ElliQuinn » wrote: To je ono što sam ja uspjela pročitati.![]()
pokvarena mašta i prljave strasti
ona je prosta histerična dojilja, pucaju je hormoni još od trudnoće...tako se pravda! iako ja mislim da su nju hormoni počeli pucat još dok se hranila preko pupčane vrpce!Lyla » wrote:
Znam da je počelo s onom simpatičnom kokom koja je mislila da je progutala vjenčani prsten.
Ali meni se to i ovo kako ti kažeš poše i ovo što kažeš da ti prijateljica nema organ ...sve čini ko da ste vi neke proste!!!!
Oh, na majku je!Morticia » wrote:Jednom se (al' to mi uopće nije smiješno, tad sam skoro krepala od tuge), kad je bila bolesna i danima povraćala, dok je sjedila na meni, ja sam bila u nekom poluležećem stavu na kauču, a ona licem okrenuta prema meni, ispovraćala kompletno po meni, tj. po prsima i trbuhu, samo klonula tijelom i lišcem u to i od iscrpljenosti iste sekunde zaspala u rigotini.
Zašto ti mouž ne kupi helikopter na daljinsko s kamericom i hvataljkama? Mogla bi biti superheroj, Tupelo- borac protiv smeća.
super su kad se bore sa snomMorticia » wrote:Imamo mi snimku bube kako spava u viperu i pije na dudu.
Svako toliko se trzne, podigne glavu, posiše još malo, a onda joj zakolutaju oči i glava opet padne.
A jadnaMorticia » wrote:Jednom se (al' to mi uopće nije smiješno, tad sam skoro krepala od tuge), kad je bila bolesna i danima povraćala, dok je sjedila na meni, ja sam bila u nekom poluležećem stavu na kauču, a ona licem okrenuta prema meni, ispovraćala kompletno po meni, tj. po prsima i trbuhu, samo klonula tijelom i lišcem u to i od iscrpljenosti iste sekunde zaspala u rigotini.
Zato što je zao i ne voli me.vrrrlet wrote:Zašto ti mouž ne kupi helikopter na daljinsko s kamericom i hvataljkama? Mogla bi biti superheroj, Tupelo- borac protiv smeća.
Mišica.Morticia » wrote:Jednom se (al' to mi uopće nije smiješno, tad sam skoro krepala od tuge), kad je bila bolesna i danima povraćala, dok je sjedila na meni, ja sam bila u nekom poluležećem stavu na kauču, a ona licem okrenuta prema meni, ispovraćala kompletno po meni, tj. po prsima i trbuhu, samo klonula tijelom i lišcem u to i od iscrpljenosti iste sekunde zaspala u rigotini.
Trpi te, što bi ti još htjela?Tupelo wrote: Zato što je zao i ne voli me.![]()
Nica » wrote:Trpi te, što bi ti još htjela?
Fakat bi htjela znat gdje ti to radiš da po cijele dane gutaš, pušiš i političariš.Morticia » wrote:Stišalo se na politici, mislim da ću vam se pridružiti u gutanju.
Al' idem prvo pušit.
ex anais » wrote:Ma to je komplicirano. Zašto jednostavno ne usmjeravaš čistače jabukama? Pa da vidiš kako će sve pokupiti idući put. I jabuke.
To ti je sad kao da imaš ljubimcaMorticia » wrote:Nemam pojma, Sašice, ćorila sam k'o zaklana.
Al' puhalo je jako još popodne tako da sam sklonila biljke a vrijeme.
Da, muči me žgaravica već neko vrijeme. Nadam se ipak da je ovo jutros bilo iznimno i da sad neću svaki dan tako. Probat ću s bademima, volim ih jesti.Tupelo » wrote: Sashice, ja nisam povraćala dok sam imala mučnine, no od žgaravice sam dva puta povratila. Probaj jesti bademe. Oni, navodno, pomažu za žgaravicu.
Meni su bademi smrdili cijelo vrijeme pa ih nisam ni probala. Ali čula sam da mnogima pomažu.
Users browsing this forum: Applebot, ClaudeBot and 0 guests