Homoseksualnost

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 00:39

..a unda » wrote: i na pustom otoku s nekom heterokokom nakon brodoloma i tri godine kokosa i banana cete pricat o hajduku i smislu zivota i tako cete cekati da vas spasu da biu poslije mogli lazirati memoare? ..jelda? :raspa:

mislim, moguce, sta ja znam.. :ne zna: ..ali ti ocito znas, ti si sigurna. :D
Ok, nek ti bude taj seks dviju hetero koka na otoku. Misliš da se one nikad više ne bi zainteresirale za muškarca? Jer ako jednom i poljubiš ženu, uf, to je homoseksualnost, velika odluka. :S Pis of kejk, samo treba odlučiti.

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 06 Apr 2012, 00:39

kuki » wrote:Mislim da unda samo trola na neki način izvan dosega mog shvaćanja, da je toliko retardiran da ozbiljno ovo misli već bi se primijetilo. :D
..dajte malo, dedogmatizirajte se. razmisljajte, razmisljate.. :D
Pješčana

Post 06 Apr 2012, 00:40

kuki » wrote: Jesam. Ali to nije homoseksualnost. Nisu svi ljudi koji se seksaju s osobama istog spola gay. Homoseksualnost je kad te fizički, emocionalno, seksualno privlače osobe istog spola. Pušenje kurca ili lizanje pičke ili primanje u dupe koje nije izazvano željom za seksom s tom osobom nego željom za unapređenjem u firmi, željom za ručkom, ili znatiželjom ne znači homoseksualnost.
molim?
kako trolaš :D
sad najednom je seksualnost samo duhovna kategorija?
Homosexuality is romantic or sexual attraction or behavior between members of the same sex or gender.
prva rečenica koju sam našla.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 00:41

Znači, homoseksualci koji se žene i naprave djecu jesu hetero.
Pješčana

Post 06 Apr 2012, 00:42

jednokratni klon » wrote:Znači, homoseksualci koji se žene i naprave djecu jesu hetero.
ne bih rekla da su hetero, nego bi. jer očito reagiraju na oba spola
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 06 Apr 2012, 00:43

Pješčana » wrote: molim?
kako trolaš :D
sad najednom je seksualnost samo duhovna kategorija?
Homosexuality is romantic or sexual attraction or behavior between members of the same sex or gender.
prva rečenica koju sam našla.
Seksualni odnos ljudi istog spola jest homoseksualan, ali nije svatko tko se poseksa s osobom istog spola homoseksualac. Ne, ne trolam.

Ako je gay trideset godina u braku sa ženom, i svih tih trideset godina je za Božiće i godišnjice jebe, i svih tih trideset godina ne jebe nikog drugog, i svih tih trideset godina želi jepst susjeda Matu kojem tako lijepo godine stoje, on je, po tvome, heteroseksualac?
kuki

Post 06 Apr 2012, 00:45

Pješčana » wrote: ne bih rekla da su hetero, nego bi. jer očito reagiraju na oba spola
Zašto misliš da očito reagiraju na oba spola? Tu i tamo zatvorit oči, zamislit da jebeš muškarca i izdrkat si ženinom pičkom umjesto svojom rukom vjerojatno nije neizvedivo. Zamisliš da su to Matina željna usta. Kažeš ženi da obrije pičku da te čekinje podsjećaju na Matinu bradu.
..a unda
Undaminator

jednokratni klon » wrote:
Otkad znam za sebe.
posteno. a to je tocno..od kada? i ti si vec onda..ako je to bilo onda, a ne nedavno, bila u to sigurna? :zubo:
Prijeđi na poantu jer nemam strpljenja. :D Već sam na rubu živaca da itko može nešto ovakvo misliti. :zubo:
koja poanta? ljudi ne samo da mogu svasta misliti, nego i misle.
Ne, nego zato jer sam hetero.
dobar izbor. :zubo: dakle, gdje to pise da si hetero? ti si ti napisala i sad mi tebe moramo tako prihvatit? ok, ok, samo pitam, nemam nista protiv toga, kao sto ti imas protiv toga da je to neciji izbor. :raspa:
Pa kakvo je to pitanje. Svakoj ženi je cilj odstraniti konkurenciju. Ni osnove ne znaš, a trolao bi. :giggle:
zano sam da je u pozadini svega nesto u vezi agresije. :D
jednokratni klon

Pješčana » wrote: ne bih rekla da su hetero, nego bi. jer očito reagiraju na oba spola
Ili su se oženili jer je biti homo u mnogim sredinama još uvijek strahota zbog koje gejevi čak pomišljaju na suicid i jer se vjeruje da oni, eto, mogu odlučiti ne biti to, ali su nestašni i komotni pa neće.
Zato što su bi, zato sigurno izbjegavaju seks osim taj kad naprave djecu, zato se žene homoseksualaca osjećaju neprivlačno i ne kuže što ne štima jer se njihovim muževima ne diže na njih.

Biseksualci uživaju u odnosu s oba spola. Homoseksualac ne uživa jebati žene. Ako to radi, radi iz prisile.
Pješčana

kuki » wrote: Seksualni odnos ljudi istog spola jest homoseksualan, ali nije svatko tko se poseksa s osobom istog spola homoseksualac. Ne, ne trolam.

Ako je gay trideset godina u braku sa ženom, i svih tih trideset godina je za Božiće i godišnjice jebe, i svih tih trideset godina ne jebe nikog drugog, i svih tih trideset godina želi jepst susjeda Matu kojem tako lijepo godine stoje, on je, po tvome, heteroseksualac?
ne. on je, po mome, biseksualac.
kuki

Post 06 Apr 2012, 00:47

Pješčana » wrote: ne. on je, po mome, biseksualac.
Iako u životu nije osjetio seksualnu privlačnost prema ženi i oženio se samo da izbjegne društvenu stigmu i potencijalno nasilje posumnja li netko da je prljava pederčina?
kuki

Post 06 Apr 2012, 00:48

Osjećam se ko da sam ušetala u vic "možeš sagraditi tisuću mostova, ali popušiš li nakon toga jedan kurac, više nisi mostograditelj".
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 00:48

..a unda » wrote: posteno. a to je tocno..od kada? i ti si vec onda..ako je to bilo onda, a ne nedavno, bila u to sigurna? :zubo:
Nisi mi odgovorio na ono pitanje o tvojoj homoseksualnosti. Možda ti bude malo jasnije ako pogledaš iz vlastite perspektive.
koja poanta? ljudi ne samo da mogu svasta misliti, nego i misle.
Istina, ljudi misle grozne gluposti i strahote. :zubo:
dobar izbor. :zubo: dakle, gdje to pise da si hetero? ti si ti napisala i sad mi tebe moramo tako prihvatit? ok, ok, samo pitam, nemam nista protiv toga, kao sto ti imas protiv toga da je to neciji izbor. :raspa:
To nije moj izbor, to sam ja. :shauma:
zano sam da je u pozadini svega nesto u vezi agresije. :D
:mad:
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 00:50

kuki » wrote: Iako u životu nije osjetio seksualnu privlačnost prema ženi i oženio se samo da izbjegne društvenu stigmu i potencijalno nasilje posumnja li netko da je prljava pederčina?
Ja samo čekam ozbiljne tvrdnje da ne postoji nikakva stigma homoseksualaca.
..a unda
Undaminator

Post 06 Apr 2012, 00:51

Ok, nek ti bude taj seks dviju hetero koka na otoku. Misliš da se one nikad više ne bi zainteresirale za muškarca? Jer ako jednom i poljubiš ženu, uf, to je homoseksualnost, velika odluka. :S Pis of kejk, samo treba odlučiti.
ne mislim to. nista slicno nisam rekao. nego..u toj hipotetskoj situaciji dva ista spola, jel se radi o homoseksualnosti, o izboru, o genu, o potrebi, o hormonima, o cemu?
jesu li oni homoseksualci, prigodni homoseksualci ili ces sada trazit da te drzim za ruku jer si nervozna nesto, ne mozes se odlucit.. :D
kuki

Post 06 Apr 2012, 00:52

Možda je unda gledao Paradu pa došao kurit frku. :D
Pješčana

Post 06 Apr 2012, 00:55

kuki » wrote: Iako u životu nije osjetio seksualnu privlačnost prema ženi i oženio se samo da izbjegne društvenu stigmu i potencijalno nasilje posumnja li netko da je prljava pederčina?
pa ako je trideset godina jebao ženu za Božić i blagdane, da ja bih rekla da je zajebo stvar i da nikako nije (samo ) homoseksualac.
da, ako se jebeš sa dva spola, ili te privlače dva spola, tajio, pretvarao se ili lagao, ili bio jednostavno iskren u odnosima s njima, da, to je biseksualnost.

koliko puta bi netko trebao nekog pojebati da ti bude ozbiljan kandidat za biseksualnost?
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 00:55

..a unda » wrote: ne mislim to. nista slicno nisam rekao. nego..u toj hipotetskoj situaciji dva ista spola, jel se radi o homoseksualnosti, o izboru, o genu, o potrebi, o hormonima, o cemu?
jesu li oni homoseksualci, prigodni homoseksualci ili ces sada trazit da te drzim za ruku jer si nervozna nesto, ne mozes se odlucit.. :D
Hoćeš reći da kad bi svi ostali na pustom otoku sa istim spolom, postali bi s vremenom homoseksualci. I to je to? Dosadno. :kava:
..a unda
Undaminator

Post 06 Apr 2012, 00:58

pa i da se nije ozenio izbjegao bi drustvenu stigmu.

do cega je njemu u stvari, koje potrebe on zeli ostvariti najprije?

a, ima i jos ovdje pitanja. barem bi ih deset mogao izvest. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 06 Apr 2012, 00:59

Hoćeš reći da kad bi svi ostali na pustom otoku sa istim spolom, postali bi s vremenom homoseksualci. I to je to? Dosadno. :kava:
pa ne. tj da, dosadno je, ali nisam htio to reci. htio sam to pitati i to ne za sve, nego eto, desi se..:zubo:
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 00:59

..a unda » wrote: pa ne. tj da, dosadno je, ali nisam htio to reci. htio sam to pitati i to ne za sve, nego eto, desi se..:zubo:
Pa kakve veze ima izoliran slučaj s homoseksualnošću?
kuki

Post 06 Apr 2012, 01:00

Pješčana » wrote: pa ako je trideset godina jebao ženu za Božić i blagdane, da ja bih rekla da je zajebo stvar i da nikako nije (samo ) homoseksualac.
I ako ga ta žena ne privlači niti ga je ikad privlačila, nego je odrađivao privid da se zaštiti?

Čime je zajebo stvar, time što nije riskirao da ga netko ubije od batina? :confused:
da, ako se jebeš sa dva spola, ili te privlače dva spola, tajio, pretvarao se ili lagao, ili bio jednostavno iskren u odnosima s njima, da, to je biseksualnost.
Ako te privlače osobe obaju spolova, da, biseksualan si. Ako te privlače osobe jednog spola a ponekad se seksaš i s osobama drugog spola, bilo da si gej i jebeš si suprugu da si stvoriš strejt krinku, bilo da si u zatvoru i primaš u šupak da spasiš glavu, koliko god se puta prisilno poseksao to te neće učiniti biseksualcem.
kuki

Post 06 Apr 2012, 01:02

..a unda » wrote: pa i da se nije ozenio izbjegao bi drustvenu stigmu.
Aha, nema homoseksualaca koji se žene da izbjegnu mogućnost da netko posumnja u njihovu seksualnu orijentaciju i popratne posljedice. Ups, koje posljedice, nema posljedica.
jednokratni klon

Post 06 Apr 2012, 01:04

kuki » wrote: Aha, nema homoseksualaca koji se žene da izbjegnu mogućnost da netko posumnja u njihovu seksualnu orijentaciju i popratne posljedice. Ups, koje posljedice, nema posljedica.
Jesam rekla. :S

Sad mogu mirno ići leći. Doduše, pomalo zgroženo. :zubo:
Mislila sam da ljudi uglavnom poznaju neke osnove.
..a unda
Undaminator

Post 06 Apr 2012, 01:04

kuki » wrote:Osjećam se ko da sam ušetala u vic "možeš sagraditi tisuću mostova, ali popušiš li nakon toga jedan kurac, više nisi mostograditelj".
..zasto nakon toga? ..zasto ne prije toga? :D zasto bi to netko napravio? osim toga, to u vicu je samo nerazumijevanje toga sto znace mostovi. :D
  • Information