Muž ti se zove Jebiga? Ili ti?Tupelo » wrote:Ja zbilja puno psujem. Muž manje, ali i on psuje.
Malo sam šizofrena po pitanju psovanja. Volim psovati, ali mi je često ružno čuti kad netko psuje.
Mislim da psovanje ne stoji svima. Meni, pak, sjajno pristaje.![]()
Ipak, jako mi je ružno čuti djecu kako psuju. I glupo mi je da mi djetetu prva riječ bude "jebiga", a mogla bi biti.
Tko guta, zlo ne misli!
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
On je Jebiga, ja sam Jebote, pas je Aukurac.vrrrlet » wrote:
Muž ti se zove Jebiga? Ili ti?
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Kamo nam je nestala Kukuriku?
Sumnjam da će joj prva riječ biti jebiga, al' ajde. 
I ja puno psujem, a opet nikad ne psujem na poslu, na ulici, među nepoznatim ljudima, negdje gdje nije primjereno, recimo to tako.
I ne, nije mi to uvijek lijepo čuti kod drugih, a ni kod mene same, al' ne poznajem ni jednu jedinu osobu ili čak dijete koje nikad ne psuje.
Poznajem samo puno djece koji po ulici psuju k'o kočijaši, a kući nikad.
I ja sam bila jedno od te djece kad je stari u pitanju.
Mi kući psujemo, oduvijek.
Psovala sam i pred mamom.
Nadam se da će i moje dijete psovati preda mnom.
Najiskrenije, mislim da ljudi rade veliku dramu oko psovanja isključivo zbog drugih ljudi, jer ih je sram pred drugima da im dijete psuje, ispada neodgojeno.
Ja ću imat neodgojenu bitangu.
I ja puno psujem, a opet nikad ne psujem na poslu, na ulici, među nepoznatim ljudima, negdje gdje nije primjereno, recimo to tako.
I ne, nije mi to uvijek lijepo čuti kod drugih, a ni kod mene same, al' ne poznajem ni jednu jedinu osobu ili čak dijete koje nikad ne psuje.
Poznajem samo puno djece koji po ulici psuju k'o kočijaši, a kući nikad.
I ja sam bila jedno od te djece kad je stari u pitanju.
Mi kući psujemo, oduvijek.
Psovala sam i pred mamom.
Nadam se da će i moje dijete psovati preda mnom.
Najiskrenije, mislim da ljudi rade veliku dramu oko psovanja isključivo zbog drugih ljudi, jer ih je sram pred drugima da im dijete psuje, ispada neodgojeno.
Ja ću imat neodgojenu bitangu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ne mora biti nužno psovka u pitanjuMorticia » wrote:
nama je bila fora pa je bajica ohrabrena time rekla 70ogodišnjem susjedu: evo ti
nije mu bilo smiješno
meni je očajno kad se djecu baš uči psovkama
Pojeli su je, stara koka, masna juha.Tupelo » wrote:Kamo nam je nestala Kukuriku?
Ne znam, Baja bi to mogla znati.
I ja. Puno je više s tobom nego sa starim, tako da će joj prva riječ biti jebote.Morticia wrote:Sumnjam da će joj prva riječ biti jebiga, al' ajde.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne pada mi na pamet učiti je psovkama niti mi kući brutalno psujemo u smislu nekih kočijaških ispada.baja » wrote: ne mora biti nužno psovka u pitanju
nama je bila fora pa je bajica ohrabrena time rekla 70ogodišnjem susjedu: evo tipa se vozi
nije mu bilo smiješno![]()
meni je očajno kad se djecu baš uči psovkama
Al' povremeno jebiga, u pizdu materinu ili nešto slično mi nije smak svijeta.
Ne znam, stvarno bih se osjećala kao teški licemjer kad bih sad odjednom, nakon 32 godine rekla da je to odvratno i fuj i da se više ne smije ponavljati.
Pa pljunula bih sama na sebe.
Jel' taj susjed zaslužio roge?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
otkud vam svima veliki avatari?
i ja bi jedan.
dobro jutro. probudio me netko tko je ispod moje zgrade vikao na onu trubu.
nešto je kupio besplatno, koliko sam uspjela shvatiti
i ja bi jedan.
dobro jutro. probudio me netko tko je ispod moje zgrade vikao na onu trubu.
nešto je kupio besplatno, koliko sam uspjela shvatiti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne mislim raditi dramu oko psovanja, ali definitivno mislim smanjiti svoje pičkaranje.
Znam da svi klinci prolaze kroz fazu psovanja i kužim da je to sasvim normalno. Isto tako znam da jako ovisi o roditeljima kako se postave u toj fazi pa djeca prema tome ili nastave psovati jer steknu dojam da su zabavna i smiješna kad to rade, ili prestanu psovati pred roditeljima jer im utjeraju strah u kosti ili nakon nekog vremena nauče psovku koristiti u kontekstu i počnu psovati "sa smislom"
Ja se nadam da ću uspjeti šmizlu naučiti da radi ovo treće.
A da bih je to naučila, moram najprije ja naučiti psovati manje i ne trpati psovku baš u svaki kontekst.

Znam da svi klinci prolaze kroz fazu psovanja i kužim da je to sasvim normalno. Isto tako znam da jako ovisi o roditeljima kako se postave u toj fazi pa djeca prema tome ili nastave psovati jer steknu dojam da su zabavna i smiješna kad to rade, ili prestanu psovati pred roditeljima jer im utjeraju strah u kosti ili nakon nekog vremena nauče psovku koristiti u kontekstu i počnu psovati "sa smislom"
Ja se nadam da ću uspjeti šmizlu naučiti da radi ovo treće.
A da bih je to naučila, moram najprije ja naučiti psovati manje i ne trpati psovku baš u svaki kontekst.
Morticia » wrote:Ja ću imat neodgojenu bitangu.
ma kakvi, u odličnim smo odnosimaMorticia » wrote:
Jel' taj susjed zaslužio roge?
nego kako je nama bilo smiješno tako je ona mislila razveseliti susjeda
tako valjda ide i sa psovkama
prodaje BiosPješčana wrote:otkud vam svima veliki avatari?
odeš u profil i povećaš sa 50x50 na 75x75
A dobro Tupelo, ako si ti baš takav kočijaš onda fakat trebaš smanjiti.
Vidiš, sviđa mi se ovo "psovanje u kontekstu", to bih i ja htjela postići s bubom, obzirom da sam svjesna da nema šanse da baš nikako ne psuje.
Ne znam, nikad mi nisu bili jasni ti debili koji djecu potičnu u takvim nekim ponašanjima.
Ok, ne mislim da je smak svijeta ako čovjek povremeno psuje, ali poticati dijete u tome...
Meni je to tako seljački da je to strašno nešto.
Negdje u rangu natakanja djeteta alkoholom.
Pa to ni ona moja neandertalska rodbina u Sinju koja se redom propila sa 6 više ne radi.
Ustvari... Mrmlj, da.
- Megalodona
jš uvijek ne psujem pred ocem 
zapravo, ja ništa ne radim pred tim čovjekom što me učio da ne radim, sve poskrivečki.
događaj djetinjstava nam je bio kad je stari mijenjao žarulju, nešto nije valjalo i opsovao je (nas nije vidio jer smo bili u drugoj sobi. u šoku, jer kako naš otac može opsovat)
mama je puno opuštenija
baš puno 
djeca mi neće psovat od malena, a neću ni ja, ako ću se ikako moći riještiti toga. psovka mi je ružna, jednom sam se pogledala u ogledalo dok sam pičkarala i zgrozila se koliko mi ne stoji, ali ne dovoljno da prestanem. isto kao i cigareta, ne stoji mi ni ona
pukla mi guma na biciklu, sad moram žicat da mi to promijene u sklopu jamstva. kako može puknut guma nakon 15 dana, mamicu im
zapravo, ja ništa ne radim pred tim čovjekom što me učio da ne radim, sve poskrivečki.
događaj djetinjstava nam je bio kad je stari mijenjao žarulju, nešto nije valjalo i opsovao je (nas nije vidio jer smo bili u drugoj sobi. u šoku, jer kako naš otac može opsovat)
mama je puno opuštenija
djeca mi neće psovat od malena, a neću ni ja, ako ću se ikako moći riještiti toga. psovka mi je ružna, jednom sam se pogledala u ogledalo dok sam pičkarala i zgrozila se koliko mi ne stoji, ali ne dovoljno da prestanem. isto kao i cigareta, ne stoji mi ni ona
pukla mi guma na biciklu, sad moram žicat da mi to promijene u sklopu jamstva. kako može puknut guma nakon 15 dana, mamicu im
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Ja recimo ne mogu zamisliti kako netko može živjeti bez psovki.

Kako takvi ljudi izbacuju frustraciju iz sebe?!
Al' dobro, mislim da je odavno svima jasno da ja imam određenih problemčića sa sobom.
Al' dobro, mislim da je odavno svima jasno da ja imam određenih problemčića sa sobom.
