Šoping kutak, a da nije za jesti

Đurine kućne čarolije
Margarita

Post 25 Apr 2012, 19:36

blue » wrote: Gdje je Teva dućan u Zagrebu, našla sam sandale za ljeto :o
Jako mi se sviđaju. Idealne za cjelodnevno bazanje po vrućem gradu.
One moje crvene su mi za po kampovima i nevodenim izletima. A za divlje plaže s ježevima i izletima s potocima imam nešto najsličnije ovima (moje su jaaako stari model).

Image

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
*jezebel*

Post 25 Apr 2012, 19:59

blue » wrote: Gdje je Teva dućan u Zagrebu, našla sam sandale za ljeto :o
teva obucu imas u intersportu i iglu sportu. ako trazis takve klasicne/casual/city modele s petom, onda jedino intersport. s tim da izbor nije pretjerano velik, mozda ces naici na jedne wedges i jos jedan-dva modela niskih klasicnijih (tako je bilo prijasnjih sezona). od ostalih bude onakvih kakve su moje i onakvih sa slike iz margaritinog posta iznad (s tim da su te dosta jeftinije, ali meni nisu ni udobne, ni lijepe, a i izrada je nesto manje sofisticirana).
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:13

*jezebel* » wrote:
pa da, imam dojam da sve te vitke gazele po prirodi skakucu manje od mene koja sam em alergicar, em po fizikalnim terapijama, em debelguza. :S kad vide makadam ili zemlju, valjda se zbunjeno poceskaju po glavi i odu asfaltom. :misli:

mislim na morti, nemojte se sad sve uvredit'. :zubo:
Nemas pojma. :zubo:

Ako vi mene zelite uvjerit da su ove vase paraplegicarske cipele prigodne za onu prirodu u koju ja idem mogu vam se samo nasmijati u brk. :zubo:
Tami gdje sam se ja proslo ljeto pentrala u ovome ostanes bez noge.

Tako da slobodno i dalje furajte ruzne slapetine da si ne bi ozlijedile osjetljiva stopalca ili takle malo morske trave, fuuuuj, al' nemojte mi prodavat fore o sportskom zivotu. :rofl: :rofl: :rofl:

A usred ljeta po nepoznatom gradu vise dana za redom po 10 sati hodaju samo mazohisti ili ova bajina iz Lopace. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Margarita

Post 25 Apr 2012, 20:17

E, neću preletjet deset hiljada kilometara i onda sjediti cijeli dan u hotelu. A negdje je uvijek vruće. I ljeti i zimi.
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:22

Margarita » wrote:E, neću preletjet deset hiljada kilometara i onda sjediti cijeli dan u hotelu. A negdje je uvijek vruće. I ljeti i zimi.
Ne vidim ni jedan valjani razlog da po Nju Jorku ili Hong Kongu na + 80 lipses u paraplegicarskim, gadnim cipelama. :o
Znojna, dehidrirana zena na rubu mozdanog udara sama po sebi nije pretjerano dostojanstven prizor, gadne cipele ne popravljaju dojam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Margarita

Post 25 Apr 2012, 20:27

Morticia » wrote: Znojna, dehidrirana zena na rubu mozdanog udara sama po sebi nije pretjerano dostojanstven prizor, gadne cipele ne popravljaju dojam.
Nego ću u gojzericama za Himalaje?
*jezebel*

Post 25 Apr 2012, 20:28

Morticia » wrote:
Nemas pojma.

Ako vi mene zelite uvjerit da su ove vase paraplegicarske cipele prigodne za onu prirodu u koju ja idem mogu vam se samo nasmijati u brk.
Tami gdje sam se ja proslo ljeto pentrala u ovome ostanes bez noge.

Tako da slobodno i dalje furajte ruzne slapetine da si ne bi ozlijedile osjetljiva stopalca ili takle malo morske trave, fuuuuj, al' nemojte mi prodavat fore o sportskom zivotu.

A usred ljeta po nepoznatom gradu vise dana za redom po 10 sati hodaju samo mazohisti ili ova bajina iz Lopace.
kraljesnica ti je paraplegicarska. i ta tvoja betonirana plaza ili kud vec ides. koza na tabanima ti je valjda toliko prokleto zadebljana da joj obuca ne bi trebala ni da po zeravici hodas. zabij si one ruzne kitten heels sa slike na modi. i dabogda od muza za poklon dobila mephisto cipele! :kava: :B :o sorry, nedostaje mi kreativnosti. :rofl:
tko ostaje bez noge? pa imam ja i tenisice i gojzerice. :raspa:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:30

Sta ja znam imas li ti gojzerice za Himalaje. :o
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:33

