Tko guta, zlo ne misli!

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 10 May 2012, 10:12

Tupelo » wrote:
Mislim da ne može. Pomrli bismo da postane. :o

Mislim da ću se trajno vratiti tamo.
Ja sam tamo već i pisala, al' sam se osjećala nekako kao da sam došla u goste, ne znam zašto.

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 10 May 2012, 10:13

Al' evo, toliko mi je dosadno da mi samo nađi temu i bacam se na trolanje.
Samo nemoj na ŽUD-u, ako boga znaš! :mama: :moli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 10 May 2012, 10:13

Toliko mi je dosadno da čak nisam ni gladna. :mama:
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:15

Ja sam ponovo počela baš pisati. Opet mi je ok tamo. Ne osjećam se k'o u gostima jer nisam ni odlazila od tamo. :ne zna:
Ima više ljudi, više budala, više tema... Toga fali ovdje. Jebiga, teško se zabaviti s deset forumaša, tri teme i dvije budale. :ne zna:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Margarita

Post 10 May 2012, 10:25

Morticia » wrote:Poše, može li biti dosadnije??? :mama:
Ako ti je dosadno dođi do mene. Naći će se posla.
Zove me u utorak predstavnica stanara zgrade u kojoj imam stan. Kaže da je u srijedu odvoz krupnog otpada i da moram izbaciti iz podruma kauč koji su moji bivši podstanari tamo ostavili. Ja radila do 9, poslije posla pokupila muža i oko 10 uvečer otišli mi do podruma, našli neku kaučetinu, vukli uz šetenge, skoro sam se smandrljala skup s kaučem, nabila sam trbuh na nogu kauča a na kraju mi je još prignječio i prste kad sam ga spuštala. I leđe me ušćakla, ali, eto, sva sretna bih što se riješih prokletog kauča za koji me pili već pola godine. Kad, jučer popodne zove me opet žena.

- Sva sreća da otpad još nije odvezen pa eto stignete izbacit kauč. -Ma, koji prokleti kauč?! Izbacila sam ga sinoć - rekoh. Kaže -niste, eno ga u podrumu. -Ali bio je samo jedan kauča i tog sam izbacila. - Joj, jel onaj smeđi? Nije to vaš, to je od susjeda s trećeg kata. -Ali nije bilo ni jednog drugog u podrumu. -Je, u onom drugom dijelu podruma sa zelenim vratima. - Nisam ja ni znala da postoji još jedan podrum niti imam ključ od tih nekih zelenih vrata. - A što ću ja sad? -Recite susjedima da sam ja izbacila njihov kauč pa nek onda oni izbace moj. - Ali oni su stari, ne mogu nositi kauč. A možda ga nisu ni htjeli baciti, možda su ga htjeli odnijeti na vikendicu. - Kauč je bio rasturen i vlažan od plijesni, nije izgledao kao da ga neko želi nositi na vikendicu. Ako im se nosi, nek nose moj. Osim toga, ipak imate sad jedan kauč manje u podrumu pa ovaj drugi može čekati sljedeću rundu odvoza. Ja danas ne stignem ponovo ići na drugi kraj grada i nanašati namještaj.

I tako, sad čekam da me zove. Možda treba izbaciti još kakve fotelje, bojlere i trokrilne ormare.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
vrrrlet

Post 10 May 2012, 10:30

Tupelo » wrote:Ja sam ponovo počela baš pisati. Opet mi je ok tamo. Ne osjećam se k'o u gostima jer nisam ni odlazila od tamo. :ne zna:
Ima više ljudi, više budala, više tema... Toga fali ovdje. Jebiga, teško se zabaviti s deset forumaša, tri teme i dvije budale. :ne zna:
Ma ima, ali svako malo šteka, a čak i uz tu veću količinu ljudi, tema i budala, i tamo je dosadnjikavo. Osim toga, imam dojam da će me banirati svaki čas.

