Po tom pitanju nabijem sve druge doktore, imala sam išijas sa 14 i učinak fizikalne terapije je bio nikakav.
Tko guta, zlo ne misli!
Prije nego odem prat suđe mrzeć Tupelo, samo sam htjela reć da ja ukliješteno sve u leđima rješavam kiropraktičkim tretmanima. Evo zadnje me spasio od posljedica nošenja punkerice dok je još bila nosiva, taman sam izdržala do njenog osamostaljenja i onda počela jaukat ko da imam osamdeset godina. Dejzi, ako si u Rijeci i ne bojiš se, dam ti broj. 
Po tom pitanju nabijem sve druge doktore, imala sam išijas sa 14 i učinak fizikalne terapije je bio nikakav.
Ja sam i nosila onaj kauč jer imam povjerenja u svog kiropraktičara. Uvijek me spasi. Sad mu idem jednom tjedno, zlu ne trebalo. Ponekad molim samo masažu ali svaki put napipa neki upaljeni živčić, tek toliko da ne bude samo užitak.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
meni je bolje večeras, shvatila sam da se nakon treninga treba razgibati.
Zagreb je tako lijep i miran u deset navečer, parkovi mirišu, lišće šušti, na mahove zapiri vjetrić..idila
Zagreb je tako lijep i miran u deset navečer, parkovi mirišu, lišće šušti, na mahove zapiri vjetrić..idila
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
meni mirise na morone koji iz nekog meni nepoznatog razloga vole voziti bicikl lijevom stranom. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
ne...nego da neko vrime sidimo na dvi stoliceklonka » wrote:Aha, da se privremeno preselimo tamo, samo na tu temu?
vodena, koje je dijete toliko dobro da moraš ić na sastanke van regule?
meg ti je glupa!!! :xlux:
Tebi još ne ide tako dobro?
Groupie :cerek:
Jutro svima.kuki » wrote:Prije nego odem prat suđe mrzeć Tupelo, samo sam htjela reć da ja ukliješteno sve u leđima rješavam kiropraktičkim tretmanima. Evo zadnje me spasio od posljedica nošenja punkerice dok je još bila nosiva, taman sam izdržala do njenog osamostaljenja i onda počela jaukat ko da imam osamdeset godina. Dejzi, ako si u Rijeci i ne bojiš se, dam ti broj.
Hoću ja broj, ali samo ako imaš sto posto povjerenje u čovjeka, obzirom na stanje moje kičme.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
dobro jutro svima.
jučer sam čitala članak o gej paradi u Splitu, i kako su zagrebački umirovljeni specijalci ponudili čuvanje parade, jer oni su se za takvu Hrvatsku borili (padam u nesvijest). oni ne dijele ideje homoseksualaca, niti im se to sviđa, ali svi građani imaju pravo na izbor i taj im izbor mora biti omogućen ( još jača nesvjestica)
dobila sam se na drugom dijelu članka gdje su splitski specijalci to komotno odbili, jer da su oni nedavno išli na procesiju sv. Dujma, i da se zna što oni misle.
pfuf! :briše znoj s čela:
Hrvatska je na istom mjestu još uvijek
jučer sam čitala članak o gej paradi u Splitu, i kako su zagrebački umirovljeni specijalci ponudili čuvanje parade, jer oni su se za takvu Hrvatsku borili (padam u nesvijest). oni ne dijele ideje homoseksualaca, niti im se to sviđa, ali svi građani imaju pravo na izbor i taj im izbor mora biti omogućen ( još jača nesvjestica)
dobila sam se na drugom dijelu članka gdje su splitski specijalci to komotno odbili, jer da su oni nedavno išli na procesiju sv. Dujma, i da se zna što oni misle.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana » wrote:dobro jutro svima.
Dobro, ovo nije iznenađenjedobila sam se na drugom dijelu članka gdje su splitski specijalci to komotno odbili, jer da su oni nedavno išli na procesiju sv. Dujma, i da se zna što oni misle.
Jesu ti kiropraktički zahvati ugodni ili bole? I jesu li kiropraktičari školovani liječnici?
Nije. Malo po malo postajemo normalniji. Pa pogledaj kako je bilo prije 15 godina, dok je ona konjina fantazirala o raznobojnim vragovima. Sada već u Zagrebu i Istri možeš biti i Srbin i peder. Možda čak i istovremeno.Pješčana » wrote: Hrvatska je na istom mjestu još uvijek
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Istina, jako sporo, ali ide na bolje. Možda za 50 godina postanemo civilizirana državavrrrlet » wrote:
Nije. Malo po malo postajemo normalniji. Pa pogledaj kako je bilo prije 15 godina, dok je ona konjina fantazirala o raznobojnim vragovima. Sada već u Zagrebu i Istri možeš biti i Srbin i peder. Možda čak i istovremeno.
istina.vrrrlet » wrote:
Nije. Malo po malo postajemo normalniji. Pa pogledaj kako je bilo prije 15 godina, dok je ona konjina fantazirala o raznobojnim vragovima. Sada već u Zagrebu i Istri možeš biti i Srbin i peder. Možda čak i istovremeno.
mislila sam da smo odletili nekamo dok sam pročitala članak
Jutro
Di je Baja?
Di je Baja?
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
..a ja ovo tvoje vec po petnajsti put citam kao..gejprajda.
pa mislim da je Gay Pride službeni, ozbiljni naziv, da
da, ali..gejprajda? ..molim da se izraz gejprajda uvede u sluzbenu terminologiju.Pješčana » wrote: pa mislim da je Gay Pride službeni, ozbiljni naziv, da
Petak, petak!!! 
Obavila posao, za nešto više od 3 sata krećem put Ploča, a sutra ću toćat dupe u ledenoj Neretvi!
Ili neću, ako budem imala sreće pa ne ispadnem iz čamca.
U nedjelju u Mostaru!
Jupiiiiiiiiii!!!!!
Obavila posao, za nešto više od 3 sata krećem put Ploča, a sutra ću toćat dupe u ledenoj Neretvi!
Ili neću, ako budem imala sreće pa ne ispadnem iz čamca.
U nedjelju u Mostaru!
Jupiiiiiiiiii!!!!!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-