*jezebel* » wrote:
kraljesnica ti je paraplegicarska. i ta tvoja betonirana plaza ili kud vec ides. koza na tabanima ti je valjda toliko prokleto zadebljana da joj obuca ne bi trebala ni da po zeravici hodas. zabij si one ruzne kitten heels sa slike na modi. i dabogda od muza za poklon dobila mephisto cipele! :kava: :B :o sorry, nedostaje mi kreativnosti. :rofl:
tko ostaje bez noge? pa imam ja i tenisice i gojzerice. :raspa:

Nazalost, nakon operacije kraljesnica mi i je paraplegicarska. :tuzni:

Na sve drugo se branim sutnjom. :o
Ali ipak, moram... Nisi li ti ono rekla da nosis Mephisto cipele? :rofl: :rofl:
*jezebel*

Post 25 Apr 2012, 20:35

ne nosim!!! :madkava: rekla sam da mi se svidio jedan model!!! :madkava: i kupiču si!!! :madkava:
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:36

:bicedobro:

Posudi si i kosulju od bajine frendice. :zubo:
Margarita

Post 25 Apr 2012, 20:39

Morticia » wrote:

Nazalost, nakon operacije kraljesnica mi i je paraplegicarska. :tuzni:
Žao mi je. Ali te to neće spasiti. Za ono okupljanje u Udbini obut ću najnajružnije cipele koje imam.
*jezebel*

Post 25 Apr 2012, 20:39

da tebe svezem, ili...? :raspa:

ajde pok!!! :madkava: ja sad idem u soping!

doduse, za jesti. :rolleyes:
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:42

Margarita » wrote: Žao mi je. Ali te to neće spasiti. Za ono okupljanje u Udbini obut ću najnajružnije cipele koje imam.
Ma da ti iskreno kazem, ti bi mi bila super i u jutenoj vreci i onoj ortopedskoj cipeli s podebljanim djonom od 10 cm. :zubo:
*jezebel* wrote:...
Kupi puno jafe. :o :zubo:
Morticia

Post 25 Apr 2012, 20:44

Bole me oci, idjen. :w
Margarita

Post 25 Apr 2012, 20:46

Morticia » wrote:
Ma da ti iskreno kazem, ti bi mi bila super i u jutenoj vreci i onoj ortopedskoj cipeli s podebljanim djonom od 10 cm. :zubo:

Dogovoreno, u tome dolazim.
ombia

Post 25 Apr 2012, 21:20

Margarita » wrote:E, neću preletjet deset hiljada kilometara i onda sjediti cijeli dan u hotelu. A negdje je uvijek vruće. I ljeti i zimi.
Pusti. Nije se to maklo od Rvacke. :o
A sad se idem onesvjestiti na pomisao da usred ljeta nogu guram u tenisicu. I drzim u istoj satima.
Morticia

Post 25 Apr 2012, 21:24

:facepalm:
Megalodona

Post 25 Apr 2012, 21:27

plačem :rofl:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ombia

Post 25 Apr 2012, 21:29

uletila mi Meg :o
A.P.
Cactus

Post 25 Apr 2012, 21:29

Amen.
Morticia

Post 25 Apr 2012, 21:31

Megalodona » wrote: plačem :rofl:
Manje ces pisat. :o :zubo:
A.P. wrote:
Amen.
Sto reci, koju posluku porati... :ne zna:
Pješčana

Post 25 Apr 2012, 21:34

za ljetne izlete imam gojzerice za planine. imam tenisice za pješačenje i tenisice za trčanje. do prošle godine imala sam kožne sandale koje su izdržale dva ljeta pustog pješačenja.

ovo što se stavljale tu od jučer do danas meni nije baš nešto :o

inače, danas u HM:
naočale s rožnatim okvirom
krasna viskozna majica za posao, tamnoplava
mali kišobran. uletila sam u HM u trenutku kad je pljuštalo, a ja sam pješačila bez kišobrana. kišobran je imao zaheftan onaj magnet na navlaku i na kišobran, te sam tražila tetu da to makne. a ona me pitala jel to zato što želim provjeriti jel kišobran ispravan?
ne, postoji drugi razlog, ali ako vam kažem, morat ću vas ubiti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 25 Apr 2012, 21:38

:rofl: :rofl: :rofl:

A za trekerice. Pa... nece osvojiti prvo mjesto na biranju cipele godine, ali nisam nasla jednako udobnu, prozracnu i sigurnu (da dobro stabilizira nogu) a ljepsu alternativu.
Potpis: mazohist. :o
kuki

Post 25 Apr 2012, 22:01

Morticia » wrote: Znojna, dehidrirana zena na rubu mozdanog udara sama po sebi nije pretjerano dostojanstven prizor, gadne cipele ne popravljaju dojam.
:rofl: Od ljetne obuće koja podnosi višesatna pješačenja preferiram ipanema japanke. :D
  • Information