Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)

Žlicu, žlicu nam dajte, jer utjehe nema u vodi
Mulica

Post 26 Apr 2012, 18:35

dakle, tortilje my way! :cerek:

Image

Image

Image

Image

Image

davili smo se :S

meg ti je glupa!!! :xlux:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 26 Apr 2012, 18:42

Nego, Mulice, radiš li dostavu? Kad te je već krenuo biznis s kuhanjem. :D

Difno sve ikad. :cerek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Mulica

Post 26 Apr 2012, 18:45

Bios » wrote:Nego, Mulice, radiš li dostavu? Kad te je već krenuo biznis s kuhanjem. :D

Difno sve ikad. :cerek:
do tebe mogu i dobacit :rofl:
ovoj priji za rođendan sam sama dostavila! tribala sam i pomoć koliko je toga bilo :zubo:
al ubija me ovaj vikend, 2 dana sam provela u kuhinji, a ručak nisam niti spremala! :rofl:
ombia

Post 26 Apr 2012, 18:47

Za razliku od jutros sad sam gladna ko pas. :mama: :mama: :mama:
Vidim naucila si uploadati. :zubo:

Ovo crveno zaista jest fotogenicno, no ako je ketchup onda mi nije fino. :o No odlicno izgleda.
Mulica

Post 26 Apr 2012, 18:51

ombia » wrote:Za razliku od jutros sad sam gladna ko pas. :mama: :mama: :mama:
Vidim naucila si uploadati. :zubo:

Ovo crveno zaista jest fotogenicno, no ako je ketchup onda mi nije fino. :o No odlicno izgleda.
ma znam ja uploadati, nego je tinypic zajebavao :ne zna:
pa sam malo po malo uploadala, a druge stranice mi se ne da koristit, jer sam lijena mrcina navikla na ovo :ne zna:

je, ketchup je! :rofl: ja ga stavim po vrhu, jer u samom nadjevu ima jako malo passate, a ja volim da je crljeno! :cerek:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 26 Apr 2012, 18:54

Ako i je kečap, ne staviš ga ako ga ne voliš. Svi mi mijenjamo recepte po svom guštu.

Mulice, ja bi da ti meni kuhaš. :tuzni: Meni je dopizdilo.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Mulica

Post 26 Apr 2012, 18:58

Bios » wrote:Ako i je kečap, ne staviš ga ako ga ne voliš. Svi mi mijenjamo recepte po svom guštu.

Mulice, ja bi da ti meni kuhaš. :tuzni: Meni je dopizdilo.
moji ga ne stavljaju, ja ga stavljam! :o nema veze s receptom, ko ni pomfrit s kečapom :o

dopizdi i meni, vikednom sam na godišnjem :lux:
more, dođite na ručak! svaki dan topli obrok, cijena povoljna! :lux:
iscijedim i svježu limunadu! :lux:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 26 Apr 2012, 19:43

Mulica » wrote:morti :rofl: :rofl:

pa rijetko koji restoran ima išta friško domaće spravljeno! ne bi me čudilo i da im je pire krumpir onaj iz vrećice :ne zna:
što se njoka tiče, vjerojatno im se ne da to pravit jer su kupovni na dohvat ruke, nisu skupi, a i lijepo izgledaju! meni iskreno, ljepše izgledaju domaći, onako nejednaki, nego kupovni, di su sva braća blizanci! :ne zna:

kiselo vrhnje, 2 jaja, gauda i šunka! :D

sad će bit tortilje, samo da se uploadaju :rofl:
To onda nisu restorani nego ćumezi koje treba zatvoriti!
Jebem ti ja ovu državu u kojoj tobožnji restorani preprodaju gotova jela.
Morticia

Post 26 Apr 2012, 19:47

Ja sam se jednom na mrtvo poklala s konobaricom koju sam tri puta pitala jesu li njoki domaci i uvjeravala me da jesu, a kad ih je donijela oni izradjeni, drito iz vrecice. :madkava:

Rekoh joj da joj ja to necu platiti, a da mi je rekla istinu jednostavno bih narucila nesto drugo, pojela i platila.
Digoh se i odoh.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 27 Apr 2012, 00:28

ozbiljno? kako je konobarica reagirala?

