Oću biti Purger!

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Lastan

Post 05 Apr 2012, 12:24

Tupelo » wrote:
Šmizla jednako mrzi i korabicu i korabu. :o
Korabičicu još nije probala, ali mislim da će i ona završiti na zidu. :D
E jebiga, ako joj serviraš one drvenaste dijelove, ne čudim se. :D

vrrrlet

Post 05 Apr 2012, 12:26

Tupelo » wrote:
Šmizla jednako mrzi i korabicu i korabu. :o
Korabičicu još nije probala, ali mislim da će i ona završiti na zidu. :D
Jesi je probala uvjeriti šamarčićem ili prutićem? :ne zna:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Lastan

Post 05 Apr 2012, 12:29

vrrrlet » wrote:
Jesi je probala uvjeriti šamarčićem ili prutićem? :ne zna:
Šibom ili šibicom? :misli: :zubo:
Tupelo

Post 05 Apr 2012, 12:29

Mah, ne pada mi na pamet više joj je nuditi.
Može sasvim sretno živjeti i bez korabe. :o
Kad navrši osamnaest neka sama vidi želi li primiti sakramente i jesti korabu. :D
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
vrrrlet

Post 05 Apr 2012, 12:37

Tupelo » wrote:Mah, ne pada mi na pamet više joj je nuditi.
Može sasvim sretno živjeti i bez korabe. :o
Kad navrši osamnaest neka sama vidi želi li primiti sakramente i jesti korabu. :D
Jesam li ja jedini dobio seksualnu aluziju?
Tupelo

Post 05 Apr 2012, 12:40

Bojim se da nisi jedini. :facepalm:
Srećom, šmizla je djevojčica pa za nju sakramenti nisu toliko opasni. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Emericzy

Post 05 Apr 2012, 15:04

Kao dijete sam MRZIO korabicu. Sad ju obožavam.
Beta ženka

Post 05 Apr 2012, 15:29

vrrrlet » wrote:

Imam bolje. :D Hembići - hemeroidi.
:puke:

Btw, kod mene se govori(lo) firanjga. :raspa:

Prekić i frendić sam čula na prošlom poslu, od generacije 70-ih.
Kad bi mi netko rekao "evo ti brojček", doslovno bi mi se zamračilo.
Iritantni su mi i fotić, fotkati, cugica itd.
Ne govori se tako samo u ZG, i Sisak je pod tim utjecajem. :facepalm:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
blue
Asgard

Post 05 Apr 2012, 17:12

Fotić mi je više nego prihvatljiva verzija od fotografski aparat ili fotografska kamera ili kako se fotić već zove u punoj verziji :misli:

Hem(b)ići, abići i drkice su strašne :facepalm: :facepalm: Onako, fuuuuj :facepalm:
zeleni zub

Post 06 Apr 2012, 09:29

A.P. » wrote:
Ozbiljno, ja ovo nikad niti jednom nisam čula od niti jedne osobe koja je rođena i odrasla u Zagrebu, a s kojom sam bila u kontaktu. Odakle ti to? :ne zna:

A rukica i juhica nije nešto specifično zagrebačkom govoru, svakom klincu se hrana umanjuje ne bi li pojeo prokulicu, kupusić i slično.
Ja se izgleda krećem posebnom dimenzijom u kojoj ljudi koriste pomalo imbecilni lingo :D .

Prekjučer sam doslovno čula od nekog klinca kako izgovara zmješal bum si protiće, a konobar od 2m i 100kg je rekao- znači kavicu za mladu damu. Baka na placu me pita jel bum još salatice, matovilčeka... U mesnici te čovjek nad 150kg mrtvog mesa pita- nekaj meseka za vas?

Ovo je samo odgovor na pitanje, uopće mi se ne da ustrajati u uvjeravanju toga da čujem dnevno hrpu umanjenica. Iako možda su to neki dotepenci u asimilaciji pa su ih krivo informirali :D .
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 10:08

blue » wrote:Fotić mi je više nego prihvatljiva verzija od fotografski aparat ili fotografska kamera ili kako se fotić već zove u punoj verziji :misli:

Hem(b)ići, abići i drkice su strašne :facepalm: :facepalm: Onako, fuuuuj :facepalm:
Hem(b)ići su baš genijalni. Kad mi je frend pri jedenju fefića rekao kako će to biti veselo za njegove hembiće, krepao sam od smijeha.

Abić baš i ne koristim nešto, ali drkica upravo divno opisuje tu radnju. Drkica se čak ne referira na masturbaciju koliko na mentalno izdrkavanje.
zeleni zub wrote:
Ja se izgleda krećem posebnom dimenzijom u kojoj ljudi koriste pomalo imbecilni lingo :D .

Prekjučer sam doslovno čula od nekog klinca kako izgovara zmješal bum si protiće, a konobar od 2m i 100kg je rekao- znači kavicu za mladu damu. Baka na placu me pita jel bum još salatice, matovilčeka... U mesnici te čovjek nad 150kg mrtvog mesa pita- nekaj meseka za vas?

Ovo je samo odgovor na pitanje, uopće mi se ne da ustrajati u uvjeravanju toga da čujem dnevno hrpu umanjenica. Iako možda su to neki dotepenci u asimilaciji pa su ih krivo informirali :D .
Frendovi od moje stare često govore juhica, kavica, pivica. Ja kažem juhica samo kada sam toliko zgažen da ne mogu jesti ništa kruto. Ali zato dnevno koristim pljugicu. :frajer:
Lastan

Post 06 Apr 2012, 10:08

zeleni zub » wrote:Prekjučer sam doslovno čula od nekog klinca kako izgovara zmješal bum si protiće,
Klinca. Dakle, nije generacija osamdesetih.
a konobar od 2m i 100kg je rekao- znači kavicu za mladu damu. Baka na placu me pita jel bum još salatice, matovilčeka... U mesnici te čovjek nad 150kg mrtvog mesa pita- nekaj meseka za vas?
I kao što je već netko rekao, umanjenice nisu nimalo neuobičajene kod kumica na placu i srodnih zanimanja. S time da kumice nikad nisu bile iz Zagreba (ma što se konkretno u nekom trenutku smatralo Zagrebom), nego iz okolnih mjesta. U gradu je, naime, prilika za uzgoj raznih poljoprivrednih proizvoda razmjerno malo. :mig:
Čuješ ih u vrlo specifičnim kontekstima. U razgovoru se, rekao bih, ne pojavljuju baš često.
blue
Asgard

Post 06 Apr 2012, 11:06

vrrrlet » wrote:
Hem(b)ići su baš genijalni. Kad mi je frend pri jedenju fefića rekao kako će to biti veselo za njegove hembiće, krepao sam od smijeha.

Abić baš i ne koristim nešto, ali drkica upravo divno opisuje tu radnju. Drkica se čak ne referira na masturbaciju koliko na mentalno izdrkavanje.

Frendovi od moje stare često govore juhica, kavica, pivica. Ja kažem juhica samo kada sam toliko zgažen da ne mogu jesti ništa kruto. Ali zato dnevno koristim pljugicu. :frajer:
Nazovimo stvari pravim imenom - mentalno izdrkavanje je mentalno izdrkavanje, čemu eufemizam :ne zna: Drkicu eventualno mogu bacati predpubertetlije, sve nakon toga zvuči totalno gej :facepalm: to je kao obuć one gaće za stare djedove pa krenut u lov na žene nadajuć se happy endu - totalno neprivlačno :facepalm:

Pivica već može, ali to je iz ljubavi :cerek:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 06 Apr 2012, 11:14

Blue, išla sam potražiti neki reprezentativniji primjerak u tim gaćama i ugooglala sam "muške gaćice", odabrala "Slike" i dobila prvih par slika koje su jednostavno, ne znam, neopisive. :facepalm:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
MightyMe

Post 06 Apr 2012, 11:18

Zašto sam morao to provjeriti? :mama:
blue
Asgard

Post 06 Apr 2012, 11:19

Ja sam na poslu, pa si baš ne mogu dat oduška u googlanju grozota :tuzni: Galeb je privatljiva stranica :o
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 11:20

blue » wrote: Nazovimo stvari pravim imenom - mentalno izdrkavanje je mentalno izdrkavanje, čemu eufemizam :ne zna: Drkicu eventualno mogu bacati predpubertetlije, sve nakon toga zvuči totalno gej :facepalm: to je kao obuć one gaće za stare djedove pa krenut u lov na žene nadajuć se happy endu - totalno neprivlačno :facepalm:

Pivica već može, ali to je iz ljubavi :cerek:
Drkica je isto iz ljubavi. :cerek: Drkica se upotrebljava kad netko nepotrebno jebe po tavanu. Recimo, kad vlasnik na perfektan bic s perfektnim gumama stavlja specijalne kapice za ventile koje recimo svijetle. Drkica je kad Fabijanić na zgradu HBK stavlja fasadu od onyxa. Kada lik koji može zaroniti na tri metra kupuje metaprensko odijelo.

Znam da je vama poganima samo seks na pameti, ali drkica ima najmanje veze sa seksom.
MightyMe

Post 06 Apr 2012, 11:29

vrrrlet » wrote: Kada lik koji može zaroniti na tri metra kupuje metaprensko odijelo.
Neoprensko :mig:
vrrrlet

Post 06 Apr 2012, 11:32

MightyMe » wrote: Neoprensko :mig:
Znam, interna šala.
Emericzy

Post 06 Apr 2012, 11:34

Postoji li i postprensko?
karambol

Post 06 Apr 2012, 11:35

Emericzy » wrote:Postoji li i postprensko?
Moje je visprensko... :zubo:
MightyMe

Post 06 Apr 2012, 11:36

vrrrlet » wrote:
Znam, interna šala.
:tuzni: Nijesam znao.
Pješčana

Post 06 Apr 2012, 11:37

mi smo u društvu počeli govoriti sve u umanjenicama jer se sprdamo. :ne zna:
nofčeki, tujica, pićeko
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 06 Apr 2012, 11:41

blue » wrote:Fotić mi je više nego prihvatljiva verzija od fotografski aparat ili fotografska kamera ili kako se fotić već zove u punoj verziji :misli:

Da.

Ovaj...amen.

Cugica nisam u zivotu cula, ali kazem i sama fotic. Iako mi nije jasno zasto bi netko hemeroide skratio na hemBice.

I da citiram vrrleta, idem sad citati daljnju drkicu ovdje. :cerek:
blue
Asgard

Post 06 Apr 2012, 11:42

Tujica? :misli:
  • Information