Kako za "specijalne prigode"?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 20:27

Herp » wrote:Wait, wut :ne zna:

Kamon, ekipa, zajebancija i to. :D

Bilo bi fora vidjeti i druge svečane (i manje svečane) kombinacije, al Bože moj, nećemo nikog ćerati bičem, jel.
Moja kombinacija s 10 godina mature :zubo:

Image

(nisam ni planirala doći, svratila sam prije zadnjeg vlaka za Zagreb jer sam sutradan radila od 7 ujutro)

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Morticia

Post 12 Apr 2012, 21:02

Super.
Djeluje mi kao da si prekrasna, ne znam zasto.
Nekako mi izgledas fino i krhko. :cerek:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Almost Rosey

Post 12 Apr 2012, 21:10

Mišljah da je Beta plavuša, ne znam odakle mi to :misli: ciklama :cerek:
Morticia

Post 12 Apr 2012, 21:15

I ja sam je zamisljala kao plavusu. :ne zna: :misli:
Ovo mi se vise svidja. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:23

Morticia » wrote:Super.
Djeluje mi kao da si prekrasna, ne znam zasto.
Nekako mi izgledas fino i krhko. :cerek:
Awww, hvala! :cerek:
Mnogi mi to govore, pogotovo zbog tankih zapešća i gležnjeva (jedino što imam faze kad uspijem na sve uzgojiti trbušinu, no i dalje mi govore kako sam krhka i mršava. Da, kao oni iz Bijafre, s tankim udovima i isturenim trbuhom) :zubo:
Almost Rosey wrote:Mišljah da je Beta plavuša, ne znam odakle mi to :misli: ciklama :cerek:
Što, tako glupavo djelujem? :rofl:

Nemam inače baš svečanih kombinacija (s one svadbe zbog koje sam otvorila temu ima slika), no evo jedne (crveno mi najdraža boja):

Image

Morticia » wrote:I ja sam je zamisljala kao plavusu. :ne zna: :misli:
Ovo mi se vise svidja. :zubo:
A u k. :rofl: Hvala, i meni se više sviđa (već i zbog toga što mi plava kosa ne bi nikako stajala).
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Almost Rosey

Post 12 Apr 2012, 21:28

Hoćul ja sad izvalit pizdariju ako napišem da imaš krasna ramena? :nogica: štaću kad volim koštice :o
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:30

Almost Rosey » wrote:Hoćul ja sad izvalit pizdariju ako napišem da imaš krasna ramena? :nogica: štaću kad volim koštice :o
I ja isto. To mi je jedna od rijetkih stvari na meni koja mi se baš sviđa.
I kod muškaraca volim široka, koščata ramena. Tako da hvala. :nogica:
Morticia

Post 12 Apr 2012, 21:32

Ni noge nisu lose. :o :top:

Nego, nadam se da se neces naljutiti, ali tko ili jos bolje STO je ovo kraj tebe u toj monstruoznoj haljini?! :horor: :trk: :rofl:
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:33

Morticia » wrote:Ni noge nisu lose. :o :top:

Nego, nadam se da se neces naljutiti, ali tko ili jos bolje STO je ovo kraj tebe u toj monstruoznoj haljini?! :horor: :trk: :rofl:

Moja sestra, u vjenčanici. Koja je meni predivna. :E
Morticia

Post 12 Apr 2012, 21:35

A u pizdu m... znala sam da cu izvalit pizdariju! :facepalm: :brukica:
Sori.

Ne znam, mozda je u stvarnosti stvarno super, meni ovdje djeluje... Khm.
Pardon. :facepalm:
blaze

Post 12 Apr 2012, 21:39

imaš predivna ramena :zavidna
to mi je najspot na ženskom tijelu, ramena i leđa
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:39

Morticia » wrote:A u pizdu m... znala sam da cu izvalit pizdariju! :facepalm: :brukica:
Sori.

Ne znam, mozda je u stvarnosti stvarno super, meni ovdje djeluje... Khm.
Pardon. :facepalm:
:rofl:
A dobro, o ukusima...
I izgleda mnogo bolje u stvarnosti, nego ovako na komadić.

(ja inače nisam tip od takvih haljina, ali ova mi se stvarno sviđa)

blaze » wrote:imaš predivna ramena :zavidna
to mi je najspot na ženskom tijelu, ramena i leđa
Hvala.

Image (osjećam se ko atenšn hoe :lol: )
vrrrlet

Post 12 Apr 2012, 21:42

Beta ženka » wrote: Nemam inače baš svečanih kombinacija (s one svadbe zbog koje sam otvorila temu ima slika), no evo jedne (crveno mi najdraža boja):

Image

Oh, Anka partizanka nam nema dlakave noge, štoviše, čini se da nije krokodil. :D Bravo! Sviđa mi se također kako ti je kombinacija domoljubna. :cerek:
Morticia wrote:Ni noge nisu lose. :o :top:

Ja sam je odmah prepoznao, to je Shrekova žena. :raspa:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 12 Apr 2012, 21:43

