Što vas je danas naživciralo?
ne znam jesam li dobro cula, ali cini mi se da su na radiju rekli da su promijenili plocu na trgu marsala tita.
a jucer sam vidjela na trgu stand s nekim babuskarama: ''trg marsala tita...civilizacijska sramota...''
bas su jadni. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Jebali ih radovi cijelo ovo proljeće! Bušilice cijeli dan! I nije ni to dovoljno nego su nalijepljeni na fasadu da ne mogu otvoriti prozor cijeli božji dan, od osam do osam. I još zvižde i pričaju, pa jebote, mogu preselit vani.
Zakurac ustajem ujutro.
Zakurac ustajem ujutro.
Jesu. Mislim, ja ih čak i razumijem, ali ne mislim zato da su išta pametniji. Ne'š ti svjetskog problema... Nek radije demonstriraju za, kajjaznam, Jadrankamen, penzije, napuštene cucke... Sve su to realniji problemi od Dječaka sa Sutle.*jezebel* » wrote:ne znam jesam li dobro cula, ali cini mi se da su na radiju rekli da su promijenili plocu na trgu marsala tita.a jucer sam vidjela na trgu stand s nekim babuskarama: ''trg marsala tita...civilizacijska sramota...''
bas su jadni.
zar nije vama dolje počela turistička sezona?ex anais » wrote:Jebali ih radovi cijelo ovo proljeće! Bušilice cijeli dan! I nije ni to dovoljno nego su nalijepljeni na fasadu da ne mogu otvoriti prozor cijeli božji dan, od osam do osam. I još zvižde i pričaju, pa jebote, mogu preselit vani.![]()
Zakurac ustajem ujutro.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ovo su radovi unutar zgrade, ali da, ima radova i vani, obično i počnu s početkom sezone.Pješčana » wrote: zar nije vama dolje počela turistička sezona?
-
Almost Rosey
Svašta.*jezebel* » wrote:ne znam jesam li dobro cula, ali cini mi se da su na radiju rekli da su promijenili plocu na trgu marsala tita.a jucer sam vidjela na trgu stand s nekim babuskarama: ''trg marsala tita...civilizacijska sramota...''
bas su jadni.
kad crkva i njeni militantni histerici nesto proglase civilizacijskom sramotom, bas to treba proglasiti kao univerzalno civilizacijsko dobro.*jezebel* » wrote:ne znam jesam li dobro cula, ali cini mi se da su na radiju rekli da su promijenili plocu na trgu marsala tita.a jucer sam vidjela na trgu stand s nekim babuskarama: ''trg marsala tita...civilizacijska sramota...''
bas su jadni.
enivej, nek dodju sto prije u istru i nek prosvjeduju protiv civilizacijske sramote. mogu jednom, drugi put ce im trebat vize.
za zadar ne govorim nista. izgleda da se zadrani slazu da su uvijek bili talijanska teritorija.
Što Zadar, gdje Zadar?..a unda » wrote: za zadar ne govorim nista. izgleda da se zadrani slazu da su uvijek bili talijanska teritorija.
Pa je. U Zadru se uvijek udobno živjelo, a i lijep je grad, nema potrebe za revolucijama.
Bogme je lijep. Bio u kolovozu prvi put nakon kojih dvadesetak godina i zaljubio se u njega.ex anais » wrote:
Što Zadar, gdje Zadar?![]()
Pa je. U Zadru se uvijek udobno živjelo, a i lijep je grad, nema potrebe za revolucijama.
mislim, jel kod vas ima tih civilizacijskih sramota ili ste ih se na vrijeme rijesili pa sad zadrani hine da su pripali hrvatskoj miloscu bozjom, presucujuci neke detaljcice.ex anais » wrote:
Što Zadar, gdje Zadar?![]()
Ja sam zasićena više manje, rijetko kad mi bljesne.Emericzy » wrote: Bogme je lijep. Bio u kolovozu prvi put nakon kojih dvadesetak godina i zaljubio se u njega.
Mislim da znaš odgovor i sam...a unda wrote: mislim, jel kod vas ima tih civilizacijskih sramota ili ste ih se na vrijeme rijesili pa sad zadrani hine da su pripali hrvatskoj miloscu bozjom, presucujuci neke detaljcice.![]()
To je meni oduvijek bio fenomen. Kako grad koji je bio izravno oštećen od strane te politike može biti najžešći zagovornik iste. Nisam ti ja lokalpatriot, osim kad je riječ o ljepotama nevezanim za ljude.
Mada, moglo bi se reći da su Zadrani i imali problem s tim što su premalo bili lokalpatrioti, a danas opet grakću kad se išta negativno kaže o gradu.
Zadrani se nikad ne bune, a Splićani se uvijek bune. Ni jedno ni drugo nije pokazatelj neke pameti.
Navuci zastore i otvori prozor.ex anais » wrote:Jebali ih radovi cijelo ovo proljeće! Bušilice cijeli dan! I nije ni to dovoljno nego su nalijepljeni na fasadu da ne mogu otvoriti prozor cijeli božji dan, od osam do osam. I još zvižde i pričaju, pa jebote, mogu preselit vani.![]()
Zakurac ustajem ujutro.
Dosla jutros doma, ne bas trijezna i hocu se otusirati. Nema.
Pa ono trazim tus pa nisam bas tako out. On odmontirao da konacno sredi onaj zid koji natapa.
Da skine tapetu i tako dalje. Kucnula sam mu zorom na vrata da mi caskom namontira barem glavu tusa, bez drzaca.
Eto ga vratio se iz nabavke materijala. Petsto puta smo dogovorili da se kupuje posebna boja za kupaona po kojoj se moze poljevati. Vec ju je i otvorio. Tu krivu obicnu boju.
-
Almost Rosey
Dobijem poruku danas, nepoznat broj:
"Oprosti zbog svega, mada neznam zasto se ljutis. Nadam se da ces mi vratit poruku i da ces shvatit da mi znacis."
I, luda Rozi se sažali nad čeljadetom koje je poslalo ovaj tužni sms, reko, idem ja njemu/njoj odgovorit da je poslao/-la na krivi broj pa nek šalje na pravi ako se nije predomislio/-la, da jelte ne čeka odgovor, a primatelj nije ni primio.
I vratim ja:
"Poslali ste poruku na krivi broj, sretno i pozdrav
"
Htijuć sveudilj bit fina i pristojna, jel.
Stiže odgovor:
"vi ste pogresno shvatili poruku. Barem mi recite u cemu sam pogrijesila?"
Pa jebemu, sunce, jel nisam bila jasna? Krivi je broj, ženo, alo, nisam ti ja taj koji se ljuti i koji ti toliko znači
Odgovorila sam da mi je njezin broj nepoznat i da ne znam tko šalje poruku niti kome je namijenjena, te da samo htjedoh javit da je poslala na krivi broj jerbo vidim da nije namijenjena meni pa odgovorih da ne bi bilo nesporazuma.
Ni hvala, ni izvin'te, ništa
"Oprosti zbog svega, mada neznam zasto se ljutis. Nadam se da ces mi vratit poruku i da ces shvatit da mi znacis."
I, luda Rozi se sažali nad čeljadetom koje je poslalo ovaj tužni sms, reko, idem ja njemu/njoj odgovorit da je poslao/-la na krivi broj pa nek šalje na pravi ako se nije predomislio/-la, da jelte ne čeka odgovor, a primatelj nije ni primio.
I vratim ja:
"Poslali ste poruku na krivi broj, sretno i pozdrav
Htijuć sveudilj bit fina i pristojna, jel.
Stiže odgovor:
"vi ste pogresno shvatili poruku. Barem mi recite u cemu sam pogrijesila?"
Pa jebemu, sunce, jel nisam bila jasna? Krivi je broj, ženo, alo, nisam ti ja taj koji se ljuti i koji ti toliko znači
Odgovorila sam da mi je njezin broj nepoznat i da ne znam tko šalje poruku niti kome je namijenjena, te da samo htjedoh javit da je poslala na krivi broj jerbo vidim da nije namijenjena meni pa odgovorih da ne bi bilo nesporazuma.
Ni hvala, ni izvin'te, ništa
1. Baba u burki, s kacigom na glavi, na motoru. Dobro, pa koji je kurac tim vjerskim fanaticima? Jebo me pas ako ih ne bih odjebao sve redom u onu pješčanu pripizdinu.
2. Vrišteće kopile u dućanu, došlo mi je da ga bacim u frižider s ribama i rakovima. Kroz staklo.
2. Vrišteće kopile u dućanu, došlo mi je da ga bacim u frižider s ribama i rakovima. Kroz staklo.
Biti i mniti svemiropolisno
JPK » wrote:1. Baba u burki, s kacigom na glavi, na motoru. Dobro, pa koji je kurac tim vjerskim fanaticima? Jebo me pas ako ih ne bih odjebao sve redom u onu pješčanu pripizdinu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Još stignem, vidim ju svako malo, ali danas prvi put na motoru. Jednom sam je vidio kako izlazi iz tramvaja u burki, s kacigom u ruci. To je bilo još bizarnije.Tea Tree » wrote: Da si bar uspio slikati.
Biti i mniti svemiropolisno
JPK » wrote: Još stignem, vidim ju svako malo, ali danas prvi put na motoru. Jednom sam je vidio kako izlazi iz tramvaja u burki, s kacigom u ruci. To je bilo još bizarnije.
Slikaj, slikaj!
-
Almost Rosey
o jambemti glupost i neosjetljivost na vlastitu glupost
leć, leć i umret
leć, leć i umret
-
- Information
-