Vidi ovu Margaritu, ima stanove viška, muža, i razbacuje se kaučima.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

:rofl: :rofl: :rofl:

Ajme. :zubo:
A ništa, ovo ti je prilika za ekstra zaradu, objavi svima da nosiš namještaj. :o
Tupelo

Morticia » wrote:Al' evo, toliko mi je dosadno da mi samo nađi temu i bacam se na trolanje.
Samo nemoj na ŽUD-u, ako boga znaš! :mama: :moli:
Ali baš na ŽuD-u ovih dana ima krasnih tema za trolanje.
Imamo jednu koja ima samo gej prijatelje i koja biseksualce smatra licemjernima :cerek: , onda imamo cijeli jedan pokret lobiranja za ultimatume u vezama (ne, ne zajebavam se. Zbilja ih se okupilo preko nekoliko koji smatraju da su ultimatumi sjajna stvar u vezama) i tak...
Morticia

Post 10 May 2012, 10:32

More info. :o

Kakvi ultimatumi? :o
vrrrlet

Post 10 May 2012, 10:33

Tupelo » wrote:
Ali baš na ŽuD-u ovih dana ima krasnih tema za trolanje.
Imamo jednu koja ima samo gej prijatelje i koja biseksualce smatra licemjernima :cerek: , onda imamo cijeli jedan pokret lobiranja za ultimatume u vezama (ne, ne zajebavam se. Zbilja ih se okupilo preko nekoliko koji smatraju da su ultimatumi sjajna stvar u vezama) i tak...
Ja sam kao mali jako volio ultimatume.
Morticia » wrote:More info. :o

Ultimativni.

Oćeš da joj odemo zasrat PDF?
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:35

Margarita, meni će za par mjeseci trebati nositi dječju sobu do staraca.
Nadam se da će ti se do tada oporaviti ruke i trbuh. :o
vrrrlet » wrote:Ma ima, ali svako malo šteka, a čak i uz tu veću količinu ljudi, tema i budala, i tamo je dosadnjikavo. Osim toga, imam dojam da će me banirati svaki čas.
Dosadnjikavo je jer smo razasuti na sve strane, pretpostavljam.
Prije smo bili svi tamo, a priljev budala je bio uredan. Onako, mogao si se zajebavati, mogao si i ponešto pametno napisati, a mogao si se i sprdati s nemoćnima. :o
Fale mi malo ta vremena.

Zašto imaš dojam da će te banirati svaki čas? Koliko vidim, postali su daleko umjereniji u tome.
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:38

Morticia » wrote:More info. :o

Ono, "ili se odrekni prijatelja/gitare/psa/zraka ili ću te ja ostaviti" :cerek:

Mnogi tvrde da se tako partneru otvaraju oči i ne vide ništa pogrešno u tome. Partnere je potrebno odgajati. :S
Čak je netko i Kerumovu ženu uveo u priču :cerek:

vrrrlet wrote:Ja sam kao mali jako volio ultimatume.
Nisam ni mislila da si bio normalno dijete. :ne zna:
ali

Post 10 May 2012, 10:41

Ja sam primijetila (krajičkom oka :o ) da su neki forumaši za koje sam mislila da su troleri i/ili čudaci - sad moderatori :rofl:

Je bio Unda danas?
Hitno ga trebam!

edit: ali zbilja ga trebam, ozbiljno je ovaj put
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:43

ali » wrote:Ja sam primijetila (krajičkom oka :o ) da su neki forumaši za koje sam mislila da su troleri i/ili čudaci - sad moderatori :rofl:
Sigurno ne misliš na mene. Ja sam moderator već tri godine. :raspa: :o
ali

Post 10 May 2012, 10:47

Tupelo » wrote:
Sigurno ne misliš na mene. Ja sam moderator već tri godine. :raspa: :o
Naravno da ne, za tebe znam od ranije :o
Morticia

Post 10 May 2012, 10:47

Mislim da nije bio unda.

