Da mi je znati tko je Vrlom poslao sise......
što se tiče stalkera, imamo ga tamo, imali smo ga i negdje drugdje, al tko ih jebe
Ti si dobra djevojčica, a ne kao neke.dejzi » wrote:Poslala bih ti ja, al moje si već vidio.
A ti si slijepa?Perzefona wrote:Oh, odmah mi je lakše.
Da, ovdje se čovjek nema s kime posvađati, imaš pravo.
Ti si moja prva virtualna sisa.Morticia » wrote:Ja sam poslala, a da ste prave i vi bi.
Nema problema, napisala si politički korektan post i ja sam ga ponovio, nije svaka politička korektnost nužno loša.*jezebel* » wrote:vrlete, u cemu je problem, moj k**** je uvijek u zvjezdicama. za razliku od nekih drugih dijelova...
Vrlet je dio rješenja, ne problema. Meni se ne drvi po ovome, tako da će ti netko drugi morati objasniti o čemu se radi. Nije ništa zanimljivo u svakom slučaju.karambol wrote:Aha, polako vatam... Vrrrlet treba sise, a vi se zene mozete dogovoriti koja ce mu prva dati...? Ili? I kakve veze ima ombija sa mackama i sisama? Di je unda da to malo pojasni?
Izgleda da ih je dobio, ali nije zadovoljankarambol » wrote:Aha, polako vatam... Vrrrlet treba sise, a vi se zene mozete dogovoriti koja ce mu prva dati...? Ili?
Di je unda da to malo pojasni?
Onda nista. Mislio sam da su sise, a to zna bit zanimljivo,ali kad ti kazes da nije... I believe.vrrrlet » wrote: Nema problema, napisala si politički korektan post i ja sam ga ponovio, nije svaka politička korektnost nužno loša.
Vrlet je dio rješenja, ne problema. Meni se ne drvi po ovome, tako da će ti netko drugi morati objasniti o čemu se radi. Nije ništa zanimljivo u svakom slučaju.
Zadovoljan sam sisama, ali sad čekam slike nogu. Nisam zadovoljan količinom pristiglih sisa. Na F.hru je toga bilo više.blue » wrote: Izgleda da ih je dobio, ali nije zadovoljan![]()
To vjerojatno obeshrabruje ostale potencijalne pošiljateljice![]()
vrrrlet » wrote: Osim toga, u svo ovo vrijeme ovdje dobio sam samo jednu sliku sisa. Stvarno ste se iskazale.
ti si jedini pravi manijak ovdjeZadovoljan sam sisama, ali sad čekam slike nogu. Nisam zadovoljan količinom pristiglih sisa. Na F.hru je toga bilo više
Ja stvarno ne razumijem na osnovu čega ti zaključuješ da OVO nije PRAVI SVIJETAristocat » wrote:Ama, koje macke, koje sise, koji bakaraci.
Ona moja s pocetka price je amater manijak prema vama svima! Eto vam sad.![]()
Tema je sala aman ljudi, kakvi crni manijaci, kakva pracenja po internetu.
Shvacate li vi da ovo nije pravi svijet, jeli, manijaci jedni da li manijaci? :vrti prstom oko sljepoocnice:
Good for you.Melody » wrote:Ništa kontra Splita!
No i mi ostali nekad pizdimo!
Jes', baš se zovem melody![]()
Ali osim što se tako ne zovem, sve ostalo je stvarno, pobogu
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot, Google [Bot] and 12 guests