Biciklisti i promet

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Lastan

Post 28 Apr 2012, 19:06

klonka » wrote: Nadam se da si tako pomno proučio i ostale. :mig:
Ovakve reakcije na svaku kritiku svetih biciklista, inače skupine sudionika u prometu koja najviše krši propise i najmanje je kažnjavana za to, stvarno mi već polako idu na jetra.

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 28 Apr 2012, 20:02

Lastan » wrote: Ovakve reakcije na svaku kritiku svetih biciklista, inače skupine sudionika u prometu koja najviše krši propise i najmanje je kažnjavana za to, stvarno mi već polako idu na jetra.
Hoće to kad drugi tvoja vjerovanja smatraju bajkama :zubo:
klonka

Post 28 Apr 2012, 20:39

Lastan » wrote: Ovakve reakcije na svaku kritiku svetih biciklista, inače skupine sudionika u prometu koja najviše krši propise i najmanje je kažnjavana za to, stvarno mi već polako idu na jetra.
Kakve reakcije? Kao što si i sam vidio, blog kritizira i neodgovorne bicikliste. Simptomatično je jedino da si od cijelog bloga izdvojio samo to.

Usput, najviše prometnih propisa krše pješaci. Budući da sam sasvim sigurna kako to znaš i sam, nameće mi se pitanje zašto u svakoj mogućoj prilici lažne informacije namjerno prikazuješ kao činjenice.
gonj špadi
schmokljan

Post 29 Apr 2012, 00:39

Biciklisti i masoni,
komunisti, ovi-oni,
hoće da nas pogaze,
e moj narode!

Marko Perković - Lastan
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 29 Apr 2012, 00:44

schmokljan » wrote:Biciklisti i masoni,
komunisti, ovi-oni,
hoće da nas pogaze,
e moj narode!

Marko Perković - Lastan
:rofl:

Uzmimo u ruke sudbinu i sreću,
bacimo biciklista na cestu.
E, moj narode, e moj narode.
Lastan

Post 29 Apr 2012, 22:44

klonka » wrote:Usput, najviše prometnih propisa krše pješaci. Budući da sam sasvim sigurna kako to znaš i sam, nameće mi se pitanje zašto u svakoj mogućoj prilici lažne informacije namjerno prikazuješ kao činjenice.
Da? Po čemu to zaključuješ?
Pazi, rekao sam “najviše prometnih propisa” – biciklisti krše i propise za pješake i propise za vozila. :D
zeleni zub

Post 30 Apr 2012, 12:33

Lastan » wrote:
A sinoć me jedan na pločniku zaslijepio svojom visoko uperenom ledicom.
:rofl:

Grozno, stvarno grozno.
Lastan » wrote:
Fakat ću takvu gamad početi rušiti.
Samo slabije od sebe?
klonka

Post 01 May 2012, 13:17

Lastan » wrote: ...biciklisti krše i propise za pješake i propise za vozila.
Po kojoj logici?
gonj špadi
ombia

Post 01 May 2012, 19:18

Raspizdio me biciklist. :zubo: Neki dan hodam sa prijateljicom po ajmo reci uzem centru, siroka traka sa pjesake, pa dvored pa odmah do toga lijepa staza za bicikliste. Ono nacrtan je bicikl na stazi.
Ne dira to budalu koja krece prema nama ni pola posto. :snajper:
Ja mu se ne micem. Ne micem se, on u cudu koci, okrece ocima. Ja - ovo nije biciklisticka staza, ona je tu odmah do. Sirim rukom u tom smjeru, nekoliko biciklista uredno se tamo vozi, tu gdje se on vozi sami pjesaci.
Iza mene zena s kolicima, mogao se i u nju zabubati. On ce meni, ma ti si generalno nadrkana na bicikliste pa sam ti ja dobro dosao da se ispucas a nadrkana si vec citav dan. :rofl:
Eto mrziteljica biciklista koja ne shvaca tu ispacenu biciklisticku dusu.
Jos sam mu rekla zbog budala poput tebe drugi misle da su svi biciklisti moroni.
Lastan

Post 01 May 2012, 20:01

klonka » wrote: Po kojoj logici?
Kad se voze pločnikom, glume pješake, ali krše sve moguće propise.
Kad se voze kolnikom, ignoriraju semafore, zabrane prometa i obavezne smjerove, a o suludim i opasnim skretanjima tipa “sad sam na cesti, sad ću se po zebri sjuriti na pločnik” da ne govorim.

Stvarno su masovno opasnost i na cesti i na pločniku.
vrrrlet

Post 02 May 2012, 10:37

Lastan » wrote: Posebno mi se sviđa Red Light Surprise.

Biciklisti, ako su već toliko kulturni da se voze cestom, u pravilu ne jebu semafore pol posto.

A sinoć me jedan na pločniku zaslijepio svojom visoko uperenom ledicom.
Fakat ću takvu gamad početi rušiti.
Isuse, zaslijepio te je! :eek:
Lastan » wrote: Da? Po čemu to zaključuješ?
Pazi, rekao sam “najviše prometnih propisa” – biciklisti krše i propise za pješake i propise za vozila. :D
Ma krše pederi i propise za spejs šatle. Čuo sam čak da neki puše drogu na biciklima. Ja svom djetetu nikada neću kupiti bicikl, danas bicikl, sutra heroin.
Lastan wrote:
Stvarno su masovno opasnost i na cesti i na pločniku.
I po zraku. Jesi li znao da po najnovijem skaču? Pojebali su pješake i automobile, i sada kreću zajebavati ptice.

A jedna budala je vozila bicikl po dnu mora. Zamisli da se sudari s trajektom i potopi ga? Idiot.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
klonka

Post 02 May 2012, 13:12

Lastan » wrote: Kad se voze pločnikom, glume pješake, ali krše sve moguće propise.
I mislila sam da ćeš napisati takvu budalaštinu. Ako voze pločnikom, ne glume pješake. Hoćeš li reći i da automobil koji se vozi pločnikom glumi pješaka? Il' si pješak, ili nisi.
gonj špadi
Lastan

Post 03 May 2012, 12:57

vrrrlet » wrote:Isuse, zaslijepio te je! :eek:
Tebi je to trivijalno i glupo?
Ajd upali duga svjetla kad voziš auto i zaslijepi vozača koji ide prema tebi.

Ista stvar.
vrrrlet

Post 03 May 2012, 13:51

Lastan » wrote: Tebi je to trivijalno i glupo?
Ajd upali duga svjetla kad voziš auto i zaslijepi vozača koji ide prema tebi.

Ista stvar.
Ne, to je opasno i mrzim debile koji na to ne paze. Ali ja sam vozač. I bicikla i tonobila. Koliko mi je poznato, ti ne voziš ta prometala, pa ne znam koje se točno tragične posljedice dešavaju kada se zaslijepi pješaka. :ne zna: Auti voze noću po gradu, i skreću u svim smjerovima, pitanje je sekundi kada će neki naš sugrađanin pasti pokošen kišom svjetala. A sada, kao što kažeš, imamo još i manijaka koji svijetli na biciklu. Nevolja nikad ne dolazi sama...
zeleni zub

Post 04 May 2012, 09:53

vrrrlet :rofl: .
blaze

Post 04 May 2012, 21:44

1. maj, jarun. biciklista ko u priči. prosječan: muškarac između 30-te i 40-te, škembica, bermude iz kineskog, sandale, voze u roju i i pripovedaju. vidi se da su prvi put sjeli na biciklo nakon osnovne. odabrali za promociju baš dan kad je na šetnici najveća koncentracija svih mogućih šetača, male djece, mama s kolicima, penzića sa štapovima. nasip pust, nikad čuli da je odličan za rekreativno bicikliranje. sljedeći će put na bicikl dogodine. najzanimljiviji događaj: skupina biciklista vozi cestom i približava se zebri preko koje upravo treba prijeći skupina biciklista sa šetnice. ovi na cesti ne žele stati na zebri :zubo: istoj vrsti :facepalm: genijalan sraz
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
zeleni zub

Post 05 May 2012, 16:58

I tebi je tamo nasip. Iako sulud vam je svima skupa odabir. Po koji km i lijevo i desno imate prave prirode bez pravih ljudi.

Veliš skroz su bitne hlače iz kineskog?
ombia

Post 05 May 2012, 17:12

zeleni zub » wrote:I tebi je tamo nasip. Iako sulud vam je svima skupa odabir. Po koji km i lijevo i desno imate prave prirode bez pravih ljudi.

Veliš skroz su bitne hlače iz kineskog?
:rofl: :S

Dapace jako bitne za konteks!
E sad ako nisu sto godina vozili, onda im je bolje da se ne vjezbaju na podlozi poput one na nasipu.
A ovaj susret dviju vrsta me podsjeca na ono kad se vozac audija i vozac fiata pande sretnu na cesti.
blaze

Post 05 May 2012, 22:56

na jarunu je bila gužva kao na prosječnom koncertu. koji je gušt zujati biciklima među masom ljudi?
zeleni zub

Post 07 May 2012, 00:21

Ne kužim gdje je razlika između vas?
vrrrlet

Post 08 May 2012, 13:15

zeleni zub wrote:I tebi je tamo nasip. Iako sulud vam je svima skupa odabir. Po koji km i lijevo i desno imate prave prirode bez pravih ljudi.
Naprotiv, tamo su ljudi najpraviji. Ako naletiš na kojeg.
zeleni zub » wrote:Ne kužim gdje je razlika između vas?
Velika. Oni su debili, a ona je pametna jer ih je išla štipati za guzice. Tako se i ja vozim tramvajem, iako ga prezirem, jer tamo možeš zlostavljati djevojčice. Iz istog razloga idem do vrtića, iako već skoro tri desetljeća ne trebam u vrtić ići.
blaze

Post 08 May 2012, 17:33

zeleni zub » wrote:Ne kužim gdje je razlika između vas?
ni ja ne kužim što ti hoćeš :ne zna:
blaze

Post 08 May 2012, 17:35

vrrrlet

Post 09 May 2012, 09:56

Tako treba. Da se mene pita, svi oni u Splitu što su zimus padali po ledu bi trebali u zatvor. I oni što padaju niz stepenice. I oni iz kreveta, kao i oni što padaju sa Marsa. Zašto bi mi morali plaćati njihovo liječenje? Neka se vežu za krevet, pa neće padati.
Lastan

Post 09 May 2012, 13:41

vrrrlet » wrote:Ne, to je opasno i mrzim debile koji na to ne paze. Ali ja sam vozač. I bicikla i tonobila. Koliko mi je poznato, ti ne voziš ta prometala, pa ne znam koje se točno tragične posljedice dešavaju kada se zaslijepi pješaka. :ne zna: Auti voze noću po gradu, i skreću u svim smjerovima, pitanje je sekundi kada će neki naš sugrađanin pasti pokošen kišom svjetala. A sada, kao što kažeš, imamo još i manijaka koji svijetli na biciklu. Nevolja nikad ne dolazi sama...
Aha. Znači, boli te kurac za zaslijepljene pješake jer oni, zaslijepljeni, neće nikoga pregaziti?

Krasno. :kava:
  • Information