Tupelo, ne mogu, jbga, sori. Čitam sad onu temu o "dogovorima" u vezi i ako krenem pisati joj što stvarno mislim o njoj i o "ozbiljnim gospođama koje znaju šta je red" prisilit ću te da mi opizdiš permu koju ni sam Anderlon neće moć poništit. :o :facepalm: :crying:
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:48

ali » wrote: Naravno da ne, za tebe znam od ranije :o
Da sam moderator, a ne troler i čudak, naravno. :o
Mulica

Post 10 May 2012, 10:48

isuse, ja sam sad išla na žud, na tu jebenu ultimativnu temu i shvatila da je gilda mod!!! :facepalm: gilda! :S

pa kud ide taj forum? :S
meg ti je glupa!!! :xlux:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 10 May 2012, 10:50

I ona o prihvaćanju tuđe djece ima potencijala za trolanje. Ona koja je između kurca i djeteta odabrala kurac mi je difna. :serek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
ali

Post 10 May 2012, 10:51

A to ti, predmnijevam, nije baš drago :ne zna:
Zašto :kokice:

edit: ovo je za Mulicu, ne Bios :rofl:
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:51

Morticia » wrote:Mislim da nije bio unda.

Tupelo, ne mogu, jbga, sori. Čitam sad onu temu o "dogovorima" u vezi i ako krenem pisati joj što stvarno mislim o njoj i o "ozbiljnim gospođama koje znaju šta je red" prisilit ću te da mi opizdiš permu koju ni sam Anderlon neće moć poništit. :o :facepalm: :crying:

joj, skroz sam zaboravila na tu temu. :cerek:
Poše, čega sve imamo ovih dana.
Ljudi u vezama valjda pobenave kad dođe proljeće. ŽuD će sad sve do ljeta obilovati kojekakvim suludim temama (sve u smislu popravka veze i cijeđenja posljednjeg atoma života iz partnera), a onda, kad ponovo zahladi, krenut će s uobičajenim "varam ga/vara me jer zbog hladnoće previše boravimo u zatvorenom prostoru i ne možemo se više nacrtane vidjeti" temama.

I ne bih te nikada banirala.
Ako je Kuki još uvijek živa, svi ostali su sigurni. :D
Tupelo

Post 10 May 2012, 10:54

Bios » wrote:I ona o prihvaćanju tuđe djece ima potencijala za trolanje. Ona koja je između kurca i djeteta odabrala kurac mi je difna. :serek:
Joj, i nju sam zaboravila. :loš, loš mod:

Evo, sad je temu otvorila ljubavnica i pita kako da se ponaša prema ljubavniku jer je ostavio ženu zbog nje i sad je malo čudan.
Do popodne će na temi već biti urnebes. Najprije će ju optužiti da se hvali "pobjedom", pa će joj reći da je zla kuja, pa će joj zaželjeti da joj se dogodi isto, pa će projicirati do proljeva...
Volem ŽuD. :cerek:
Morticia

Post 10 May 2012, 10:56

Ej, sad sam vidjela nick- UDANA.

Isuspokmater. :lol: :lol: :lol: :lol:

Udana. :rofl: :rofl: :rofl:
Morticia

Post 10 May 2012, 10:59

Još uvijek se smijem.
Valjda jedini gori nick od MAMICA. :lol: :lol: :lol: :lol:
vrrrlet

Post 10 May 2012, 11:00

Morticia » wrote:Toliko mi je dosadno da čak nisam ni gladna.
Nažderala si se dosade.
Tupelo » wrote:Margarita, meni će za par mjeseci trebati nositi dječju sobu do staraca.
Nadam se da će ti se do tada oporaviti ruke i trbuh.

Zašto imaš dojam da će te banirati svaki čas? Koliko vidim, postali su daleko umjereniji u tome.
Može biti, ali sam ja ovdje postao bitno neumjereniji, pa sve dođe na isto. :zubo:
Morticia » wrote:Mislim da nije bio unda.

Tupelo, ne mogu, jbga, sori. Čitam sad onu temu o "dogovorima" u vezi i ako krenem pisati joj što stvarno mislim o njoj i o "ozbiljnim gospođama koje znaju šta je red" prisilit ću te da mi opizdiš permu koju ni sam Anderlon neće moć poništit. :o :
Imaš na Blisko politici o ulici Milana Mladenovića u Zagrebu temu. :cerek:
Mulica wrote:isuse, ja sam sad išla na žud, na tu jebenu ultimativnu temu i shvatila da je gilda mod!!! :facepalm: gilda! :S

pa kud ide taj forum? :S
Koliko me sjećanje služi, u onom rusvaju ona je držala našu stranu, zapravo me začudilo da nije tu prešla. :ne zna:
  • Information