Mulice, krasne slike. ja isto tako radim enčilade :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 27 Apr 2012, 01:00

Ja sam cijelu zimu kuhala mamine smrznute njoke. Još sam impresionirana činjenicom da nisam proljeće dočekala troznamenkaste kilaže. :o

Danas sam grijala čiknsup i jela sendvič s tvrdo kuhanim jajetom, trokutićem sira za mazanje, maminom paprikom iz teglice, kaparima i mrvicu majoneze. :o
Morticia

Post 27 Apr 2012, 09:30

Pješčana » wrote:ozbiljno? kako je konobarica reagirala?

Mulice, krasne slike. ja isto tako radim enčilade :)
Pravila se luda, a kad sam otišla nemam pojma kako je objasnila šefu o čemu se radi.
Nije me ni briga.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Apr 2012, 11:15

Morticia » wrote:Ja sam se jednom na mrtvo poklala s konobaricom koju sam tri puta pitala jesu li njoki domaci i uvjeravala me da jesu, a kad ih je donijela oni izradjeni, drito iz vrecice. :madkava:

Rekoh joj da joj ja to necu platiti, a da mi je rekla istinu jednostavno bih narucila nesto drugo, pojela i platila.
Digoh se i odoh.
Tak i treba i tak i ja radim.
Jednom mi je konobar donio pikburger umjesto faširanca uz kelj čušpajz. :snajper:
A najveće razočaranje mi je bilo u Tomislavu kraj kolodvora. Htio sam pojesti tradicionalno dobar grah s vratinom, a dobio nabrzaka skuhano varivo od konzerviranog graha. Kriminal.
*jezebel*

Post 27 Apr 2012, 12:41

jucer lijeno smuljala dva obrocica:

1. tunjevinu pomijesala s ljubicastim lukom i dressingom od jogurta, aceta balsamica i malo majoneze, posula suncokretovim sjemenkama. uz to cherry rajcice.

2. napravila one noklice sa sirom i pomijesala s kuhanom brokulom i malo poprzene pancete. cherry rajcice.

ne sjecam se da sam se ikad digla i odbila platiti. uglavnom se sve svodilo na to da obavim lijepu pljuvacinu na forumu i nikad se vise ne vratim. :D
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Morticia

Post 27 Apr 2012, 12:52

Nije ni meni običaj, razmišljam sad da li sam to ikad osim tad napravila. :misli:

Ali taj put me baš, baš raspičkala jer me lagala direkt u oči, a TRI puta sam je pitala i naglasila što želim. :flop:
Baš me raspizdilo i uvrijedilo što je mislila da sam takav debil da neću prepoznati jebene IZRAĐENE (na one piknice) njoke iz vrećice.
Još da su bili lišo, možda bih progutala, al' izrađeni... Mamicu joj lažljivu.
Kujetina. :madkava:
kuki

Post 27 Apr 2012, 15:10

Skuhala umak od leće i zobenih pahuljica, sad zakuhavam vodu za paštu. Čini mi se da ću sad neko vrijeme češće jesti tjesteninu s umakom od crvene leće. :D

Imate li i vi takve faze kad se zapikirate na neku hranu? (Prestala sam jesti salatu od jaja i poriluka. :D)
Mulica

Post 27 Apr 2012, 15:16

kuki » wrote:Skuhala umak od leće i zobenih pahuljica, sad zakuhavam vodu za paštu. Čini mi se da ću sad neko vrijeme češće jesti tjesteninu s umakom od crvene leće. :D

