Uglavnom, dao mi je dijagnozu. Rekao je: "Ta zena je manijak".
I tako.
Imam. Puno njih. Na forumima.Aristocat » wrote: sposobnost da mi vadi mast i da me u najmanu ruku - iznervira
Pa da! Ovog se nisam ni sjetila. Kako dobro.Maleficent » wrote:Imam. Puno njih. Na forumima.
ex anais » wrote:Ne. Ali dosta visim na netu pa zadovoljim dnevne potrebe.
Aa, to nemam. Ne volim ih baš.Aristocat » wrote:Ali, ono, imas bas svog manijaka koji ti je drag, najdrazi i recimo ne bi ga trampila za manijaka s nekog drugog foruma i to?
Ja ih na fhr-u znam preko nekoliko. Kad si hoću podignut tlak, znam kuda se moram zaputit.Aristocat » wrote: Pa da! Ovog se nisam ni sjetila. Kako dobro.Virtualni manijaci.
![]()
Ja na trkeljanju znam za jednog.
Maleficent » wrote:Imam. Puno njih. Na forumima.
Ako je to dovoljan uvjet za manijaka, imam ih, dašta da ih imam.Aristocat » wrote:da ima sposobnost da mi vadi mast i da me u najmanu ruku - iznervira.
imam, svoju mamu ne dam nikomAristocat » wrote:... Imate li vi svoje privatne manijake i biste li ih trampili za necije druge?
Moj manijak ili moja manijacica nije s interneta. Iz stvarnog je zivota.A.P. » wrote:Manijak je netko tko vam na internetu vadi mast i nervira za popizdit?
Ja onda imam tisuće i milijune manijaka
Pokte.satori » wrote:imam
ali moj je pravi
bila i na policiji ali su rekli da dok mi nesto konkretno fizicki ne napravi ne mogu nista
policajac je sugerirao da mu uputim dva tetovirana bildera
klevece me okolo, pise prijetece poruke, salje mailove clanovima obitelji, objavljuje otvorena pisma na portalima i slMorticia » wrote:Pokte.
Progoni te, ili?
Mislim, sto radi?
Ja sam imala jednog koji me godinama ugnjetavao, ali nije me fizicki prati ili tako nesto.
pa nista
ocito da svatko moze svakog maltretirati nekaznjenoMorticia » wrote:Meni stvarno nije jasno da ne postoji neki mehanizam koji ljude stiti od takvih pacijenata.
Ispada da svatko moze svakog nekaznjeno maltretirati, samo ako zeli.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 12 guests