Ban - Polina/faktotum
Imam prijavu od Judolina na IT pdfu za ostružnicudonju. Jes' da sam tek sad vidjela prijavu tj. nakon 2 dana, ali jebi ga, bolje ikad nego nikad.
Uglavnom, sumnja je da se radi o Polinu.
Banat ću bilo koju inkarnaciju Polina, vrlo rado.
Samo nisam sigurna kakav je zadnji dogovor oko toga? (Ne poklapa IP, ali to u slučaju Polina ništa ne znači.)
Ima još "novih" članova, od kojih su ziher neki, ako ne i većina Polino.
Mislim da je i Mme tipfeler ili kako se već zove, također Polino.
Što ćemo, kako ćemo? Ili što ću ja s ostružnicom?
Uglavnom, sumnja je da se radi o Polinu.
Banat ću bilo koju inkarnaciju Polina, vrlo rado.
Samo nisam sigurna kakav je zadnji dogovor oko toga? (Ne poklapa IP, ali to u slučaju Polina ništa ne znači.)
Ima još "novih" članova, od kojih su ziher neki, ako ne i većina Polino.
Mislim da je i Mme tipfeler ili kako se već zove, također Polino.
Što ćemo, kako ćemo? Ili što ću ja s ostružnicom?
Mme Tipfeler? Hm... Mislim, da, naravno da sam i ja posumnjala da bi to moglo biti Polino, pogotovo što je čest gost na MKJ, ali mi se čini da predobro vlada hrvatskim jezikom da bi to moglo biti ono. Ne mislim pritom na njezin izričaj, nego na činjenicu da se služi literaturom koju može posjedovati tek netko kome je to struka i tko se time bavi. Zato mi je čudno. Jer Polino jest navraćalo na MKJ, ali uglavnom na teme o književnosti i na nešto općenitije jezične teme. Nikad se nije bavilo ovako konkretnim stvarima.
Nadam se da bi to mogao biti neki "dokaz" da ipak nije Polino u pitanju. Jer, Polino, koliko god ludo bilo, ne mogu reći da nije i pametno s druge strane, jel. Pa tako mijenja i spol i rod i glumi različite uloge, već zavisi na koju stranu ga opere.
Ako je u fazi da ga trenutno zanimaju konkretne jezične stvari, moglo bi biti Polino.
Aj, neka dođe još netko neš reć, da se ne mučimo same.
Ako je u fazi da ga trenutno zanimaju konkretne jezične stvari, moglo bi biti Polino.
Aj, neka dođe još netko neš reć, da se ne mučimo same.
Ma dobro, kad je u pitanju Polino, sve je moguće, ništa me ne bi iznenadilo. Ali dovraga i bestraga, ova Mme Tipfelerka ne čini mi se kao netko tko se bavi jezikom amaterski i diletantski, već kao netko kome je to vjerojatno i struka. A mislim, da je baš toliko ludo da bi išlo kopati po rječnicima i pravopisima koje ne posjeduje baš svatko tako da nas zavara...
E sad, mi još uvijek ne znamo je li Polino jedan ili je Polinoa mnogo. Pa ono, sve je moguće. No evo, na temelju ovoga detalja odbijam misliti da je to ona.
E sad, mi još uvijek ne znamo je li Polino jedan ili je Polinoa mnogo. Pa ono, sve je moguće. No evo, na temelju ovoga detalja odbijam misliti da je to ona.
Mme mi se uopće ne uklapa u priču o Polinu. Ni po izričaju, ni postvarima koje vidim iz ACP-a.
Polino nikad nema IP t-comov.
Ostružni mi je sumnjiv zbog načina pisanja i jer nije iz Hrvatske, ali isto nisam baš sigurna. Radije pustim.
Javila mi se Elli da joj netko na f.hru poslao pm da je baniran čim se registrirao. Tako da izgleda da smo smaknuli nekog nedužnog.
