Imala je ono sranje koje prekriva svaki kvadratni centimetar kože, rekao bih da je burka. Iako je to zabranjeno zakonom, očito sve boli kurac.klonka » wrote:Baš u burki?
Što vas je danas naživciralo?
ne treba ti a kategorija za one manje motore, kao što je tomos apnTea Tree » wrote: Da imam A kategoriju, probala bih.
klasificirani su kao "bicikl s pomoćnim motorom"
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Trgovina "Jadran" čarapa, grad Zagreb, negdje...
"Dobar dan"
"Dobar dan, izvolite" - poskoči usamljena prodavačica srednjih godina prenuta iz nekih svojih maštanja o jedrilici ili urodu rajčice u vrtu.
"Molim lijepo, trebaju mi čarape broj 31-32 za djevojčice. Soknice i stopalice."
"Aha, da, mmhh, da...evo, odmah" - okreće se gospođa s Jupitera prema zidu na kojem su posložene dječje čarapice - "Evo! Kažete za dečka, a?"
"Ne, ne. Za djevojčicu." - smireno uzvraćamo u isti glas supruga i ja.
"Dakle, ovo imamo te veličine" - i vadi tamno plave, sive sa plavim crtama i neke crne s bakuganima...
"Za djevojčicu vas molimo, curicu" - tlak nam lagano raste...
" Da za dečke imamo te, da..."
(KAJ TI JE SLONOVSKO DUPE NA RAMENIMA, JEBOTE GLUHU!!!) - u sebi.
"Gospođo. Za djevojčicu trebamo, ne za dječaka. Za žensko dijete!"
"Aha, pa da...evo" - okreće se ponovno, vraća prvodonešene čarapice i prebire po ostalima. Okreće se opet s ISTIM plavim i onima na bakugane - " Evo, ove imamo 31-32." - s odsutnim osmijehom će ona...
"Neka, hvala. Do viđenja!"
(JEBOTE, JEBOTE, JEBOTE....okrećemo očima, a u pozadini svira mjuza iz twighlight zone...)

"Dobar dan"
"Dobar dan, izvolite" - poskoči usamljena prodavačica srednjih godina prenuta iz nekih svojih maštanja o jedrilici ili urodu rajčice u vrtu.
"Molim lijepo, trebaju mi čarape broj 31-32 za djevojčice. Soknice i stopalice."
"Aha, da, mmhh, da...evo, odmah" - okreće se gospođa s Jupitera prema zidu na kojem su posložene dječje čarapice - "Evo! Kažete za dečka, a?"
"Dakle, ovo imamo te veličine" - i vadi tamno plave, sive sa plavim crtama i neke crne s bakuganima...
"Aha, pa da...evo" - okreće se ponovno, vraća prvodonešene čarapice i prebire po ostalima. Okreće se opet s ISTIM plavim i onima na bakugane - " Evo, ove imamo 31-32." - s odsutnim osmijehom će ona...
(JEBOTE, JEBOTE, JEBOTE....okrećemo očima, a u pozadini svira mjuza iz twighlight zone...)
bakugane?karambol » wrote:Trgovina "Jadran" čarapa, grad Zagreb, negdje...
"Dobar dan"
(JEBOTE, JEBOTE, JEBOTE....okrećemo očima, a u pozadini svira mjuza iz twighlight zone...)![]()
i ostalo nisam razumio. cemu nerviranje?
Krivo mu je što njegov diler ne prodaje tako dobru robu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nisi čuo za Bakugan?
Blago tebi, jebeni bakugan košta pedesetak kuna, a jedan ko nijedan.
Ja sam nasjela jednom
Unda, ako ne znaš šta to je - znači da si uštedio
Šuti i zarađuj dalje
Nakon što sam naučila sva plemena Gormita skupa sa hijerarhijom i poglavarima, kad im se pojavila druga generacija poslala sam u vražju mater sve te "moraš skupit sve" navlakuše.
Dobro, osim sličica :euromania:
Šuti i zarađuj dalje
Nakon što sam naučila sva plemena Gormita skupa sa hijerarhijom i poglavarima, kad im se pojavila druga generacija poslala sam u vražju mater sve te "moraš skupit sve" navlakuše.
Dobro, osim sličica :euromania:
Bakugani i Gormiti ti dolaze u malim skupinama, iznenada i kad ih uopće ne očekuješ...Vjeruj, dobro te savjetuju, ne želiš ih upoznati...
Nego, a kako znaš da je baba, ako je svaki centimetar pokriven?JPK » wrote: Imala je ono sranje koje prekriva svaki kvadratni centimetar kože, rekao bih da je burka. Iako je to zabranjeno zakonom, očito sve boli kurac.
Ako nije, tko zna, možda zapravo ta burka skriva nekakav hot chick.
Možda su i okladu bacili? Ono, ajd' u 20 eura da će ju umočit i namazat' sako!ombia » wrote:Jela sam cokoladni sufle. Upala mi je moja duga ogrlica u zdjelicu a bez da sam vidjela. Kad sam vidjela vec sam usvinjila i sako i majcu. Najgore je sto to nikoga oko mene nije iznenadilo.
Mozda je jos neokaljana?nodens » wrote:
Nego, a kako znaš da je baba, ako je svaki centimetar pokriven?Je l' bila zgrbljena, možda?
Ako nije, tko zna, možda zapravo ta burka skriva nekakav hot chick.
Karambol bilo je i toga al vec je postalo dosadno da stalno dobivaju oklade.
-
Almost Rosey
Dva tjedna.
DVA
otkad sam poslala mail istoj instituciji zbog čijeg sam neodgovaranja pizdila prije dva mjeseca.
Nisu se udostojili odgovorit, iako eksplicitno tražim odgovor.
U pozivu na sudjelovanje u istraživanju, koje su oni obećali proslijedit, stoji da studentica ta-i-ta provodi istraživanje u travnju i svibnju. E pa ne provodi ga više u travnju
Pa kak ljudi mogu biti takvi
DVA
otkad sam poslala mail istoj instituciji zbog čijeg sam neodgovaranja pizdila prije dva mjeseca.
Nisu se udostojili odgovorit, iako eksplicitno tražim odgovor.
U pozivu na sudjelovanje u istraživanju, koje su oni obećali proslijedit, stoji da studentica ta-i-ta provodi istraživanje u travnju i svibnju. E pa ne provodi ga više u travnju
Pa kak ljudi mogu biti takvi
-
Almost Rosey
ex anais » wrote:Ja mislim da ćeš ti ljudima počet slati viruse mailom.
Al ono, u međuvremenu održali sastanak (nakon mog upilavanja mailovima, doduše), oni preoduševljeni mojom pojavom i idejom, nek se ja njima samo javim kad bude na webu, ma nema problema, oni su stoposto uz mene, pisana preporuka, yadda-yadda...
Dva tjedna
-
- Information
-