Imate li i vi takve faze kad se zapikirate na neku hranu? (Prestala sam jesti salatu od jaja i poriluka. :D)
ljeti sam non stop u fazi tikvica, svako ljeto, svaku godinu, non stop! :cerek:

imala sam fazu poriluka, svjedočili ste joj :zubo:

imam ljeti fazu kad jedem salatu od piletine, tikvica, graha, kukuruza, gljiva, fete i jogurta! :o to sam jednom napravila jer sam tribala nešto na brzinu, nije mi se dalo radit posebno meso, posebno prilog, sve sam prodinstala na tavi, dodala kukuruz i grah, pomišala, maslinovo ulje, sol, bosiljak, vlasac...i preko toga jogurAt! :cerek:

faza muffina...nikad više :facepalm:

upravo pečem pletenicu od lisnatog, blitve i svježeg sira! :o kasnije ću pofrigat trlju :o
Tupelo

Post 27 Apr 2012, 15:16

Nakon sto godina muž mi je doma :cerek: pa sam ušla i u kuhinju da vidim jel ju još uvijek znam naći :o

Umak od tikvica, bijelog vina i gomile mladog češnjaka. Špagete. Kaca salate od matovilca, rikule i mlade salate, začinjena s malo soli u zrnu, acetom i domaćim maslinovim uljem. :cerek:
Limunada od domaćih limuna s Visa i agavinim sirupom.
Kupljene baklave. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
kuki

Post 27 Apr 2012, 15:24

Mulica » wrote: ljeti sam non stop u fazi tikvica, svako ljeto, svaku godinu, non stop! :cerek:
Ljeto je najbolje doba za faze. :cerek:

Jako volim "grilano" povrće na tavi, na tanjuru jedna hrpičica parmezana i jedna jogurta s češnjakom i nekim začinima, i onda se ubit u tome.

Kad će ljeto? :(
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Apr 2012, 20:37

kuki » wrote:Skuhala umak od leće i zobenih pahuljica, sad zakuhavam vodu za paštu. Čini mi se da ću sad neko vrijeme češće jesti tjesteninu s umakom od crvene leće. :D

A jak ti umak, za popizdit!
Jebate, ak slučajno probaš bolonjez, moglo bi se desit da ga jedeš svaki dan sljedećih dvajstosam godina!
ombia

Post 27 Apr 2012, 21:18

Pita od rabarbare i jagoda.
kuki

Post 27 Apr 2012, 21:20

judolino » wrote: A jak ti umak, za popizdit!
Jebate, ak slučajno probaš bolonjez, moglo bi se desit da ga jedeš svaki dan sljedećih dvajstosam godina!
Nije mi bolonjez neka špica. :ne zna:
Margarita

Post 27 Apr 2012, 22:05

kuki » wrote: Nije mi bolonjez neka špica. :ne zna:
Nije ni meni, ne volim ga ali mi je leća prije za umočit je u neki umak nego da nešto u nju umačem.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Apr 2012, 23:17

Margarita » wrote: Nije ni meni, ne volim ga ali mi je leća prije za umočit je u neki umak nego da nešto u nju umačem.
To te ja pitam!
I meni je bolonjez, naravno, ne baš naročito napet (iako je sa sjeckanim, a ne faširanim mesom čisto pristojan za gablec).
kuki

Post 28 Apr 2012, 02:04

Margarita » wrote: Nije ni meni, ne volim ga ali mi je leća prije za umočit je u neki umak nego da nešto u nju umačem.
Zapravo, ne umačem, zalijem njome paštu. :D

Dakle, raskuhala sam crvenu leću, dodala malo zobenih eto da vidim kako ispadne kad dodam malo zobenih, i malo salse iz teglice. Nekad to radim na zdinstanoj kapuli i ubacim malo povrtne kocke u vodu, danas nisam imala kapulu jer mi je sva otišla u izdanke pa glumi kućnu biljku a nisam kupila novu. :D

I to izlila po nekoj integralnoj paštici. Meni to baš paše skupa. :ne zna:

Al dobro, ja općenito volim hranu koju neki ni kravama ne bi imali srca dat. :D
  • Information