Povraćanjem.Morticia » wrote: Kako takvi ljudi izbacuju frustraciju iz sebe?!![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Megalodona
Morticia » wrote:Ja recimo ne mogu zamisliti kako netko može živjeti bez psovki.![]()
nemam pojma
al meni ti psovka nikad nije ni bila iskaz frustracije, kad se npr. lupim nožnim malim prstom o rub nečega, nikad mi psovka nije prva misao, kažem au ili ponavljam ajajajaj dok skakučem itd
psovka mi je poštapalica, ili kad nemam ništa pametnije za reć, ili kad riječju kurac mogu zamijeniti bar 15 drugih imenica
i zato mi je i ružna kod mene, jer ne služi svsi, isto kao što kažem "koji kurac" mogu reći "što je bilo" ili nešto slično.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Hm...Megalodona » wrote:![]()
nemam pojma
al meni ti psovka nikad nije ni bila iskaz frustracije, kad se npr. lupim nožnim malim prstom o rub nečega, nikad mi psovka nije prva misao, kažem au ili ponavljam ajajajaj dok skakučem itd
psovka mi je poštapalica, ili kad nemam ništa pametnije za reć, ili kad riječju kurac mogu zamijeniti bar 15 drugih imenica
i zato mi je i ružna kod mene, jer ne služi svsi, isto kao što kažem "koji kurac" mogu reći "što je bilo" ili nešto slično.
Sad malo analiziram i mislim da je kod mene baš suprotno.
Ja psujem baš kad izbacujem frustraciju.
Npr. kad se opalim malim nožnim prstom prvo izleti- auuuu, a onda ide red psovki.
Al' ne zamjenjujem riječi u razgovoru psovkama.
Osim što tu i tamo dodam jbte.
- Megalodona
zato kod tebe psovka ima svrhu, kod mene je samo nepotrebna i ružna.
da ne spominjem da izgledam kao tele koje nije nikad čulo za riječi s više od dva sloga
sad kad sam si to osvijestila, ovako napismeno, od danas ne psujem
idem povrdit dolazak na godišnjicu mature
da ne spominjem da izgledam kao tele koje nije nikad čulo za riječi s više od dva sloga
sad kad sam si to osvijestila, ovako napismeno, od danas ne psujem
idem povrdit dolazak na godišnjicu mature
jesi provjerila čitavu biciklu da ti nije negdi neko friž ostavio dok si pila kavu s nama?Megalodona » wrote: pukla mi guma na biciklu, sad moram žicat da mi to promijene u sklopu jamstva. kako može puknut guma nakon 15 dana, mamicu im :ma d:
dobar danček, narode!
meni ste svi falili, osim tejsi, meg i baje...s njima sam kafenisala!
psovanje: ja baš ne psujem previše, al su mi 'jebiga, 'jebote', 'ukurac' poštapalice koje koristim na...satnoj bazi
ne šaljem nikog u p**** materinu, niti u kurac niti ipta slično, samo imam tih poštapalica!
i ponekad opsujem kad sam isfrustrirana!
tako, npr...stojim sad u zg-u na tramvajskoj stanici, taman opalia pljusak, nas 10 se skrilo pod onom nadstrešnicom! projuri bmw trakom kojom ide tramvaj (cesta je bila prazna, kreten je namjerno učinio
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
jesamMulica » wrote:
jesi provjerila čitavu biciklu da ti nije negdi neko friž ostavio dok si pila kavu s nama?ako ima friži, naći ćemo onog mamlaza i poslat ćemo mu nekoliko razbijača da ga nmalate u mračnoj ulici
zamijenit će mi besplatno gumu, sad sam nazvala, nisam se morala ni posvađat, super su dečki
dobar danček, narode!koliko sam vam falila?
meni ste svi falili, osim tejsi, meg i baje...s njima sam kafenisala!![]()
imaš tipfeler, ovo j je trebalo bit b
pristojne žene, kakva planiram i ja postatpa jeboga ti, ko frustraciju izbacuje s 'ajme, bezobraznik jedan'????
raspitala sam ti se za ono, pozive će upućivat oko 20.5. za razgovor
uuu, daaaMorticia » wrote:
Eee, a da mi barem netko da neku zolju... :moje pjesme moji snovi:
Ma može i zoljicu.
maštam nekad da imam kakav betmobil, opremljen raznim vatrama, munjama...
Mulice, kako je bilo?
Megalodona » wrote: jesam
super za gumu
moje isprike babi ako sam je uvrijedilaimaš tipfeler, ovo j je trebalo bit b![]()
ajde se probaj zamislit u toj situaciji! bezbrižno stojiš na stajalištu i prođe fini dečko, bez loših namjera (pristojne žene, kakva planiram i ja postat
to je 11 dana! uffff, nestrpljiva sam!raspitala sam ti se za ono, pozive će upućivat oko 20.5. za razgovor
hvala
prvi i treći dio je bio ok, drugi dio je bio grozan! s apstrakcijama sam na VI!baja wrote:
al rekla mi je meg da i kad bi ispala najbolja, to mi ne garantira aplosutno ništa!
e meg, zaboravih pitat, dečko koji je bio pametniji od tebe, jel on dospio u drugi krug?
meg ti je glupa!!! :xlux:
-
- Information
-