A fejvoritsi? Opet umrli.
Što na umu, to na drumu.
-
Almost Rosey
Stvari budu dobro, prije ili kasnije. Stvari uspiju. I ljudi budu dobro. Barem ja volim vjerovati u to.ElliQuinn » wrote:A valjda će sve biti dobro. Ne znam. Bilo bi lijepo da barem jedan uspije, no nekako mi se čini da neće ni jedan. A što ćeš, i to je život.
Bla, truć.
Pardon.
-
Almost Rosey
Dopisujem se na švapskom. Isukrste što sam zahrđala 
-
Almost Rosey
Jel vam se ikad dogodilo da imate snažan osjećaj da ćete nekog sresti, i onda ga sretnete? I ne, kao, idem mu u stan pa ću ga sresti
nego onako, na ulici.
Približavam se tram. stanici, i osjećam da ću ga vidjet. I ne pušta me misao da ću ga sto posto sresti, ne izlazi iz glave. I pomislim da ga vidim, i skužim da je samo lik iz profila sličan njemu. Nasmijem se sama sebi, lik se izmakne, a iza njega stoji on. Friki šit.
Približavam se tram. stanici, i osjećam da ću ga vidjet. I ne pušta me misao da ću ga sto posto sresti, ne izlazi iz glave. I pomislim da ga vidim, i skužim da je samo lik iz profila sličan njemu. Nasmijem se sama sebi, lik se izmakne, a iza njega stoji on. Friki šit.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Trebalo bi u torbici imati nešto prikladno za takve situacije. Jedino se ne mogu domisliti što, možda kakav kolač od sira, da mu ga baciš u lice, a on se sagne i pogodiš nju.Margarita » wrote:Nažalost se dogodilo. Nije bio on nego oni.
-
Almost Rosey
ElliQuinn » wrote: Trebalo bi u torbici imati nešto prikladno za takve situacije. Jedino se ne mogu domisliti što, možda kakav kolač od sira, da mu ga baciš u lice, a on se sagne i pogodiš nju.
Ma ovo moje nije bilo tako traumatično. Onaj bivši o kojemu sam pisala ovdje prije par stranica. Baš bizarno. Mislim, ne vjerujem ja inače u takve "para-" pizdarije, ali ovo me scimalo malo
-
- Information
-