Zamisljala sam te svjetlokosom, zakleti bi se mogla cak da sam negdje procitala :misli: :zubo: . Lijepa ramena i na onoj fotki sa haljinicom si bas usminkana. Odlicna linija.
I preuzasna vjencanica. :o
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:44

vrrrlet » wrote:

Oh, Anka partizanka nam nema dlakave noge, štoviše, čini se da nije krokodil. :D Bravo! Sviđa mi se također kako ti je kombinacija domoljubna. :cerek:
Koji kurac ti radiš na ovoj temi?
Mrš na pripreme za sutrašnji mimohod. Vidimo se na Trgu. :E

Ja sam je odmah prepoznao, to je Shrekova žena. :raspa:
Tvoja mama? :kava:
Herp
Nikki Gauda

Post 12 Apr 2012, 21:45

Beta je baš zgodna. I nosi cikljamu :lux:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:45

ombia » wrote:Zamisljala sam te svjetlokosom, zakleti bi se mogla cak da sam negdje procitala :misli: :zubo: . Lijepa ramena i na onoj fotki sa haljinicom si bas usminkana. Odlicna linija.
I preuzasna vjencanica. :o
Sad sam crvenokosa već četiri mjeseca, utoliko sam svjetlija (na ovim slikama mi je prirodna boja kose) - ali mislim da nisam spominjala nigdje. :ne zna:
Hvala na komplimentima, a za haljinu - :ne zna: , šta da vam kažem, ja bih ju isto nosila da imam kamo, samo u crnoj ili crvenoj verziji.
Herp » wrote:Beta je baš zgodna. I nosi cikljamu :lux:
Fala, fala - no pobjeđuješ me za dužinu sisâ. :o
Ciklama - sad mi ne stoji zbog boje kose, ali bit će kad se vratim na smeđe. :mig:
Još mi je to tad bila korporativna boja. :rofl:
vrrrlet

Post 12 Apr 2012, 21:50

Beta ženka » wrote:
Koji kurac ti radiš na ovoj temi?
Isto kaj i na svakoj drugoj. :ne zna: Kenjam. :D

Nigdje nije pisalo da ne smijem, a i da je pisalo, kao da nije.
Beta ženka » wrote:
Mrš na pripreme za sutrašnji mimohod. Vidimo se na Trgu. :E
A kaj nisu neonacisti u subotu? I kaj nije zabranjeno? :misli:
Beta ženka » wrote:
Tvoja mama? :kava:
Issati, spomen'la mi je mamu. :cerek:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 21:54

vrrrlet » wrote:
Isto kaj i na svakoj drugoj. :ne zna: Kenjam. :D

Nigdje nije pisalo da ne smijem, a i da je pisalo, kao da nije.
Aj, smiješ.

A kaj nisu neonacisti u subotu? I kaj nije zabranjeno? :misli:
Informbiro mi javio: http://www.index.hr/vijesti/clanak/suko ... 09438.aspx

Issati, spomen'la mi je mamu. :cerek:
:cerek:
blue
Asgard

Post 12 Apr 2012, 21:57

Beta, predivan mi je kroj ove crvene haljine :S I ja bi takvu :lux: doduše da je do koljena, al čini mi se da si ti visoka, pa bi meni i bila do koljena :o
Beta ženka

Post 12 Apr 2012, 22:06

blue » wrote:Beta, predivan mi je kroj ove crvene haljine :S I ja bi takvu :lux: doduše da je do koljena, al čini mi se da si ti visoka, pa bi meni i bila do koljena :o
Nisam visoka, 1,67 m + možda 3 cm potpetice na ovim sandalama.
Haljina ima otvorena leđa, i onako pada nabrano - radije bih da je otraga isto zatvorena, ali nisam joj svejedno mogla odoljeti. No prozirna je pa se mora nositi grudnjak, srećom pa je u New Yorkeru bilo grudnjaka sa zanimljivim "pozadinama" na kopčanje naprijed. :o
ombia

Post 12 Apr 2012, 22:18

Haljina je super. :cerek: I najbolje i stoji na dignutu kosu da su ramena gola.
blue
Asgard

Post 12 Apr 2012, 22:23

Beta ženka » wrote:
Nisam visoka, 1,67 m + možda 3 cm potpetice na ovim sandalama.
Haljina ima otvorena leđa, i onako pada nabrano - radije bih da je otraga isto zatvorena, ali nisam joj svejedno mogla odoljeti. No prozirna je pa se mora nositi grudnjak, srećom pa je u New Yorkeru bilo grudnjaka sa zanimljivim "pozadinama" na kopčanje naprijed. :o
Aha, mislila sam da je iza isto kao i napred :misli:
Za otvorene haljine ili majice imam samostojeći grudnjak, zlata vrijedi :top:
rh4ps0dy

Post 12 Apr 2012, 22:44

Morti, i meni je haljina koma. :D

Aj, hrabra sam, evo moje s promocije. :)

Image
Herp
Nikki Gauda

Post 12 Apr 2012, 22:52

Guba :cerek:

Rapsodija me podsjeti, evo moje promocije s karakterističnim zelenim šalom i (bivšim) dekanom koji je iz Rapsodijinog kraja:

Image
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
  • Information