ex anais » wrote:Nije uopće stvar u vrrletu jer nisi njega vrijeđala.
A mogla si, ne?
Jesam prije, nije pomoglo.
I nije se vrijeđalo samo mene.
Znači kad vrrlet kaže da treba skuhati djecu onda se sve majke ovog foruma trebaju dignuti i tužiti ga za promicanje nasilja? Nisam to tako shvaćala.
Pa to si ti rekla, da ga treba prijaviti. Ja kažem da ne treba, valjda se mogu verbalno sama razračunati s njim. Što je na kraju poželjno, prijava ili izravno odgovaranje na post?
Kao što rekoh, preletjela sam pogledom i vidjela dosadno pretakanje istih viceva koji su mi bezveze baš kao i vicevi o Židovima i sl.,
Ja iskreno nisam vidjela nikakve viceve, oprostite mi što nemam smisla za humor - jel' to ustaški, hrvatski, forumaški, koji humor? (a volim i viceve na račun Srba )
ali kad si ti mrtva ladna počela tvrditi da su Hrvati glupi kao Dalmatinci, a znamo što misliš o ovima i da imaju dugu genocidnu povijest, to više nije sprdačina, nije trolanje, to je izražavanje svog mišljenja.
Da, kad mi dva predstavnika određenog naroda krenu srat, a drugi šutke odobravaju sa strane, u tom trenu upravo mislim tako jer dobijem takav dojam.
DA si se našalila nešto o ustašama, ni riječ ne bih rekla. Ti nisi rekla ustaše, ti si rekla Hrvati, a meni tu postoji razlika.
Beograđanin = četnik. Smrdi.
Srebrenica, ona živina je musliman iz srpskog logora itd. - to je tebi normalna konverzacija? Na temi o pušenju?
Svaka ti čast, nemam više što dodati.
Mene razočarava koliko ljudi se pod krinkom jugoslavenstva mrzilo. Zato je i nastao rat, i opet će jednog dana.
Jebi ga, neki su odgajani kao vrrrlet, a drugi da je to u redu.
Što je tu onda čudno.