Tema za ustaše i partizane

Stare teme i začeci foruma
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:23

ombia » wrote:A opet mozes napisati svaki dan pet totalnih gluposti (ma i vis eih je al tko bi to pobrojao) ali ak si dio ekipe svi ce se praviti Englezi.
Mozes se izrazavati nesuvislo kao (lazna kopija, sta ima i pravih iskrenih kopija :facepalm: ) i tvoja glupost ce biti ignorirana. Tudja nece.
Naravno.
Mada, rekla bih da Lastan nije s vrrrletom "u talu", no ide mi na živce to cinkanje "on je mene uvrijedio" :mama: i brisanje. Super, gospoda se naslađuju dok je post tamo, poslije se pobriše i nikom ništa. Budući da ispriku sigurno ne bih dobila (a niti ju tražim, moj način je da vraćam u istom tonu), mislim da bi bilo fer da nešto napišem na tu temu, pogotovo jer sam izravno prozvana, što time jer se većina uvreda odnosi na mene kao Srpkinju/Jugoslavenku, što time jer ne želim da takva sranja ostanu neodgovorena.

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
JPK

Post 17 Apr 2012, 16:24

Beta, kojemu bi prije dala?

Osoba 1:
Image

Osoba 2:
Image
Biti i mniti svemiropolisno
Eks

Post 17 Apr 2012, 16:25

Beta ženka » wrote:Kao prvo, ja vrrrleta ne smatram Jugoslavenom. Mislim da ne moram pojašnjavati zašto.
Nije uopće stvar u vrrletu jer nisi njega vrijeđala.
A mogla si, ne?
Kao drugo, meni su jednako teške uvrede koje su prethodile, a nisu bile na moj račun, već isto na račun cijelog naroda. No to nisi sposobna shvatiti, i opet - ne čudi me
Znači kad vrrlet kaže da treba skuhati djecu onda se sve majke ovog foruma trebaju dignuti i tužiti ga za promicanje nasilja? Nisam to tako shvaćala.
Kao što rekoh, preletjela sam pogledom i vidjela dosadno pretakanje istih viceva koji su mi bezveze baš kao i vicevi o Židovima i sl., ali kad si ti mrtva ladna počela tvrditi da su Hrvati glupi kao Dalmatinci, a znamo što misliš o ovima i da imaju dugu genocidnu povijest, to više nije sprdačina, nije trolanje, to je izražavanje svog mišljenja.
DA si se našalila nešto o ustašama, ni riječ ne bih rekla. Ti nisi rekla ustaše, ti si rekla Hrvati, a meni tu postoji razlika.
Jedino me razočarava da se još uvijek u ovim brabonjcima od država većinom tako razgovara i to je prihvatljivo - dok se, naravno, ne udari nazad. Onda su odjednom svi veliki tolerantni kozmopoliti.
Mene razočarava koliko ljudi se pod krinkom jugoslavenstva mrzilo. Zato je i nastao rat, i opet će jednog dana.
Licemjeri ste.
:)
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 16:25

JPK » wrote:Beta, kojemu bi prije dala?

Osoba 1:
Image

Osoba 2:
Image
Ej, nije fer, četnik je zgodniji. Ovaj ustaša je sav neki ljigav.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
JPK

Post 17 Apr 2012, 16:28

vrrrlet » wrote:Ej, nije fer, četnik je zgodniji. Ovaj ustaša je sav neki ljigav.
Mislim da je ženki od toga bitnije simpatizira li više Jasenovac ili Bleiburg.
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:32

ex anais » wrote:Nije uopće stvar u vrrletu jer nisi njega vrijeđala.
A mogla si, ne?
Jesam prije, nije pomoglo.
I nije se vrijeđalo samo mene.
Znači kad vrrlet kaže da treba skuhati djecu onda se sve majke ovog foruma trebaju dignuti i tužiti ga za promicanje nasilja? Nisam to tako shvaćala.
Pa to si ti rekla, da ga treba prijaviti. Ja kažem da ne treba, valjda se mogu verbalno sama razračunati s njim. Što je na kraju poželjno, prijava ili izravno odgovaranje na post?
Kao što rekoh, preletjela sam pogledom i vidjela dosadno pretakanje istih viceva koji su mi bezveze baš kao i vicevi o Židovima i sl.,
Ja iskreno nisam vidjela nikakve viceve, oprostite mi što nemam smisla za humor - jel' to ustaški, hrvatski, forumaški, koji humor? (a volim i viceve na račun Srba )
ali kad si ti mrtva ladna počela tvrditi da su Hrvati glupi kao Dalmatinci, a znamo što misliš o ovima i da imaju dugu genocidnu povijest, to više nije sprdačina, nije trolanje, to je izražavanje svog mišljenja.
Da, kad mi dva predstavnika određenog naroda krenu srat, a drugi šutke odobravaju sa strane, u tom trenu upravo mislim tako jer dobijem takav dojam.
DA si se našalila nešto o ustašama, ni riječ ne bih rekla. Ti nisi rekla ustaše, ti si rekla Hrvati, a meni tu postoji razlika.
Beograđanin = četnik. Smrdi.
Srebrenica, ona živina je musliman iz srpskog logora itd. - to je tebi normalna konverzacija? Na temi o pušenju?
Svaka ti čast, nemam više što dodati. :S
Mene razočarava koliko ljudi se pod krinkom jugoslavenstva mrzilo. Zato je i nastao rat, i opet će jednog dana.
Jebi ga, neki su odgajani kao vrrrlet, a drugi da je to u redu.
Što je tu onda čudno.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 16:33

JPK » wrote: Mislim da je ženki od toga bitnije simpatizira li više Jasenovac ili Bleiburg.
Odbijam vjerovati da je u 21. stoljeću ženkama bitnije da li je netko ustaša ili četnik. Pa valjda je bitnije na što liči, pere li se, kolika mu je pišica i koliko dugo može. :ne zna:
vrrrlet

Post 17 Apr 2012, 16:38

Beta ženka » wrote:Beograđanin = četnik. Smrdi.
Srebrenica, ona živina je musliman iz srpskog logora itd. - to je tebi normalna konverzacija? Na temi o pušenju?
Svaka ti čast, nemam više što dodati. :S

Što je tu onda čudno.
:facepalm: Kakve veze imam ja s normalnom konverzacijom? Ikad?

Ja sam odgajan da sve propitujem. I zaključio sam da su ljudi govna, neki su različitih boja, neki smrde više ili manje, ali načelno, sve je to jedan veliki drek. Tvrditi da su neki seru ljubičice je maloumno.

Jugoslavenstvo je lijepa (i ponajviše hrvatska :D ) ideja totalno zasrana realizacijom, a većinom su je zasrali velikosrbi. Nakon svega, teško da je i lijepa uspomena. Onako, dođe ti kao otac alkoholičar lake ruke.
Eks

Post 17 Apr 2012, 16:38

Beta ženka » wrote:Jesam prije, nije pomoglo.
I nije se vrijeđalo samo mene.
Evo, ja se nadam da će Lastan sve ovo pobrisati. Jer je degutantno.
Pa to si ti rekla, da ga treba prijaviti. Ja kažem da ne treba, valjda se mogu verbalno sama razračunati s njim. Što je na kraju poželjno, prijava ili izravno odgovaranje na post?
Dakako. Samo, ti si se usput razračunala sa svima njegove nacionalnosti.
Ja iskreno nisam vidjela nikakve viceve, oprostite mi što nemam smisla za humor - jel' to ustaški, hrvatski, forumaški, koji humor? (a volim i viceve na račun Srba )
Gle, ne znam kako da te gluposti nazovem, ali nisu bili daleko od viceva o Židovima i Aušvicu. Na takve stvari ne reagiram jer su mi bezveze, ali da mi netko mrtav ladan krene objašnjavati kako je Aušvic imao smisla ili nešto slično, da, reagirala bih.
Ako ne vidiš razliku, ne mogu ti drukčije dočarati.
Što je tu onda čudno.
Što da je u redu? Meni svakako nije nije u redu mržnja spram ijednog naroda. Niti sam tako odgojena. Niti je iz mojih usta ikad izašlo da su Srbi genocidni. Niti to podržavam niti to odobravam, a ako trebam skakati na svaki neukusni vic da to dokažem, jebiga, sorry, nema teorije.
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:40

ex anais » wrote: Evo, ja se nadam da će Lastan sve ovo pobrisati. Jer je degutantno.

Dakako. Samo, ti si se usput razračunala sa svima njegove nacionalnosti.

Gle, ne znam kako da te gluposti nazovem, ali nisu bili daleko od viceva o Židovima i Aušvicu. Na takve stvari ne reagiram jer su mi bezveze, ali da mi netko mrtav ladan krene objašnjavati kako je Aušvic imao smisla ili nešto slično, da, reagirala bih.
Ako ne vidiš razliku, ne mogu ti drukčije dočarati.

Što da je u redu? Meni svakako nije nije u redu mržnja spram ijednog naroda. Niti sam tako odgojena. Niti je iz mojih usta ikad izašlo da su Srbi genocidni. Niti to podržavam niti to odobravam, a ako trebam skakati na svaki neukusni vic da to dokažem, jebiga, sorry, nema teorije.
Sad se ponovo vrati na ono što sam napisala o pripadnicima naroda koji vrijeđaju, a drugi šute.
A ovo da su pisani vicevi - navedi mi jedan vic na ovoj temi. Ja ga nisam vidjela.
A da mi je više pun kurac i da sam prelazila preko puno provokacija ili nakon nekog vremena odustala i počela ignorirati, a sada više neću - jebi ga, tako je.

Pa nek bude do brisanja, baniranja, svejedno.
Eks

Post 17 Apr 2012, 16:42

A ti se vrati na moj dio o neukusnim vicevima o Aušvicu i vrlo ozbiljnom objašnjavanju da je jedan narod genocidan (pa ga valjda treba što već, dopuni sama). Na prvo ne reagiram, na drugo reagiram. Pitanje za milijun kuna- zašto?
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:43

ex anais » wrote:A ti se vrati na moj dio o neukusnim vicevima o Aušvicu i vrlo ozbiljnom objašnjavanju da je jedan narod genocidan (pa ga valjda treba što već, dopuni sama). Na prvo ne reagiram, na drugo reagiram. Pitanje za milijun kuna- zašto?
A ja sam vrlo ozbiljno objašnjavala da su Hrvati genocidni, i to u odgovoru na onaj JPK-ov debilni post? Gdje i kako?
I opet, gdje su vicevi? Možeš li mi objasniti zašto vrijeđanje svodiš na razinu vica? Jel' to tvoj jugoslavenski odgoj?
Vodena

Post 17 Apr 2012, 16:45

o jebala vas politika, sad smo na pušenju, opet :facepalm:

:rofl:

ne kužim zašto bih ja svojem morala popušit u restoranu, kad to već i doma mogu, a i jeftinije je? :misli:
Eks

Post 17 Apr 2012, 16:46

Beta ženka wrote: A ja sam vrlo ozbiljno objašnjavala da su Hrvati genocidni, i to u odgovoru na onaj JPK-ov debilni post? Gdje i kako?
I opet, gdje su vicevi? Možeš li mi objasniti zašto vrijeđanje svodiš na razinu vica? Jel' to tvoj jugoslavenski odgoj?
Ne može se tebi objasniti. Drugo, mene nisu doktrinirali nego odgajali pa tako nemam jugoslavenski ni ustaški odgoj, već samo odgoj.
I to što ti misliš nema dvije čiste s jugoslavenstvom, to se zove malo drukčije. :w
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:49

ex anais » wrote:Ne može se tebi objasniti. Drugo, mene nisu doktrinirali nego odgajali pa tako nemam jugoslavenski ni ustaški odgoj, već samo odgoj.
I to što ti misliš nema dvije čiste s jugoslavenstvom, to se zove malo drukčije. :w
Aha, da je netko napisao da su Srbi genocidan narod, sve se bojim da biste skočile i prigovarale kako je to gadna optužba. :rofl: :rofl:
Gle, kod mene nema političke korektnosti - kad me gaziš, gazim i ja nazad.
Nisam niti napisala da su svi Hrvati genocidni, već da imaju genocidnu povijest. Uostalom, kao i Srbi.
Tako da - nauči čitati, pišem na hrvatskom, na latinici.
Pozdrav i tebi. :W
Eks

Post 17 Apr 2012, 16:50

Beta ženka » wrote:Aha, da je netko napisao da su Srbi genocidan narod, sve se bojim da biste skočile i prigovarale kako je to gadna optužba. :rofl: :rofl:
Bih, i jesam mnogo puta.

A ti slobodno gazi. ;)
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:51

ex anais » wrote:Bih, i jesam mnogo puta.

A ti slobodno gazi. ;)
Kako si divna, hvala ti što braniš Srbe. Vicevima. :cerek:
Eks

Post 17 Apr 2012, 16:54

Beta ženka » wrote:
Kako si divna, hvala ti što braniš Srbe. Vicevima. :cerek:
Kojim vicevima? Đizs. :svemirski facepalm:
karambol

Post 17 Apr 2012, 16:55

Vodena » wrote:o jebala vas politika, sad smo na pušenju, opet :facepalm:

:rofl:

ne kužim zašto bih ja svojem morala popušit u restoranu, kad to već i doma mogu, a i jeftinije je? :misli:
A di je tu marketing? Štof za klepetanje uz kavicu i rakijicu? Ne možeš reći kao nešto ekstra da si pušila doma, ali u restoranu...eee, a još sa mišelinovim zvjezdicama.. :zubo:
Margarita

Post 17 Apr 2012, 16:56

karambol » wrote:A di je tu marketing? Štof za klepetanje uz kavicu i rakijicu? Ne možeš reći kao nešto ekstra da si pušila doma, ali u restoranu...eee, a još sa mišelinovim zvjezdicama.. :zubo:
To se konzumira za predjelo ili desert?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 16:58

ex anais » wrote:Kojim vicevima? Đizs. :svemirski facepalm:
Svođenjem vrijeđanja na račun nekog naroda na glupe crnjak-viceve.

Ajmo opet - budući da je JPK napisao, po tebi, "vic" (!!!!) o tome kakva se kultura vidi u logorima prema muzici koja se pušta, ja sam napisala odgovor u istom stilu da "vi Hrvati imate genocidnu povijest, mi se tek učimo" - što će reći da sam i na "naš" račun napisala uvredu - Jel' da se sad žalim na samu sebe moderatoru? :facepalm: (i da, to radim često u zajebanciji i na račun jednih i drugih), i sad je mišljeno dijelom kao zajebancija, dijelom kao odgovor na debilanu na koju nitko NIJE REAGIRAO DOK NISAM TO NAPISALA, a sad su svi veliki borci za pravdu. Maaaa... otprdite mi s tom demagogijom i vađenjem na viceve, šale, da je bilo na osobnoj razini itd. Samo pokazujete da ste uz vrletove i jpk-ove uvrede, i da vam je to prihvatljivo. Jebi ga, oprostite mi što meni nije :S i sami su to tražili. Nitko vas ne tjera da čitate.
JPK

Post 17 Apr 2012, 16:59

vrrrlet » wrote:Odbijam vjerovati da je u 21. stoljeću ženkama bitnije da li je netko ustaša ili četnik. Pa valjda je bitnije na što liči, pere li se, kolika mu je pišica i koliko dugo može. :ne zna:
Pa ne svim ženkama, samo Beta ženkama.
karambol

Post 17 Apr 2012, 17:00

Margarita » wrote: To se konzumira za predjelo ili desert?
Uglavnom kao toplo predjelo... :zubo: ...mada, nije loše ni kada je servirano kao desert...štaznamja??
Eks

Post 17 Apr 2012, 17:02

Beta, nu ovo:

"Dode mali zidov kod Hitlera i pita ga
Z : "Stricek, gdje mi je tata?"
H : "Treci sapun s desna!""

Priglupo, dosadno, jadno, ali nije isto kao kad netko izjavi- Židove je trebalo spaljivati.

Ja ti više neću crtati. Ne znam tako kvalitetno mrziti da bih sustavno izvrtala stvari. Ne znam uopće. :ne zna:
Beta ženka

Post 17 Apr 2012, 17:05

ex anais » wrote:Beta, nu ovo:

"Dode mali zidov kod Hitlera i pita ga
Z : "Stricek, gdje mi je tata?"
H : "Treci sapun s desna!""

Priglupo, dosadno, jadno, ali nije isto kao kad netko izjavi- Židove je trebalo spaljivati.

Ja ti više neću crtati. Ne znam tako kvalitetno mrziti da bih sustavno izvrtala stvari. Ne znam uopće. :ne zna:
Vidim koliko je tebi jasno.
Dakle, moj odgovor o genocidnoj povijesti na ono o muzici u logoru nije vic, a ostalo što je prethodilo jest?
Ne moraš više ništa pisati, nakon ovoga posta, što se mene tiče u istoj si skupini s onom dvojicom.
  • Information