Radije ću pustit te na koje sumnjamo, nego da nam se to ponovi.
Polino nikad nema IP t-comov.
Ostružni mi je sumnjiv zbog načina pisanja i jer nije iz Hrvatske, ali isto nisam baš sigurna. Radije pustim.
Javila mi se Elli da joj netko na f.hru poslao pm da je baniran čim se registrirao. Tako da izgleda da smo smaknuli nekog nedužnog.
Radije ću pustit te na koje sumnjamo, nego da nam se to ponovi.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Drustvo, ja sam jos zelen medju vama i ne lovim sve potrebno, sto zbog toga sto nisam nikada nista slicno radio, sto zbog malog prometa na autima, ali mi se svidja biti na trkeljanjima i svi ste mi jako dragi. Ta ili taj, Polino/a, je ocito jedan bolestan lik kojemu borba sa svima koji ga dozivljavaju daje dodatni poticaj za nadmudrivanje. Ovo mi izgleda kao neki otvoreni front s tim likom gdje se puca i na sjene i onda najebe netko neduzan jer je tesko sjene raspoznavati... Zasto se tog lika ne pusti da pise, ako pise ne vrijedjajuci nikoga i s neke nove adrese, s novim nickom? Mislim reci da ce i njemu/njoj biti otupljena ostrica interesa kad ga ne budemo dozivljavali kao vjecitog neprijatelja s kojim se treba boriti. Mislim da ce mu postati vrlo dosadno kad ga pocnemo igorirati. Naravno,pod uvjetom da ne sere kvake po nikome osobno i da nije ocito kako potcjenjuje znanje o IP adresama s kojih se javlja. No, kako tu ima bezbroj mogucnosti,ubit cemo tko zna koga pucajuci na sjene. Ono, imam dojam da se svatko novi prvo filtrira tako da se uvjerimo da to nije P. Otici ce sve k vragu zbog te "opsesije" tim likom. Ne moramo svaku loptu sutnuti, k vrapcu, neke treba dodati, neke propustiti...ma, znate kaj sam htio reci.
Ok, Karambol je u pravu.
Ubijte Polina samo ako počne srati i sigurni ste da se radi o njemu. Nema smisla da odjebemo nekoga ni krivog ni dužnog.
A možda bismo mogli onda i maknuti odobravanje prvih postova? To isto tjera potencijalne forumaše.
BTW, ako Ostružni nije Polino, ja sam Jadranka Kosor.
Ubijte Polina samo ako počne srati i sigurni ste da se radi o njemu. Nema smisla da odjebemo nekoga ni krivog ni dužnog.
A možda bismo mogli onda i maknuti odobravanje prvih postova? To isto tjera potencijalne forumaše.
Ja sam i za ovo. A, ako se pokaže da je netko novi Polino, onda brisati.judolino » wrote:Ok, Karambol je u pravu.
Stvarno, teško da nije. Tako je malo vjerojatno da baš ovdje dođe netko tko nije iz HR, a posebno imajući u vidu ranije inkarnacije.BTW, ako Ostružni nije Polino, ja sam Jadranka Kosor.
Ali zasad ne sere toliko pa ono, neka ga dok ne počne.
Mislim da je odobravanje postova ipak dobra praksa. I pomaže za one očite Polinove inkarnacije. One malo manje očite ionako prođu taj test, pa ih kasnije lovimo. Pomaže, na kraju krajeva, i za botove.judolino » wrote:Ok, Karambol je u pravu.
"Potencijalni" forumaši vjerojatno ionako prvo malo čitucnu prije nego što se registriraju, pa im ovo i nije neki problem. Jer postanu toga svjesni tek kad se stvarno registriraju. Jednom kada zaista postanu "novi" forumaši, uglavnom shvate zašto je to tako. Dok su još u fazi "potencijalnih" forumaša, prije će ih otjerati beskrajno prepucavanje s Polinom, a čega će biti ako joj dozvolimo da neometano piše, što će ona i činiti čim joj se dozvoli. Polino kao skup identiteta izgleda manje problematično, dok se ne prisjetimo pojedinih njezinih inkarnacija kao što su faktotum ili mile. Ukinemo li odobravanje postova, Polino će pisati s nekoliko inkarnacija istovremeno kao što je to činilo i prije. Sve u svemu, jedno je zatvoriti oči pred sumnjom da je netko njezin klon i prestati paničariti, drugo je pak dozvoliti da paralelno gradi identitete, što je činila i činit će.
Bogami, da!Zekoslawa » wrote: Mislim da je odobravanje postova ipak dobra praksa. I pomaže za one očite Polinove inkarnacije. One malo manje očite ionako prođu taj test, pa ih kasnije lovimo. Pomaže, na kraju krajeva, i za botove.
"Potencijalni" forumaši vjerojatno ionako prvo malo čitucnu prije nego što se registriraju, pa im ovo i nije neki problem. Jer postanu toga svjesni tek kad se stvarno registriraju. Jednom kada zaista postanu "novi" forumaši, uglavnom shvate zašto je to tako. Dok su još u fazi "potencijalnih" forumaša, prije će ih otjerati beskrajno prepucavanje s Polinom, a čega će biti ako joj dozvolimo da neometano piše, što će ona i činiti čim joj se dozvoli. Polino kao skup identiteta izgleda manje problematično, dok se ne prisjetimo pojedinih njezinih inkarnacija kao što su faktotum ili mile. Ukinemo li odobravanje postova, Polino će pisati s nekoliko inkarnacija istovremeno kao što je to činilo i prije. Sve u svemu, jedno je zatvoriti oči pred sumnjom da je netko njezin klon i prestati paničariti, drugo je pak dozvoliti da paralelno gradi identitete, što je činila i činit će.
Meni se više manta od Polina
ostružnicadonja mu je novi nick? Jer nick Dubrava nije promijenjen, eno ga na popisu članova i dalje.Pješčana » wrote:Ostružnica donja se prije zvao dubrava, ako se ne varam. i najviše je na Politici. nemam dojam da je Polino
Sad ću škicnut Dubravu, ali to je sve skupa jako smrdljivo. Dubrava naci, a Ostružni komunjara?!Pješčana » wrote:da. zar nije to sve ista osoba?
Jesi li sigurna u to?Pješčana » wrote:Ostružnica donja se prije zvao dubrava, ako se ne varam. i najviše je na Politici. nemam dojam da je Polino
Zato jer ga nema. Treba pronaći najmanje loše rješenje jer su mogućnosti skrivanja iza IP adresa velike i teško ih se može pohvatati. Treba se desiti da taj lik izgubi smisao svog nadmetanja i nadmudrivanja s nama. Meni se čini da je to najmanje loše rješenje. E, sada, ne treba ga ignorirati i dozvoliti da se raspojasa, ali nekako mu treba izbaciti iz glave da je u utakmici i da je nebitno koliko golova zabije. Isključivanje iz igre ide zbog očitog grubog starta...Tea Tree » wrote: Bogami, da!
Meni se više manta od Polinai zapravo, s koje god strane pogledam, ne mogu vidjeti nijedno dugoročno dobro rješenje.
-
Almost Rosey
[PTSP] okej, recite mi, pliiiz, recite, da ovo
i ovoEuklid » wrote:Moja pahuljica je prekjučer bila na tretmanu.
Jedva sam je prepoznao kak je slatka izašla van:
Nije isti pas [/PTSP]
nije isti pas
ako se dobro sjećam, Polino je dao još par slika svog cucka kad ga je brisao/la pred vratima, veće je pseto od maltezera.
al i mene je podsjetilo, da
ako se dobro sjećam, Polino je dao još par slika svog cucka kad ga je brisao/la pred vratima, veće je pseto od maltezera.
al i mene je podsjetilo, da
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-