Ali su ga prevarili i ukrali mu novce. Sigurno će još jednom na turneju, da si ima čime platiti pogreb.
Opet gutam - ništa nisam naučila!
Lord Byron » wrote: Glazbu pratim jako, jako površno - ne izučavam ničiji lik i djelo (osim Mišin, ali to nije glazba, to je svjetonazor)
Ma naravno da je svjetonazor. Nema šta drugo bit

Jedna od nadrealnih scena u mom životu je čudna kombinacija Waitsa u slušalicama i - krvnički teškog biciklističkog uspona u čudno doba dana. Onako, mozak koji iskače iz glave od napora - i "All the world is green"... Znam, suludo
Navukla sam te, priznajAjme, sad opet moram vrijeđat' Tupelo 6 mjeseci za vratit' se u normalu nakon ovakvog panegirika "njenima".
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Mislim da je tome služila ova zadnja. Treba ga nekako uvjeriti da su pogrebi poskupjeli.ElliQuinn » wrote: Ali su ga prevarili i ukrali mu novce. Sigurno će još jednom na turneju, da si ima čime platiti pogreb.
Happy Easter!
Neće u ovu pripizdinu. Daleko mu je.ElliQuinn » wrote: Ali su ga prevarili i ukrali mu novce. Sigurno će još jednom na turneju, da si ima čime platiti pogreb.
Nek je Lord vodi na Mišu.Nica wrote:
A da smislimo kaznu za nju? Ovo je nečuveno.![]()
![]()
Pa do jučer mi to nije bilo povezano. Kakva je sad to urota? Ja ne želim to imati povezano. Ne že li m.ex_anais » wrote:
Zar može drukčije?
Happy Easter!
- schmokljan
Gleda li netko Pressing s Tomislavom Čadežom na Kapital Networku?
Dolenčić je transparentno ništa, Baretić je lažov i bezveznjak.
Užasno sporo govori.
Užasno sporo govori.
aisling » wrote:Baba vas na kolače vodila![]()
Tako mi i treba, ja'b vas stvarno vodila da je u evropi, a vi meni tako
aisling wrote:blondmoment: zašto me youtube ulogira s gmail accountom?kako da to odvojim? ako stisnem logout na youtube, onda me automatski odlogira i s gmaila u drugom prozoru
![]()
Meni se to ne dešava. Zapravo ne znam, nikad se ne odlogiravam. Ali nekad ni ne budem logirana na youtubeu kad ga tek otvorim, a mail mi je upaljen cijeli dan.
Groupie :cerek:
Što Čadež radi na tv-u? Nisam gledala tv sto godina...schmokljan » wrote:Gleda li netko Pressing s Tomislavom Čadežom na Kapital Networku?
Užasno sporo govori.
ex_anais » wrote:
To tako dobro zvuči kad kažeš da ne gledaš tv. Da nisam internet ovisnica ponosila bih se.
ex_anais » wrote:
Ponekad se tješim da je net ipak interaktivna stvar. Sam si biraš sadržaje, ne zadovoljavaš se serviranim programom.
Da nisam chat ovisnica, ponosila bih se.
Ja stvarno nisam primjetila kad si ti zadnji put chatalaex_anais » wrote:
Ponekad se tješim da je net ipak interaktivna stvar. Sam si biraš sadržaje, ne zadovoljavaš se serviranim programom.
Da nisam chat ovisnica, ponosila bih se.
Mislim da se ne moraš brinuti
Happy Easter!
-
- Information
-