meni se sviđaju.Margarita » wrote:Na kraju sam kupila ove sandale. I jaknicu nekakvu skajastu te boje.
I, da, kupila sam i smartball.
zašto pobogu smart ball? ako je smartball ono za vešmašinu
meni se sviđaju.Margarita » wrote:Na kraju sam kupila ove sandale. I jaknicu nekakvu skajastu te boje.
Pješčana » wrote: zašto pobogu smart ball? ako je smartball ono za vešmašinu
Ta kuglica.vrrrlet » wrote:
Misliš na one kuglice za važinu?
Krasne su.Margarita » wrote:Na kraju sam kupila ove sandale. I jaknicu nekakvu skajastu te boje.
Čekblue » wrote:
Ja sam možda paranoična, ali ne odvajam se od torbe ni na svadbama ni sličnim događajima gdje su kao poznati ljudi - pa da mi nestane koverta
Lako za vas koji kuvertu možete dati u ruke jer nije prazna.Morticia » wrote:![]()
![]()
I meni je to malo sumnjivo.![]()
Uostalom, ja kovertu uvalim mladencima čim stignem i riješim se te tlake.
Ako ne uvalim kovertu u startu, onda - da, dokle god ne uvalim kovertuali » wrote: Čekznači, sjediš na piru u sali, cca 8 sati sjediš, jedeš, čavrljaš, zabavljaš se...itd.. a kad ti je toliko dobro da odeš plesati - opašeš se torbicom i plešeš s torbom preko ramena?
E valaza ovo ću se i logirati
A ti si jedna od onih koji novinski papir ubacujuElliQuinn wrote: Lako za vas koji kuvertu možete dati u ruke jer nije prazna.
ali » wrote: znači, sjediš na piru u sali, cca 8 sati sjediš, jedeš, čavrljaš, zabavljaš se...itd.. a kad ti je toliko dobro da odeš plesati - opašeš se torbicom i plešeš s torbom preko ramena?
E valaza ovo ću se i logirati
ElliQuinn wrote: Lako za vas koji kuvertu možete dati u ruke jer nije prazna.
dobro, pusti lovu, što ćeš obuć?Emericzy » wrote:Jebote, sad ste me podsjetili. Za manje od dva tjedna svadba ljudi koje prezirem a koje moram trpiti i dati im lovu koje nemam, a koju moram dati jer su posljedice nadavanja još gore od davanja. Fuj. Jebala te obitelj ter te jebala...
Ma da, samo pružiš ruku o ormar i kaj uloviš to izvučeš... Onda Ona kaže - Pa , nećeš, valjda, u tome ići??Emericzy » wrote: Pa, što muškarac ima razmišljati o tome? Jedini problem je usklađivanje kravate s ostatkom. A to i tutlek nauči. (Iako se to po spikerima na TV ne bi reklo.)
karambol » wrote:
Ma da, samo pružiš ruku o ormar i kaj uloviš to izvučeš... Onda Ona kaže - Pa , nećeš, valjda, u tome ići??![]()
Kaj fali? ... i onda krene...
Khmmmm...karambol » wrote:
Ma da, samo pružiš ruku o ormar i kaj uloviš to izvučeš... Onda Ona kaže - Pa , nećeš, valjda, u tome ići??![]()
Kaj fali? ... i onda krene...
Pješčana » wrote:hvala vam svima na konstruktivnim prijedlozima za svadbu na kojem idem![]()
dabogda ne znali što ćete obući
Lijupičica, davaj ti nama fotke, ovako se ne možePješčana » wrote:hvala vam svima na konstruktivnim prijedlozima za svadbu na kojem idem![]()
dabogda ne znali što ćete obući
Kakva je posljedica?Emericzy » wrote:Jebote, sad ste me podsjetili. Za manje od dva tjedna svadba ljudi koje prezirem a koje moram trpiti i dati im lovu koje nemam, a koju moram dati jer su posljedice nadavanja još gore od davanja. Fuj. Jebala te obitelj ter te jebala...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests