Ksena! Imamo ustašu!Gzena » wrote:kaj me netko tražio?
Tema za ustaše i partizane
Samo da napomenem kako vrrrlet ni danas nije odolio da ne spomene Srbe. Zatrolao je vlastito izlaganje. BEAT THAT, amateri.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ajme Kseno, pa što ću ga ja klat' kraj tebe i Đakića? Mislim, šta? Oćemo sestru Bernardicu slat' na natjecanje u motanju u Amsterdam? Jadranku Kosor na natjecanje iz engleskog? Ili matematike?Gzena » wrote:a ne, guzd, to ti nije moja retorika... to vrletu reci
Bože tebe...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ne slažem se da ne možeš popušiti na kolodvoru. Tamo barem ima ljudi, lako nađeš nekog zgodnog. U društvu nije pristojno, osim ako nije neko orgijaško. Na poslu je sigurno bar jedan kulturan, zgodan i diskretan kolega.Beta ženka » wrote:
Živi 400 km dalje. I on duvani, i to dosta.
I na poslu ne mogu prakticirati tu tvoju metodu, npr. Ili dok čekam vlak na kolodvoru. Ili na pivi s društvom. Jebi ga, sve najbolje situacije za uživanje u dimu...
Nije ti loša ideja, al ko što rekoh...![]()
I znam koja ti je sljedeća replika, ne moraš se truditi.
Do sad sam na najdulji rok ostavila cigarete pijući pivu navečer na prazan želudac, da me ošamuti i zaspim. Ne znam zašto, ali ponovni pokušaji ne djeluju.
Pa koliko ti pušiš da si toliko ovisna? 2-3 kutije dnevno?
Jesi probala kombinirati s drogom? Nakon pljuge imam negdje tri puta manju potrebu za cigaretom slijedećih par sati.
- Beta ženka
ombia wrote:Da nije iz Splita?Sorry.
Tačno da je iz Beograda, a bilo koji grad mentalitetom uspoređivati sa Splitom - veliki je grijeh i uvreda.vrrrlet » wrote:Slično, iz Beograda.
No to poslovični zagrebački jal prema većem i zanimljivijem gradu s ljepšim ženama i muškarcima progovara iz tebe.
Ne zanima me ni droga nit pušenje kurčeva po kolodvorima i uredima.vrrrlet wrote:Ne slažem se da ne možeš popušiti na kolodvoru. Tamo barem ima ljudi, lako nađeš nekog zgodnog. U društvu nije pristojno, osim ako nije neko orgijaško. Na poslu je sigurno bar jedan kulturan, zgodan i diskretan kolega.
Pa koliko ti pušiš da si toliko ovisna? 2-3 kutije dnevno?
Jesi probala kombinirati s drogom? Nakon pljuge imam negdje tri puta manju potrebu za cigaretom slijedećih par sati.
Pol kutije do kutiju.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ta droga je manje droga od nikotina, samo je malo ilegalna. Što joj zapravo daje dodatnu draž. Ne izaziva ovisnost, čak i liječi neke bolesti.Beta ženka » wrote:Tačno da je iz Beograda, a bilo koji grad mentalitetom uspoređivati sa Splitom - veliki je grijeh i uvreda.
No to poslovični zagrebački jal prema većem i zanimljivijem gradu s ljepšim ženama i muškarcima progovara iz tebe.
Ne zanima me ni droga nit pušenje kurčeva po kolodvorima i uredima.
Pol kutije do kutiju.
Kako hoćeš, ja sam ti htio pomoći. Osobno, mislim da spadaš u onu skupinu žena koja uživa radeći nešto prljavo oko čega se gade same sebi. Ti recimo pušiš i imaš dečka četnika.
Dečko ti je iz Beograda, ne iz Praga. Ponovi zemljopis.
- Beta ženka
Meni je od te droge preloše, gore nego od nikotina i katrana i CO.vrrrlet » wrote:Ta droga je manje droga od nikotina, samo je malo ilegalna. Što joj zapravo daje dodatnu draž. Ne izaziva ovisnost, čak i liječi neke bolesti.
Bila bih sretna da se mogu blentravo cerekati, ali na mene ne djeluje tako.
Svakako bolje nego ustaša.Kako hoćeš, ja sam ti htio pomoći. Osobno, mislim da spadaš u onu skupinu žena koja uživa radeći nešto prljavo oko čega se gade same sebi. Ti recimo pušiš i imaš dečka četnika.
Dečko ti je iz Beograda, ne iz Praga. Ponovi zemljopis.
Samo se ti tješi, ZagrepĆanec.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ne znam baš.Beta ženka » wrote:Svakako bolje nego ustaša.
A što misliš, zašto pijem i pušim? Razdiru me kompleksi čim uprem pogled preko Drine.
Meni je bilo vrlo zanimljivo obići beogradski botanički vrt, koji izgleda kao černobilska zona isključenja netom nakon eksplozije, a htio sam nakon toga i u zoološki, ali mojoj tadašnjoj curi se nije dalo jer je osjetljiva na prizore poput:Beta ženka » wrote: Tačno da je iz Beograda, a bilo koji grad mentalitetom uspoređivati sa Splitom - veliki je grijeh i uvreda.
No to poslovični zagrebački jal prema većem i zanimljivijem gradu s ljepšim ženama i muškarcima progovara iz tebe.![]()

Biti i mniti svemiropolisno
- Beta ženka
Nisam bila u botaničkom vrtu, a ZOO je valjda među najgorima na svijetu.JPK » wrote: Meni je bilo vrlo zanimljivo obići beogradski botanički vrt, koji izgleda kao černobilska zona isključenja netom nakon eksplozije, a htio sam nakon toga i u zoološki, ali mojoj tadašnjoj curi se nije dalo jer je osjetljiva na prizore poput:
Ovo je baš slikano u BG-ZOO-u?
Nije. A ja nisam vidjela takvih prizora tamo.
http://informer.ba/tekstovi/zanimljivos ... hupacabra/
Ma nije, trola, odmah se vidi da na slici nije Srbin, nego Musliman, vidi kako je mršav i mrtav od gladi. Ovo je iz Srebreničkog ZOO-a.Beta ženka » wrote:Nisam bila u botaničkom vrtu, a ZOO je valjda među najgorima na svijetu.
Ovo je baš slikano u BG-ZOO-u?
- Beta ženka
Pih, prije bih rekla da je Srbin iz jasenovačkog.vrrrlet » wrote:Ma nije, trola, odmah se vidi da na slici nije Srbin, nego Musliman, vidi kako je mršav i mrtav od gladi. Ovo je iz Srebreničkog ZOO-a.
-
- Information
-