I ja sam mislila pratiti potrošnju na taj način, ali na isto mi dođe - vozim koliko vozim (nekad sam znala sjest u auto, pa se malo provozati iz gušta, više to ne radim), ako manje tankam, morat ću prije ponovo, tjedan prije ili kasnije dođe mi na isti iznos.
Što vas je danas naživciralo?
Da brzo se troši
I ja sam mislila pratiti potrošnju na taj način, ali na isto mi dođe - vozim koliko vozim (nekad sam znala sjest u auto, pa se malo provozati iz gušta, više to ne radim), ako manje tankam, morat ću prije ponovo, tjedan prije ili kasnije dođe mi na isti iznos.
Mene je naživcirao ovaj restoran: http://www.gaucho.hr/gaucho/
Došli smo tamo u pizdu materinu i nije radio
Došli smo tamo u pizdu materinu i nije radio
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
AAAAA više s kišom
Ja odem autom, sunce sja. Ja odem vlakom, kiša pada, i UVIJEK MI NOGE POKISNU i onda moram sušit čarape na radijatorima u zbornici i molit se da ne uđe nitko i ne vidi koja sam seljačina
Al da ne bih nekoliko sati durala mokre najlonke.
AAAAA!!!
I još uvijek pada.
Ja odem autom, sunce sja. Ja odem vlakom, kiša pada, i UVIJEK MI NOGE POKISNU i onda moram sušit čarape na radijatorima u zbornici i molit se da ne uđe nitko i ne vidi koja sam seljačina
Al da ne bih nekoliko sati durala mokre najlonke.
AAAAA!!!
I još uvijek pada.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Zato što
1. je ponešto debilno jer bih morala nosit putnu torbu sa sobom
2. oba puta je kiša padala kao sumanuta satima, a nije je bilo kad sam krenula
3. oba puta sam imala dva različita komada obuće koji inače ne propuštaju, međutim, u ovom potopu su oba najebala.
Sljedeći put nosim marte.
1. je ponešto debilno jer bih morala nosit putnu torbu sa sobom
2. oba puta je kiša padala kao sumanuta satima, a nije je bilo kad sam krenula
3. oba puta sam imala dva različita komada obuće koji inače ne propuštaju, međutim, u ovom potopu su oba najebala.
Sljedeći put nosim marte.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Razvila sam poremećenu ovisnost o prženim bademima
Vrećicu s bademima sam sakrila u stolić i odgurnula ga na dugu stranu sobe, a onda sam ga telepatijom pokušala prizvati natrag. Srećom pa su mi zalihe dopremljene iz Azerbaijana pri kraju. I sad sam se sjetila da bih ih mogla još malo pojesti 
Desire makes slaves out of kings.
-
Almost Rosey
Otelit ću se nad ovim esejem
esejom?
još sam i nepismena 
Opa! Dobro je. Nisam jedini...Éowyn » wrote:Razvila sam poremećenu ovisnost o prženim bademimaVrećicu s bademima sam sakrila u stolić i odgurnula ga na dugu stranu sobe, a onda sam ga telepatijom pokušala prizvati natrag. Srećom pa su mi zalihe dopremljene iz Azerbaijana pri kraju. I sad sam se sjetila da bih ih mogla još malo pojesti
Jesi li se i kako riješio te užasne ovisnosti. Dok ovo pišem žvačem bademe, naravno
Desire makes slaves out of kings.
Pa i nisam. Cim su mi blizu, nastradaju. Ne trpam ih sakama u gubicu, ali ih smireno potamanim do zadnjega. Jedina opcija kontrole je da ih nemam blizu sebe...
Nisam nesto spontana, volim dogovore na vrijeme. Da. Jucer bila vani, probudila me roditeljica pozivom prije pola sata.
I ajde slazem si dorucak, zvoni telefon netko pita jel bi isli na bazene, saune, te wellnese i to. Ja kazem ajde bi, imam posla al sta sad.
I kazem spremna sam za sat vremena, tus i spremanje stvari, trazenje badica i bavljenje macama i eto onda do navecer gustanje. Da bi mi lik rekao da nisam uopce spontana, da sta da cemo se naci poslije jedan. 
I ajde slazem si dorucak, zvoni telefon netko pita jel bi isli na bazene, saune, te wellnese i to. Ja kazem ajde bi, imam posla al sta sad.
trebali smo danas pobjeci iz grada u prirodu. dogovorili smo se da ce se on rano ujutro otici pripremati za izlozbu (trebaju mu, kao, cetiri sata) pa cemo nakon toga ici. otisao je rano ujutro, ali jos ga nema!!!
vec sam se cula s njim, i zna kolika sam rospija, ali nema pojma kakva cu ga danas docekati.
-> psiho
preodvratno i prejadno
:
mreznica.
grah. jebote pa barem je grah jeftin. stoka. garant se najvise gura djubrad koja zapravo nije gladna, a jadnici ostanu bez.
i gamad koja je digla cijene struje i plina. pa jbt, kako nesto moze odjednom poskupjeti za preko dvadeset posto?!!! kriminal!!! gamad! nedavno otvorim sanducic i nadjem racune za plin za cetvrti i peti mjesec po preko sedamsto kuna! svaki mjesec! pa toliko ne potrosimo ni preko zime, a sad grijanje ne radi! ne udostoje se doci ocitati, a nije im tesko uplatnice slati unaprijed i jos seru o nekom proslogodisnjem prosjeku! ajd' u k****!
!!!!!!!!!111!!1:mulica:
preodvratno i prejadno
mreznica.
grah. jebote pa barem je grah jeftin. stoka. garant se najvise gura djubrad koja zapravo nije gladna, a jadnici ostanu bez.
i gamad koja je digla cijene struje i plina. pa jbt, kako nesto moze odjednom poskupjeti za preko dvadeset posto?!!! kriminal!!! gamad! nedavno otvorim sanducic i nadjem racune za plin za cetvrti i peti mjesec po preko sedamsto kuna! svaki mjesec! pa toliko ne potrosimo ni preko zime, a sad grijanje ne radi! ne udostoje se doci ocitati, a nije im tesko uplatnice slati unaprijed i jos seru o nekom proslogodisnjem prosjeku! ajd' u k****!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
samo da jos jednom kazem nek' ide sve u *izdu materinu. gasim komp i idem si nabaviti malo zena. :vjezbanje, liker i dvije zlice nutelle: 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Nek idu u tri pičke materine.
Dabogda im jajca svrab napao, a ruke polomili da se ne mogu češati.
-
- Information
-