Jako mi se sviđaju. Idealne za cjelodnevno bazanje po vrućem gradu.
One moje crvene su mi za po kampovima i nevodenim izletima. A za divlje plaže s ježevima i izletima s potocima imam nešto najsličnije ovima (moje su jaaako stari model).
Jako mi se sviđaju. Idealne za cjelodnevno bazanje po vrućem gradu.
teva obucu imas u intersportu i iglu sportu. ako trazis takve klasicne/casual/city modele s petom, onda jedino intersport. s tim da izbor nije pretjerano velik, mozda ces naici na jedne wedges i jos jedan-dva modela niskih klasicnijih (tako je bilo prijasnjih sezona). od ostalih bude onakvih kakve su moje i onakvih sa slike iz margaritinog posta iznad (s tim da su te dosta jeftinije, ali meni nisu ni udobne, ni lijepe, a i izrada je nesto manje sofisticirana).
Nemas pojma.*jezebel* » wrote:
pa da, imam dojam da sve te vitke gazele po prirodi skakucu manje od mene koja sam em alergicar, em po fizikalnim terapijama, em debelguza.kad vide makadam ili zemlju, valjda se zbunjeno poceskaju po glavi i odu asfaltom.
mislim na morti, nemojte se sad sve uvredit'.
Ne vidim ni jedan valjani razlog da po Nju Jorku ili Hong Kongu na + 80 lipses u paraplegicarskim, gadnim cipelama.Margarita » wrote:E, neću preletjet deset hiljada kilometara i onda sjediti cijeli dan u hotelu. A negdje je uvijek vruće. I ljeti i zimi.
Nego ću u gojzericama za Himalaje?Morticia » wrote: Znojna, dehidrirana zena na rubu mozdanog udara sama po sebi nije pretjerano dostojanstven prizor, gadne cipele ne popravljaju dojam.
kraljesnica ti je paraplegicarska. i ta tvoja betonirana plaza ili kud vec ides. koza na tabanima ti je valjda toliko prokleto zadebljana da joj obuca ne bi trebala ni da po zeravici hodas. zabij si one ruzne kitten heels sa slike na modi. i dabogda od muza za poklon dobila mephisto cipele!Morticia » wrote:
Nemas pojma.
Ako vi mene zelite uvjerit da su ove vase paraplegicarske cipele prigodne za onu prirodu u koju ja idem mogu vam se samo nasmijati u brk.
Tami gdje sam se ja proslo ljeto pentrala u ovome ostanes bez noge.
Tako da slobodno i dalje furajte ruzne slapetine da si ne bi ozlijedile osjetljiva stopalca ili takle malo morske trave, fuuuuj, al' nemojte mi prodavat fore o sportskom zivotu.
A usred ljeta po nepoznatom gradu vise dana za redom po 10 sati hodaju samo mazohisti ili ova bajina iz Lopace.
*jezebel* » wrote:
kraljesnica ti je paraplegicarska. i ta tvoja betonirana plaza ili kud vec ides. koza na tabanima ti je valjda toliko prokleto zadebljana da joj obuca ne bi trebala ni da po zeravici hodas. zabij si one ruzne kitten heels sa slike na modi. i dabogda od muza za poklon dobila mephisto cipele!![]()
![]()
sorry, nedostaje mi kreativnosti.
tko ostaje bez noge? pa imam ja i tenisice i gojzerice.
Žao mi je. Ali te to neće spasiti. Za ono okupljanje u Udbini obut ću najnajružnije cipele koje imam.
Ma da ti iskreno kazem, ti bi mi bila super i u jutenoj vreci i onoj ortopedskoj cipeli s podebljanim djonom od 10 cm.Margarita » wrote: Žao mi je. Ali te to neće spasiti. Za ono okupljanje u Udbini obut ću najnajružnije cipele koje imam.
Kupi puno jafe.*jezebel* wrote:...
Dogovoreno, u tome dolazim.Morticia » wrote:
Ma da ti iskreno kazem, ti bi mi bila super i u jutenoj vreci i onoj ortopedskoj cipeli s podebljanim djonom od 10 cm.
Pusti. Nije se to maklo od Rvacke.Margarita » wrote:E, neću preletjet deset hiljada kilometara i onda sjediti cijeli dan u hotelu. A negdje je uvijek vruće. I ljeti i zimi.
plačemMorticia » wrote:
Amen.Morticia » wrote:
Morticia » wrote: Znojna, dehidrirana zena na rubu mozdanog udara sama po sebi nije pretjerano dostojanstven prizor, gadne cipele ne popravljaju dojam.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 7 guests