Što vas je danas naživciralo?
Kupi u Dioni.ex anais » wrote:Već danima nemaju nescafe u konzuma. Probala sam k plus instant kapućino, sranje, jacobs je tako jak da mi udre u glavu. Koji im je k.
Ni ja. Zašto djevojčice ne bi nosile na bakugane?
Riječ bakugan, hihihi.
gonj špadi
ovaj, jel vi zaboravljate passove i usernejmove?
meni se zna desiti da za nešto novo stavim jebačku lozinku, koju ću se sigurno sjetiti.
meni se zna desiti da za nešto novo stavim jebačku lozinku, koju ću se sigurno sjetiti.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Da zaboravljam! Imam blog kojem sam zaboravio i jedno i drugo (često pišem, kajsemože), a mail na koji sam se logirao sam ubio...Pješčana » wrote:ovaj, jel vi zaboravljate passove i usernejmove?
Ma, nije ti to ništa. Sad imam jedan mail privatni, jedan službeni i ne pišem blog. Ko će to pamtiti??
To bi bilo iznimno nepraktično, ne samo da bi se morala skinuti da ih se prisjetiš - tipično u situaciji gdje to nije jako zgodno - nego bi ti još trebalo i ogledalo ... što znači da bi i tetovaža morala biti naopačke, onako kao vozila ambulante....baja » wrote:i još nešto; pun mi je kufer juzernejma, pasvorda i pinova
istetovirat ću si ih na guzicu
Doduše ajd, ako si iznimno savitljiva možda čak možeš vidjeti što ti ja napisano na guzici i bez ogledala.
Pa da, tko mi je ono ispričao za nekog lika koji je držao pin napisan na maestro kartici.blue » wrote:Imam mali milijun lozinki i korisničkih imenaSpremljeni su na kompu, isprintani na papiru i neki u mobu
![]()
Tako ako me netko opkrade može me i odamh opljačkat![]()
Pa mu netko maznio karticu i dok se ovaj snašao, otjerao ga u maksimalno crveno.
Ne radi se to tako, nego šifre pamtiš po nekom 'ključu' koji samo tebi nešto znači. Sjeti se nekog bitnog (a intimnog) događaja, i na temelju tog događaja iskonstruiraj u glavi neku 'logičnu' šifru.
Lu Chao, recimo, zapamtio je 100.000 znamenki broja Pi, iako je posve 'normalan' čovjek, nije od onih savanta ili autista koji imaju 'unfair advantage' kod pamćenja, nego jednostavno koristi razne tehnike pamćenja brojeva koje 'svatko' može naučiti.
E PIN nemam nigdje kod sebenodens » wrote:
Pa da, tko mi je ono ispričao za nekog lika koji je držao pin napisan na maestro kartici.![]()
Pa mu netko maznio karticu i dok se ovaj snašao, otjerao ga u maksimalno crveno.
Ne radi se to tako, nego šifre pamtiš po nekom 'ključu' koji samo tebi nešto znači. Sjeti se nekog bitnog (a intimnog) događaja, i na temelju tog događaja iskonstruiraj u glavi neku 'logičnu' šifru.
Lu Chao, recimo, zapamtio je 100.000 znamenki broja Pi, iako je posve 'normalan' čovjek, nije od onih savanta ili autista koji imaju 'unfair advantage' kod pamćenja, nego jednostavno koristi razne tehnike pamćenja brojeva koje 'svatko' može naučiti.
Ma što je najbolje uglavnom znam sve lozinke, čak i one poptuno brojčane, dosta dobro pamtim takve stvari, ali na poslu neke moram stalno mijenjati, prije sam samo izmjenjivla ili bi bila jedna lozinka ili druga za tu stranicu, aplikaciju što već. Sad su i tome doskočili
edit: Izbrojala - 27
Imam tri pasvorda koja koristim za sve juzernejme ikad.blue » wrote: E PIN nemam nigdje kod sebe
Ma što je najbolje uglavnom znam sve lozinke, čak i one poptuno brojčane, dosta dobro pamtim takve stvari, ali na poslu neke moram stalno mijenjati, prije sam samo izmjenjivla ili bi bila jedna lozinka ili druga za tu stranicu, aplikaciju što već. Sad su i tome doskočiliE to više ne mogu pamtit.
edit: Izbrojala - 27
S tim da je jedan glavni i za većinu toga, drugi neozbiljni, a treći kad zagusti.
Problem je što tu i tamo dam pasvord nekome
imam dva brojčana, i to je za dvije kartice koje koristim.
ostalo me zajebe jer traže promjene. ulogiravanje na komp na poslu - to mi se mijenja svako toliko. zatim, gmail je tražio da malo zakompliciram pass jer je kao prejednostavan, a kako im odbijam dati broj telefon, onda sam "zakomplicirala), plus na to idu sve ostale platforme na kojima sudjelujem, i složi se problem.
osim toga, ja možda zaboravim di sam se sve prijavila
jer ponekad zaista nisam pametna
ostalo me zajebe jer traže promjene. ulogiravanje na komp na poslu - to mi se mijenja svako toliko. zatim, gmail je tražio da malo zakompliciram pass jer je kao prejednostavan, a kako im odbijam dati broj telefon, onda sam "zakomplicirala), plus na to idu sve ostale platforme na kojima sudjelujem, i složi se problem.
osim toga, ja možda zaboravim di sam se sve prijavila
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Glupi poslodavac, s još glupljim računovodstvom koje ne zna što radi i onda im ja tražim gdje su zametnuli novac za naše plaće. Bitno je da oni punim srcem uživaju u situaciji kad nam treba reći da novaca za plaće nema.
Jebem im mater zluradu, nesposobnu i ucjenjivačku. Došlo mi je da prekrižim sve planove za budućnost i odem pasti travu samo da ih pošaljem u kurac.
Jebem im mater zluradu, nesposobnu i ucjenjivačku. Došlo mi je da prekrižim sve planove za budućnost i odem pasti travu samo da ih pošaljem u kurac.
PIN bankovne i kreditne, lozinka za mob, za onaj drugi mob, za ulogirati se na poslu, za alternativni mail, za paypal, za ebay, za amazon, za internet banking, za jedan intranet, za rent a car pin, lozinke desetine internet shopova, lozinka za razne korisnicke racune za strucne tekstove, uf ima toga jos hrpa.
Sve su naravno razlicite. I tako, iako je bankovni pin vec neko vrijeme isti jedno jutro potpuno nesvjesna icega sam tri puta unjela krivi, tog trena potpuno uvjerena da je pravi i uspjela sama sebe zblokirati.
Sve su naravno razlicite. I tako, iako je bankovni pin vec neko vrijeme isti jedno jutro potpuno nesvjesna icega sam tri puta unjela krivi, tog trena potpuno uvjerena da je pravi i uspjela sama sebe zblokirati.
Pješčana » wrote:uspjela sma se prehladiti od danas do jučer.
onak, jako.
ili je to, ili grda alergija : pije claritin:
I ja.
Ja imam negdje 4-5, ali sve su neprobojne jer se sastoje od 4-5 'komada' koji imaju značenje samo za mene.BoDerek » wrote:Imam tri pasvorda koja koristim za sve juzernejme ikad.
S tim da je jedan glavni i za većinu toga, drugi neozbiljni, a treći kad zagusti.
Problem je što tu i tamo dam pasvord nekome, ali ne kažem da taj pasvord otvara i sve druge moje adrese, račune votevr. Nadam se da nitko neće isprobavat
-
- Information
-