Imate li svog manijaka?
sad jesamombia » wrote:A ti si neka poznatija osoba kad o tome izlaze clanci?
nisam nitko poznati ali povremeno se pojavim u novinama pa onda on ostavlja ispod komentare u kojima me optuzuje za raznorazne kriminalne radnje, prica o mom navodnom seksualnom zivotu i izmislja kojekakve pricice pod 20 razlicitih imena i kopira to okolo gdje god stigne
cak je imao blog o meni
ali kad je poceo s tim nitko nije ni znao za mene
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
ne znam za koje od toga pitas
citam malo i zvuci mi dosta poznato
Pa rekla si da imaš manijaka, pa sam pomislila da si ti cura iz priče, a autor teme taj manijak, no
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
nisam ja, mi nismo imali nikakav romantican odnosA.P. » wrote:Pa rekla si da imaš manijaka, pa sam pomislila da si ti cura iz priče, a autor teme taj manijak, no
ali par rendom recenica mi je zazvucalo kao nesto sto bi on rekao za mene
mislim na ucitavanje nekih poruka u obican pozdrav i sl
-
Almost Rosey
Pa dobro, to je svojstveno svim pacijentima tog tipasatori » wrote:nisam ja, mi nismo imali nikakav romantican odnos
ali par rendom recenica mi je zazvucalo kao nesto sto bi on rekao za mene
mislim na ucitavanje nekih poruka u obican pozdrav i sl
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
to je nebitnoAlmost Rosey » wrote: A ak mi ne bude odgovarao?
sto god ti rekla ili ne rekla, on ce sloziti neku svoju pricu
Moš uvijek pitat Tepsiju za instrukcije, ona ih privlači iznimnom lakoćomAlmost Rosey » wrote: A ak mi ne bude odgovarao?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
pa je, skolski primjerA.P. » wrote:Pa dobro, to je svojstveno svim pacijentima tog tipa
ali strecne te kad vidis.. zapitas se
tko zna sta je taj sve izmislio
cula sam da prica okolo kako me htio zeniti, da smo bili u vezi i bla bla
vrlo lako je ovo mogao biti i blog o meni jer nije da su takvima stvarni dogadjaji bitni, bitno da je u njegovoj glavi slozen scenarij
ponudis se dici mu kemijsku s poda i on iz toga zakljuci da je to gesta beskrajne ljubavi ... kad mu je drugi put ne dignes s poda... svijet vas je okrutan rastavio i svi koji mu stanu na put ce stradati
-
Almost Rosey
A ribicaA.P. » wrote:Moš uvijek pitat Tepsiju za instrukcije, ona ih privlači iznimnom lakoćom
citam ovu temu i sva sam se najezila
issssssss
ovo ko da je on pisao blog (ne o meni, o nekoj drugoj ali ista patologija)
a ovi davor33 i jos neki su mu klonovi garant
tako se ovaj svadio po svim forumima i onda vadio klonove da podrzi sam sebe pa onda da dokaze da mu to nisu klonovi svadio se sam sa sobom... cak se nekad predstavljao i kao vlastiti tata koji brani svog jadnog neshvacenog sina
issssssss
ovo ko da je on pisao blog (ne o meni, o nekoj drugoj ali ista patologija)
a ovi davor33 i jos neki su mu klonovi garant
tako se ovaj svadio po svim forumima i onda vadio klonove da podrzi sam sebe pa onda da dokaze da mu to nisu klonovi svadio se sam sa sobom... cak se nekad predstavljao i kao vlastiti tata koji brani svog jadnog neshvacenog sina
Matere mi, nisamsatori » wrote:@ A.P.
znam da si stavila link na tu temu iz zafrkancije
A. Paprika, your P.I.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
uf, a još da obučeš minicu, ježa si jebalasatori » wrote:ali policiji je to komicno, genijalac u civilu je cak zakljucio da je to sigurno neki moj bivsi decko pa sam to sama napisala da mu podmetnem.. daj zamisli tog ajnstajna u rozoj polo majci i dignutoj kragnici.. kako je on to dedukcijom rjesio zlocin
Ili da ga odležiombia » wrote:satori nemas nekog da ga nalema kako spada?
Jer, nema za ovakovoga lijeka. Čitala sam malo temu i blog, jebote boleštine
Kod jedne slicnije frke, ajde deset puta blaze od ovog sto satori opisuje, frend odvjetnik mi je ponudio dvije opcije (duza i neizvjesnija) da ga tuzimo i (kraca i rezultat je odmah vidljiv) da treci frend, mrga od dva metra i 100 kila malo poprica s njim. A meni se nije dalo jos mjesecima osvrtati iza sebe dok idem navecer doma, pa je brzo rjesenje nekad bolje. 
edit: citam i ja sad blog, isuse koji pacijent. Objavljuje dijelove FB chata
i analizira ih do iznemoglosti. Isuse jedan ovakav je dosta da ti zasere zivot do daske.
pa dalje
edit: citam i ja sad blog, isuse koji pacijent. Objavljuje dijelove FB chata
Povrh svega što sam istrpio, prije nekoliko mjeseci sam joj rekao da bismo se, ma koliko god to nekome paradoksalno zvučalo, morali jako zavoljeti da bi mi na neki način mogla iskompenzirati nanesenu emocionalnu štetu, odnosno da bih joj ikada više u potpunosti vjerovao. Glede toga nije poduzela ništa, no krajem srpnja 2011. dajem joj još jednu šansu,
pa dalje
Dakle to je za dotičnu rješenje...prvo izbjegavanje (uz 'lajkove' i komentiranje koječega na nekakvom tamo Facebooku), kao da imam kugu, a zatim neka se stvari 'slegnu'...i nikome ništa...ostajemo 'prijatelji' (ali se 'ne moramo viđati niti čuti'?!).
Sumnjam da će ikada biti vrijeme da se 'slegnu', .
procitala sam cijelu onu temu (blog nisam) i majkemi to je isti tip
ili mu je brat blizanac
davor/starapsina/bloger i ima ih jos na temi koji su ocito njegovi klonovi
ne znam jel to ista osoba kao ovaj sto mene maltretira ali radi mi identicne stvari
- nju je mjesecima gnjavio za kavu - mene isto.. i isto sam u pocetku reagirala kao ona
odgadjala i izbjegavala temu jer je tip friki i kad ga izravno odbijes postane uzasno osvetoljubiv i opasan i u stanju je svasta napraviti
- jednom kad sam mu poslala na fejs poruku da prestane s tim sto radi se prvo ispricao a onda me zblokirao... kasnije je tvrdio da me morao blokirati jer sam ja njega gnjavila
- cula sam da prica okolo ljudima da smo bili u vezi i da me htio zeniti iako nikad nista medju nama nije bilo
- isto je koristio stvari koje zna o meni iz moje obitelji u emocionalnim ucjenama
znao je da mi se stari ubio pa je on svako malo kad ne bi odgovorila na neku poruku prijetio da ce se ubiti
poslao bi poruku u 4 u noci kako je svijet crn i nitko ga ne voli i kako lezi na sred ceste i ceka auto i ako ja ne bi odgovorila na to poslao bi jos koju o tome kako je mislio da sam bolja osoba i bla bla (ja na to nisam odgovarala jer prepoznam emocionalne ucjene na kilometar)
- isto me pokusavao uvjeriti da sam ja losa osoba jer ne pusim njegove fore, kao prije (dok nisam shvatila da je psihopat i izbjegavala svaku komunikaciju s njim) sam bila bolja osoba...sad me decko pokvario
- isto me optuzivao za prostituciju kao i nju, za nemoral, isto je pricao okolo da se ja zalim da mi decko ima maloga svim susjedima... ma sve identicno kao sto je toj marini radio
- pokusavao je eliminirati sve ljude (pogotovo muske) iz moje okoline koje je dozivio kao smetnju, konkurenciju ili sto vec iako se nije radilo o privatnom odnosu vec o ljudima u udruzi
- isto svima kaci dijagnoze koje u stvari sam ima, projicira sve svoje psiho probleme na druge ljude...svi su u krivu samo je on u pravu i on jedan jedini ispravan se bori protiv vjetrenjaca i pokvarenog svijeta koji ga ne shvaca
doduse, meni nista od tog ne moze raditi osobno u 4 oka jer ne moze...zato mi radi poskrivecki, iza ledja, pred drugim ljudima i javno i privatno
i naravno za sebe stalno govori da je brutalno iskren i da ga ljudi ne vole jer samo istinu govori a u biti je cinjenica da ne moze zinuti a da ne laze
prvo sam mislila da je toliko poremecen da ne kuzi sto je istina a sto izmisljotina ali sad vidim da je to sve proracunato jer jako dobro zna sto radi... samo je uvjeren da je u pravu sto to radi i da sve njegove lazi, spletke i osvete imaju pravednicke motive
sorry na dugom postu
ili mu je brat blizanac
davor/starapsina/bloger i ima ih jos na temi koji su ocito njegovi klonovi
ne znam jel to ista osoba kao ovaj sto mene maltretira ali radi mi identicne stvari
- nju je mjesecima gnjavio za kavu - mene isto.. i isto sam u pocetku reagirala kao ona
odgadjala i izbjegavala temu jer je tip friki i kad ga izravno odbijes postane uzasno osvetoljubiv i opasan i u stanju je svasta napraviti
- jednom kad sam mu poslala na fejs poruku da prestane s tim sto radi se prvo ispricao a onda me zblokirao... kasnije je tvrdio da me morao blokirati jer sam ja njega gnjavila
- cula sam da prica okolo ljudima da smo bili u vezi i da me htio zeniti iako nikad nista medju nama nije bilo
- isto je koristio stvari koje zna o meni iz moje obitelji u emocionalnim ucjenama
znao je da mi se stari ubio pa je on svako malo kad ne bi odgovorila na neku poruku prijetio da ce se ubiti
poslao bi poruku u 4 u noci kako je svijet crn i nitko ga ne voli i kako lezi na sred ceste i ceka auto i ako ja ne bi odgovorila na to poslao bi jos koju o tome kako je mislio da sam bolja osoba i bla bla (ja na to nisam odgovarala jer prepoznam emocionalne ucjene na kilometar)
- isto me pokusavao uvjeriti da sam ja losa osoba jer ne pusim njegove fore, kao prije (dok nisam shvatila da je psihopat i izbjegavala svaku komunikaciju s njim) sam bila bolja osoba...sad me decko pokvario
- isto me optuzivao za prostituciju kao i nju, za nemoral, isto je pricao okolo da se ja zalim da mi decko ima maloga svim susjedima... ma sve identicno kao sto je toj marini radio
- pokusavao je eliminirati sve ljude (pogotovo muske) iz moje okoline koje je dozivio kao smetnju, konkurenciju ili sto vec iako se nije radilo o privatnom odnosu vec o ljudima u udruzi
- isto svima kaci dijagnoze koje u stvari sam ima, projicira sve svoje psiho probleme na druge ljude...svi su u krivu samo je on u pravu i on jedan jedini ispravan se bori protiv vjetrenjaca i pokvarenog svijeta koji ga ne shvaca
doduse, meni nista od tog ne moze raditi osobno u 4 oka jer ne moze...zato mi radi poskrivecki, iza ledja, pred drugim ljudima i javno i privatno
i naravno za sebe stalno govori da je brutalno iskren i da ga ljudi ne vole jer samo istinu govori a u biti je cinjenica da ne moze zinuti a da ne laze
prvo sam mislila da je toliko poremecen da ne kuzi sto je istina a sto izmisljotina ali sad vidim da je to sve proracunato jer jako dobro zna sto radi... samo je uvjeren da je u pravu sto to radi i da sve njegove lazi, spletke i osvete imaju pravednicke motive
sorry na dugom postu
-
- Information
-