davili smo se
do tebe mogu i dobacitBios » wrote:Nego, Mulice, radiš li dostavu? Kad te je već krenuo biznis s kuhanjem.![]()
Difno sve ikad.
ma znam ja uploadati, nego je tinypic zajebavaoombia » wrote:Za razliku od jutros sad sam gladna ko pas.![]()
![]()
![]()
Vidim naucila si uploadati.![]()
Ovo crveno zaista jest fotogenicno, no ako je ketchup onda mi nije fino.No odlicno izgleda.
moji ga ne stavljaju, ja ga stavljam!Bios » wrote:Ako i je kečap, ne staviš ga ako ga ne voliš. Svi mi mijenjamo recepte po svom guštu.
Mulice, ja bi da ti meni kuhaš.Meni je dopizdilo.
To onda nisu restorani nego ćumezi koje treba zatvoriti!Mulica » wrote:morti![]()
pa rijetko koji restoran ima išta friško domaće spravljeno! ne bi me čudilo i da im je pire krumpir onaj iz vrećice![]()
što se njoka tiče, vjerojatno im se ne da to pravit jer su kupovni na dohvat ruke, nisu skupi, a i lijepo izgledaju! meni iskreno, ljepše izgledaju domaći, onako nejednaki, nego kupovni, di su sva braća blizanci!
kiselo vrhnje, 2 jaja, gauda i šunka!
sad će bit tortilje, samo da se uploadaju
Pravila se luda, a kad sam otišla nemam pojma kako je objasnila šefu o čemu se radi.Pješčana » wrote:ozbiljno? kako je konobarica reagirala?
Mulice, krasne slike. ja isto tako radim enčilade
Tak i treba i tak i ja radim.Morticia » wrote:Ja sam se jednom na mrtvo poklala s konobaricom koju sam tri puta pitala jesu li njoki domaci i uvjeravala me da jesu, a kad ih je donijela oni izradjeni, drito iz vrecice.
Rekoh joj da joj ja to necu platiti, a da mi je rekla istinu jednostavno bih narucila nesto drugo, pojela i platila.
Digoh se i odoh.
ljeti sam non stop u fazi tikvica, svako ljeto, svaku godinu, non stop!kuki » wrote:Skuhala umak od leće i zobenih pahuljica, sad zakuhavam vodu za paštu. Čini mi se da ću sad neko vrijeme češće jesti tjesteninu s umakom od crvene leće.
Imate li i vi takve faze kad se zapikirate na neku hranu? (Prestala sam jesti salatu od jaja i poriluka.)
Ljeto je najbolje doba za faze.Mulica » wrote: ljeti sam non stop u fazi tikvica, svako ljeto, svaku godinu, non stop!![]()
A jak ti umak, za popizdit!kuki » wrote:Skuhala umak od leće i zobenih pahuljica, sad zakuhavam vodu za paštu. Čini mi se da ću sad neko vrijeme češće jesti tjesteninu s umakom od crvene leće.
Imate li i vi takve faze kad se zapikirate na neku hranu? (Prestala sam jesti salatu od jaja i poriluka.)
Nije mi bolonjez neka špica.judolino » wrote: A jak ti umak, za popizdit!
Jebate, ak slučajno probaš bolonjez, moglo bi se desit da ga jedeš svaki dan sljedećih dvajstosam godina!
To te ja pitam!Margarita » wrote: Nije ni meni, ne volim ga ali mi je leća prije za umočit je u neki umak nego da nešto u nju umačem.
Zapravo, ne umačem, zalijem njome paštu.Margarita » wrote: Nije ni meni, ne volim ga ali mi je leća prije za umočit je u neki umak nego da nešto u nju umačem.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests