aisling wrote:Koja 4 cm? Ja sam kratkovidna, to ni ne vidim.
Što me podsjeti - znate li što je zajedničko psu i kratkovidnom ginekologu?Perzefona » wrote: Ti se moraš skroz približiti. Svako zlo za neko dobro.
Vlažan nos.
aisling wrote:Koja 4 cm? Ja sam kratkovidna, to ni ne vidim.
Što me podsjeti - znate li što je zajedničko psu i kratkovidnom ginekologu?Perzefona » wrote: Ti se moraš skroz približiti. Svako zlo za neko dobro.
Meni je U pećini gorskog kralja melodija na mobitelu.Perzefona » wrote: Ja hoću Griega. Peer Gynta.
Nudiš mi se. Vidim. :byron:
meni je tom vajts. a brzo biranje za perzu mi je na tipki 2.
Nudim ti mobitel. Nezaposlen sam.Perzefona » wrote: Nudiš mi se. Vidim. :byron:
Imam više-manje sve njegovo. Waits je precijenjen. Čim te počne obrađivati Rod Stewart, nešto s tobom nije u redu...a unda » wrote: meni je tom vajts. a brzo biranje za perzu mi je na tipki 2.
..bajroneee, vidi sta si napravio.
Divna je. Takoreći, duševna...a unda » wrote: ..ali zasto je tebe toliko iznervirala ta dvojka. sta ima veze. bitno je kakva si u dusi.
Eh, unda...a unda » wrote: ..bajroneee, vidi sta si napravio.
aj, dodji malo lagat, ispricaj se kazi da se barem radi o 3.
Čim počneš znati koga je Rod Stewart obradio, nešto s tobom nije u reduHekatonhir » wrote: Imam više-manje sve njegovo. Waits je precijenjen. Čim te počne obrađivati Rod Stewart, nešto s tobom nije u redu.
Bezveznjak ti u gaćama :dvije kave:Hekatonhir » wrote:Nisam ni tvrdio da jest. Tvrdio sam da je Waits bezveznjak.
Perzefona » wrote: Eh, unda.
Nije to bio Byron nego Gundulić. Pojma nemaš.
Oops! Opet ja. A prijeteljičina mama lijepo mi je rekla da....
Hekatonhir » wrote:
Imam više-manje sve njegovo. Waits je precijenjen. Čim te počne obrađivati Rod Stewart, nešto s tobom nije u redu.
Ma neka je. Ne smeta mi to. Neka žena sluša što hoće. Nije stvar samo u Waitsu nego i u Peppersima, i još milijun njih. Komercijala.
Album nije imao od 2004., a trilogija Alice/Real Gone/Blood Money je izvrsna i zapravo nastavlja priču koju je deset godina prije toga započeo s Black Riderom.Hekatonhir » wrote:Nije. Već više od deset godina nije snimio pristojan album. A već dvadeset koketira s mainstreamom. Meni to više nije to.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests