 kkn, za redovan servis 2,2 kkn, za neku pumpu iz koje nešto curi, neki karter iz kojeg nešto curi i nešto na kočnicama traže još 4 kkn. A na brifingu su nas obavijestili da nam snižavaju plaće zbog pada rejtinga. Idem se šetkarat po Svačićevom, pa dvajst kuna po dvajst kuna, možda nešto skupim.ElliQuinn » wrote:Auto mi je na dva mjesta izgreban, a plaće još nemam i ne znam kad ću je dobiti.
mogle bi ti Elli i ja praviti konkurencijuMargarita » wrote:Idem se šetkarat po Svačićevom, pa dvajst kuna po dvajst kuna, možda nešto skupim.
OK, danas sam do 9 na poslu, poslije možemo u male poduzetnice. Već sam obučena kurvanjski, ne moram se ni presvlačiti.ElliQuinn » wrote:Tri za jedan, samo danas, sutra i prekosutra. PDV nije uključen u cijenu.
Pješčana » wrote:nije me naživciralo. zgadilo mi se. na kraju, nitko neće biti kažnjen zbog smrti male Mije
http://www.jutarnji.hr/skandalozan-zakl ... e/1028666/
Nije drek nego se pas posrao.ječenja djevojčice nije napravljena liječnička pogreška već da je došlo do organizacijskih, tehničkih i proceduralnih propusta koji su značajno produljili vrijeme zbrinjavanja,
čekala sam vas skoro do ponoćiMargarita » wrote: OK, danas sam do 9 na poslu, poslije možemo u male poduzetnice. ..
uf, gadnokarambol wrote:Ukralo mi prednji kotač, mamicuimjbmdaimjbm
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests