Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
baja

Post 17 May 2012, 11:54

ElliQuinn » wrote: To je ono što sam ja uspjela pročitati. :facepalm:
:rofl:
pokvarena mašta i prljave strasti :o :D

Mulica

Post 17 May 2012, 12:20

Lyla » wrote:
Znam da je počelo s onom simpatičnom kokom koja je mislila da je progutala vjenčani prsten.
Ali meni se to i ovo kako ti kažeš poše i ovo što kažeš da ti prijateljica nema organ ...sve čini ko da ste vi neke proste!!!! :o
ona je prosta histerična dojilja, pucaju je hormoni još od trudnoće...tako se pravda! iako ja mislim da su nju hormoni počeli pucat još dok se hranila preko pupčane vrpce! :o
mi ostale smo normalne! :D
meg ti je glupa!!! :xlux:
Morticia

Post 17 May 2012, 12:33

Stišalo se na politici, mislim da ću vam se pridružiti u gutanju.
Al' idem prvo pušit.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 17 May 2012, 12:35

Morticia » wrote: Al' idem prvo pušit.
pa da, tako to i ide :D
Tupelo

Post 17 May 2012, 12:42

Spava :lux:
Malo je opet pošeremetila ritam.
Ustala se tek u 9 :S pa je preskočila jutarnje spavanje. Brijem da će uskoro početi spavati samo jednom dnevno.
Jučer je zaspala na pola zalogaja u hranilici. Kuki i ja smo se onda sprdale s njom. Idući put ćemo joj nacrtati brkove. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Morticia

Post 17 May 2012, 12:50

Imamo mi snimku bube kako spava u viperu i pije na dudu. :rofl:
Svako toliko se trzne, podigne glavu, posiše još malo, a onda joj zakolutaju oči i glava opet padne. :rofl:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 17 May 2012, 12:54

Jednom se (al' to mi uopće nije smiješno, tad sam skoro krepala od tuge), kad je bila bolesna i danima povraćala, dok je sjedila na meni, ja sam bila u nekom poluležećem stavu na kauču, a ona licem okrenuta prema meni, ispovraćala kompletno po meni, tj. po prsima i trbuhu, samo klonula tijelom i lišcem u to i od iscrpljenosti iste sekunde zaspala u rigotini.
Morticia

Post 17 May 2012, 13:03

I normalno, sad više nikog nema. :gaah:
vrrrlet

Post 17 May 2012, 13:34

Morticia » wrote:Jednom se (al' to mi uopće nije smiješno, tad sam skoro krepala od tuge), kad je bila bolesna i danima povraćala, dok je sjedila na meni, ja sam bila u nekom poluležećem stavu na kauču, a ona licem okrenuta prema meni, ispovraćala kompletno po meni, tj. po prsima i trbuhu, samo klonula tijelom i lišcem u to i od iscrpljenosti iste sekunde zaspala u rigotini.
Oh, na majku je! :cerek:
Tupelo » wrote:

Stablo :mama:
Dam se kladit da je koječega ostalo ispod krošnje. :mama:
Zašto ti mouž ne kupi helikopter na daljinsko s kamericom i hvataljkama? Mogla bi biti superheroj, Tupelo- borac protiv smeća.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

Post 17 May 2012, 13:39

Morticia » wrote:Imamo mi snimku bube kako spava u viperu i pije na dudu. :rofl:
Svako toliko se trzne, podigne glavu, posiše još malo, a onda joj zakolutaju oči i glava opet padne. :rofl:
super su kad se bore sa snom :rofl:

naš vrtić je bio super; na odlasku smo dobili folder sa fotkama, crtarijama... na jednoj fotki, kad je tek krenula u vrtić, je zaspala čekajući ručak, samo se podlaktila :D
Tupelo

Post 17 May 2012, 13:46

Fakat spavaju u najčudnijim pozama. Slikala sam šmizlu kako spava na trbuhu, s guzicom u zraku :cerek: i pokušala sam je slikati kad se iz sjedećeg položaja samo prevalila gornjim dijelom tijela prema naprijed, ali tada ju je fotić probudio pa mi nije uspjela fotka. :crying:
Morticia » wrote:Jednom se (al' to mi uopće nije smiješno, tad sam skoro krepala od tuge), kad je bila bolesna i danima povraćala, dok je sjedila na meni, ja sam bila u nekom poluležećem stavu na kauču, a ona licem okrenuta prema meni, ispovraćala kompletno po meni, tj. po prsima i trbuhu, samo klonula tijelom i lišcem u to i od iscrpljenosti iste sekunde zaspala u rigotini.
A jadna :crying:

vrrrlet wrote:Zašto ti mouž ne kupi helikopter na daljinsko s kamericom i hvataljkama? Mogla bi biti superheroj, Tupelo- borac protiv smeća.
Zato što je zao i ne voli me. :crying:
Nica

Post 17 May 2012, 13:51

Mišica. :(
Tupelo wrote: Zato što je zao i ne voli me. :crying:
Trpi te, što bi ti još htjela?
Groupie :cerek:
Tupelo

Post 17 May 2012, 13:53

Nica » wrote:Trpi te, što bi ti još htjela?

Helikopter s kamericom i hvataljkama + 30 metara dugu profesionalnu hvataljku za papiriće. :raspa:

Ne pratiš. :rolleyes:
Eks

Post 17 May 2012, 13:55

Tupelo » wrote:

Helikopter s kamericom i hvataljkama + 30 metara dugu profesionalnu hvataljku za papiriće. :raspa:

Ne pratiš. :rolleyes:
Ma to je komplicirano. Zašto jednostavno ne usmjeravaš čistače jabukama? Pa da vidiš kako će sve pokupiti idući put. I jabuke.
Leteća
babin nakurnjak

Post 17 May 2012, 13:59

Morticia » wrote:Stišalo se na politici, mislim da ću vam se pridružiti u gutanju.
Al' idem prvo pušit.
Fakat bi htjela znat gdje ti to radiš da po cijele dane gutaš, pušiš i političariš. :zubo:

Može i na PM, pa da pratim kad daju oglas da traže nove ljude. :cerek:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Nica

Post 17 May 2012, 14:08

Leteća » wrote:

Može i na PM, pa da pratim kad daju oglas da traže nove ljude. :cerek:
Ne guraj se, ja sam se već predbilježila. :o
Groupie :cerek:
Margarita

Post 17 May 2012, 14:15

Danas mi je moj maser rekao da sam ja alfa muškarac i da zato teško pronalazim odgovarajuće partnere. Pitala sam ga bih li nekako mogla postati beta žena ako napumpam usne i guzicu. Kaže - niš od toga, tako si setapirana. I šta ću sad?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Sašenka

Post 17 May 2012, 14:17

Pokić!

Jutros sam povraćala :facepalm: Cijelo prvo tromjesečje imala sam užasne mučnine, ali nisam niti jednom povratila. Sad kad su mučnine uglavnom prošle, hvataju me još samo ujutro i tu i tamo tokom dana, al nakratko, sad ja povratim :rolleyes: Nadam se da je ovo danas bila iznimka, a ne pravilo nadalje.

Morty, kakvo je vrijeme kod vas bilo noćas? Kod mene u kvartu je toliko puhalo i hučalo, nisam uopće mogla zaspati i pomislila sam - tko zna jel kod Morty sad ovako puše :D Ovo tu je bilo kao udari bure.
Life is short. Smile while you still have teeth.
baja

Post 17 May 2012, 14:17

Margarita » wrote: I šta ću sad?
formatirati disk? :ne zna:
Morticia

Post 17 May 2012, 14:20

Nemam pojma, Sašice, ćorila sam k'o zaklana.
Al' puhalo je jako još popodne tako da sam sklonila biljke a vrijeme. :zubo:
Tupelo

Post 17 May 2012, 14:22

ex anais » wrote:Ma to je komplicirano. Zašto jednostavno ne usmjeravaš čistače jabukama? Pa da vidiš kako će sve pokupiti idući put. I jabuke.
:S

Poše, koliko dobrih ideja.
Hvala vam. Hvala. :cerek:

Sashice, ja nisam povraćala dok sam imala mučnine, no od žgaravice sam dva puta povratila. Probaj jesti bademe. Oni, navodno, pomažu za žgaravicu.
Morticia

Post 17 May 2012, 14:27

Uf, meni su bademi radili još gore. :(

Malo, malo mi je pomagalo hladno mlijeko.
Sašenka

Post 17 May 2012, 14:28

Morticia » wrote:Nemam pojma, Sašice, ćorila sam k'o zaklana.
Al' puhalo je jako još popodne tako da sam sklonila biljke a vrijeme. :zubo:
To ti je sad kao da imaš ljubimca :D Ja svaki put kad je vani ružno, puše, pljušti, pomislim na svoje paradajzeke, hoće li biti dobro :zubo: Nemam ih gdje skloniti, biljke su narasle, ali još su krhke.
Tupelo » wrote: Sashice, ja nisam povraćala dok sam imala mučnine, no od žgaravice sam dva puta povratila. Probaj jesti bademe. Oni, navodno, pomažu za žgaravicu.
Da, muči me žgaravica već neko vrijeme. Nadam se ipak da je ovo jutros bilo iznimno i da sad neću svaki dan tako. Probat ću s bademima, volim ih jesti. :D
Life is short. Smile while you still have teeth.
Tupelo

Post 17 May 2012, 14:31

Morticia » wrote:Uf, meni su bademi radili još gore. :(

Malo, malo mi je pomagalo hladno mlijeko.
Meni su bademi smrdili cijelo vrijeme pa ih nisam ni probala. Ali čula sam da mnogima pomažu.
Nisam mogla koristiti ni kreme na bazi bademovog ulja jer mi je smetao miris.
Bademi i kava su mi smrdili k'o kuga, a jebeno kiselo zelje mi je bilo najopojniji i najprivlačniji miris u svemiru. Isto to kiselo zelje, prije trudnoće, nisam nikada u životu stavila u usta baš zbog smrada.

Žgaravica me je prala kad bih legla i jedino što mi je za nju pomagalo bilo je spavanje na povišenom, no kako sam zbog nogu morala i noge držati na povišenom, jednog sam se morala odreći pa sam se cijelo zadnje tromjesečje zajebavala s usranom žgaravicom.
Poše, kako sam sretna što više nisam trudna. :o :lux:
Perzefona

Post 17 May 2012, 14:33

Pratim ja tako danas jednog malog koji pokušava prepisati od kolegice i stalno mu hvatam pogled. Rekla sam mu valjda nešto prijeteće. On se demonstrativno okrene prema vratima i meni dobaci: "Vi ste debeli!" :eek: :rofl:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
  • Information