Ja sam stotine ljeta proveo u martama ili gojzericama. Između krvave ili vruće noge biram vruću.ombia » wrote:
Pusti. Nije se to maklo od Rvacke.![]()
A sad se idem onesvjestiti na pomisao da usred ljeta nogu guram u tenisicu. I drzim u istoj satima.
Šoping kutak, a da nije za jesti
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Probala sam neki dan ove ali to mene žulja. Svuda su široke osim na ristu gdje mi se urežu u kost.vrrrlet » wrote:
Ja sam stotine ljeta proveo u martama ili gojzericama. Između krvave ili vruće noge biram vruću.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ne pješačim, ne planinarim, ne trčim, ne bicikliram, bojim se prirode jer u njoj ima baja.
A kad vidim ovu šetajuću/trčeću/penjajuću/krećuću obuću - sretna sam i ponosita što sam lijena mrcina.
Na Paklenici sam do one jebene Manita pećine išla u starkama. Jer je to bila najsportskija obuća koju sam posjedovala.
Postoji slika mene kako sjedim na onoj kozjoj stazici i bijesno plačem dok me turisti gledaju (i čekaju da se maknem kako bi mogli proći dalje
)
Jedva su me dovukli do vrha. I onda su nam tamo rekli da se pećina zatvara. WTF??? Zatvara? Tko zatvara jebenu pećinu??? Ono, pa nije to kiosk ili dućan. Pa sam, zadnjim atomima snage, napravila omanju predstavu pa su nas pustili unutra.
Za bezveze. Nema se tamo što vidjeti. Veoma je neuredno, to sve visi sa stropa i raste s poda bez ikakvog reda i smisla, a mračno je i hladno.
Bezveze.
Biram odmor provesti u hladu birtije s pivom u jednoj i pljugom u drugoj ruci. Mogu i bosa.
A kad vidim ovu šetajuću/trčeću/penjajuću/krećuću obuću - sretna sam i ponosita što sam lijena mrcina.
Na Paklenici sam do one jebene Manita pećine išla u starkama. Jer je to bila najsportskija obuća koju sam posjedovala.
Postoji slika mene kako sjedim na onoj kozjoj stazici i bijesno plačem dok me turisti gledaju (i čekaju da se maknem kako bi mogli proći dalje
Jedva su me dovukli do vrha. I onda su nam tamo rekli da se pećina zatvara. WTF??? Zatvara? Tko zatvara jebenu pećinu??? Ono, pa nije to kiosk ili dućan. Pa sam, zadnjim atomima snage, napravila omanju predstavu pa su nas pustili unutra.
Za bezveze. Nema se tamo što vidjeti. Veoma je neuredno, to sve visi sa stropa i raste s poda bez ikakvog reda i smisla, a mračno je i hladno.
Bezveze.
Biram odmor provesti u hladu birtije s pivom u jednoj i pljugom u drugoj ruci. Mogu i bosa.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
U mini rupice ulaze mini kamenje i mini komadi biljaka i životinja.ombia » wrote:
Ne planinaris u japankama, pa jebemu sve.
iako...ima i ljetnih penjajucih cipela, sa mini rupicama
Žuljaju uvijek u početku, ja ih prva dva tjedna nosim po kući umjesto šlapa, dok se ne oblikuju po nozi, onda su dobre.Margarita » wrote: Probala sam neki dan ove ali to mene žulja. Svuda su široke osim na ristu gdje mi se urežu u kost.
Fuj, bos u birtiji.Tupelo wrote:Ne pješačim, ne planinarim, ne trčim, ne bicikliram, bojim se prirode jer u njoj ima baja.![]()
A kad vidim ovu šetajuću/trčeću/penjajuću/krećuću obuću - sretna sam i ponosita što sam lijena mrcina.![]()
Postoji slika mene kako sjedim na onoj kozjoj stazici i bijesno plačem dok me turisti gledaju (i čekaju da se maknem kako bi mogli proći dalje)
Jedva su me dovukli do vrha. I onda su nam tamo rekli da se pećina zatvara. WTF??? Zatvara? Tko zatvara jebenu pećinu??? Ono, pa nije to kiosk ili dućan. Pa sam, zadnjim atomima snage, napravila omanju predstavu pa su nas pustili unutra.![]()
Za bezveze. Nema se tamo što vidjeti. Veoma je neuredno, to sve visi sa stropa i raste s poda bez ikakvog reda i smisla, a mračno je i hladno.![]()
Bezveze.
Biram odmor provesti u hladu birtije s pivom u jednoj i pljugom u drugoj ruci. Mogu i bosa.![]()
Ja bih tebe vodao po planinama da sam ti muž.
Bilo bi mi draže da se jednostavno napiješ i izmlatiš me.vrrrlet » wrote:Ja bih tebe vodao po planinama da sam ti muž.Svaki vikend. I srijedom na Sljeme. Ako treba, vezanu za radijator.
Pa i zlostavljanje treba imati granice. :saranavka:
Tupelo » wrote:
Bilo bi mi draže da se jednostavno napiješ i izmlatiš me.![]()
Pa i zlostavljanje treba imati granice. :saranavka:
Ma je, još da postanem alkoholičar radi tebe. Da ne bih morao piti svaki put kad te treba mlatiti.
Žao mi je, ne razgazujem po kućama. Ako trebaš razguzivanje...Margarita wrote: Ne volim ni da me po kući žulja. Da ih tebi dam da ih razgaziš?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Dovoljan je ocat?Morticia » wrote:Vjerujem da onome tko živi s Tupelo nije potreban alkohol da bi osjetio (samo)ubilački nagon.
Svaki dan.
Odi must dinosaurusa.
Moš mu ga i posisat kad si već tamo. :dvije kave:
Ma ne udje. Mrezica neka neopran je preko toga.vrrrlet » wrote:
U mini rupice ulaze mini kamenje i mini komadi biljaka i životinja..
Penjačice su iznimno ružna obuća: http://www.google.hr/imgres?q=climbing+ ... x=91&ty=74ombia » wrote:
Ma ne udje. Mrezica neka neopran je preko toga.Ono rupica i preko toga mrezica. Na prstima pojacani klobuk (klobucic za Zagrepcane) da se prsti ne izudaraju. Za veranje bas po stijenama se marte klizu, vidim da nose te posebne - ruzne - climbing nazuvace.
Morticia » wrote:Kupih čarape.
Najlonke, duge.
Menta.
Prljavo roze.
Ružičaste.
Tamno plave.
Sive.
Sive na rupe.
Boja kože.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Megalodona
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
da, baš tako.Bios » wrote:Pa, da. Gojze čuvaju nogu.
sad sam skužila da mi se post može shvatiti kao pitanje, "zar i po ljeti?"
mislila sam da ih ja nosim i po ljeti, i da mi nije problem
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
-
- Information
-