Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 29 Sep 2011, 23:15

vrrrlet » wrote:
Onaj pravi? Znam, netko mi je poslao PM u kojem opravdano sumnja tko je on u RL navodeći neke članke, misleći da će mi to biti zanimljivo. :ne zna: Odgovorio sam mu da me boli kurac.

Ovaj krivi ZgSash je valjda Future/Extra green, imaju sličan modus operandi. Očekivao sam veću i žešću zajebanciju dostojnu imena, ali lik je čak i previše srdačan i dobronamjeran. Vjerojatno je neko neiskvareno dijete.
Eto, eto, meni nisu vjerovali kad sam rekla da me nedoljivo podsjeća na futurea. :D Jeste sad čuli? Ako ja ne znam, vrrrlet je stariji i pametniji. :D

blue
Asgard

Post 29 Sep 2011, 23:20

Zanimljivo, uspjela pročitat od 50. stranice :mirko: a treala bi spavat :(
Lord Byron » wrote: Siguran si da to želiš? A dobro : odlazi po foto-opremu:
Plačem :s :s :rofl: :lol:
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 17:55

m.za » wrote: Vratila bih se još samo malo na ovo, jer sam i ja znatiželjna pa bih te nešto pitala kad već pričamo IP-ovima.
Ako se o tome ovdje ne može ili je neumjesno ili nije u granicama ili ne želiš odgovoriti - svejedno, razumijem. Al me sad zanima pa ću pitati.
Kako su iscurile IP adrese cura sa Kokošinjca? Ona famozna aj pi pi pi afera, jel.

Ako sam dobro shvatila, one su nakon napisa na Traču o nekim ljudima dobile telefonske pozive i/ili posjete na poslu, uglavnom prijetilo im se. I to uspješno, izgleda.
Nije konjska glava, al čovjeka veseli :o

(radi se o različitim osobama, znači višekratno se to dešavalo)

Netko to ipak gleda onda, ili?
A znači zato ste predlagale to ime za trač, ja sam mislila da ima veze s pilićima. :brukica:

Gle, mislim da je iz mog posta bilo više nego očito da govorim isključivo u svoje osobno ime.
Prilično sam sigurna (ili bar volim vjerovati) da govorim i u ime ostalih 50-ak moderatora foruma.hr koje imam u svom telefonskom imeniku.
Za ostalih 100-200 ne mogu reći ama baš ništa. Među njima ima ljudi na koje se ne bih ni popišala da gore.
IP adrese su iscurile tako što ih je netko, tko im ima pristup, odao, i to je to.
Nikad, ni ovdje ni tamo, nisam tvrdila da se takve stvari ne dešavaju.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 17:58

m.za » wrote:Jednom sam pročitala da te famozne ajpijeve vidi samo moderator pdfa gdje forumaš piše, ne da svi svakoga vide. Sad, koliko je to točno i koliko se ja kužim u sve to - možda lijepo pišem pizdarije :ne zna:
Ali Herp je moderator na podforumu na kojem su (navodno, po riječima onih koji su "primali" posjete) curili IP-evi. I bila je tamo kad se to dešavalo pa valjda nešto zna o tome, zato pitam.
I ponavljam: ako se o tome ne može - obrišite ova dva moja posta.
Škakljivo je s više aspekata, to mi je jasno.
Nope, ne znam, kao što vidiš, ovo mi je prvi glas, Kokošinjac općenito ne pratim, samo čistim spam i reagiram na prijave, a Trač ne čitam nikad. :ne zna:
Samo moderator podforuma može vidjeti s kojeg IP-a je poslan baš taj post, ostali mogu vidjeti sve IP-eve s kojih je forumaš ikad postao, ali ne i kad.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
bliss

Post 30 Sep 2011, 18:10

Nisam najbolje pohvatala što se to dogodilo s IP-evima. Netko je odao IP-eve nekog ili više ljudi s ŽK? Kad? :neupućena:
Beta ženka

Post 30 Sep 2011, 18:16

bliss » wrote:Nisam najbolje pohvatala što se to dogodilo s IP-evima. Netko je odao IP-eve nekog ili više ljudi s ŽK? Kad? :neupućena:
Hmmm, ima tome... godina dana? :misli:
Nisam ni ja visila na Kokošinjcu, no koliko sam uspjela ubrati - na Tračeraju su pisali po običaju, tračeve o hrvatskim "selebritijima", a onda su neke forumašice počele primati prijeteće poruke i pozive vezane za postove koje su tamo ostavljale.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 18:19

dimnjak » wrote: sve ok.
ono sto sam htjela reci je da je meni ok postaviti pitanje/pitanja, ali ne i uprt prstom u osobu ili vise njih i trazit odgovor. bez obzira sto se naglasilo da ga ne moraju dati. nekak, ja bi se lose osjecala na mjestu onih kojima je upuceno pitanje.

a opet, razlikujemo se. ja kaj me zanima pitam, jednom-dva put, ako ne dobijem odgovor smatram da mi se ne zeli dati pa ne forsiram. to ne znaci da mi nije stalo, samo da sam drugaciji tip. i da cu procjeniti situaciju, koliko mi je bitno da sugovornik i ja budemo u ok odnosima zbog mira u kuci ili mi je bitnije rascistiti sve do same srzi.
Sve 5, dimnjače. :five:

Ja se nisam osjetila prozvanom; jebiga, jedina sam modarica ŽK koja tu piše, logično je da će me se priupitati takve stvari. :D
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 18:29

Morticia » wrote:Meni je uistinu ODVRATNO pozivati se na to da su neki od nas ovdje krv ispišali zadnjih deset dana da bi ovo mjesto učinili koliko toliko pristojnim, a da ispada da vama služi isključivo kao sklonište dok tamo ne prođe oluja.

Al' eto, pljunula sam to. Konačno.

Ako to ne razumijete meni je žao.
Ja sam danas napisala neš malo tamo, i sve mi se čini da se ipak neću micati, bar ne još, malo sam se skulirala ova tri tjedna što me nije bilo. Samo sam nekako odustala od iluzija da mogu promijeniti neke stvari koje zbilja ne štimaju. Unatoč tome, forum.hr je nezaobilazni dio mog života, teško da ću ga ikad uspjeti iskorijeniti iz sebe.
S druge strane, ovdje pišem jer je tu hrpa ljudi koji su mi jako dragi, i jer tu vrrrlet i Lastan i ostali ne dobivaju nezaslužene sankcije.

Evo, i ja sam pljnunula sve do koske. :D
bliss

Post 30 Sep 2011, 18:35

Herp » wrote:Samo sam nekako odustala od iluzija da mogu promijeniti neke stvari koje zbilja ne štimaju.
I ja.
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 18:35

ZgSash » wrote:
ja sam hermafroditan trol u prolazu :)
Ovo nisam ja, za slučaj da je netko pomislio. :D
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 18:37

kuki » wrote:Evo, otišla sam baciti pogled na ŽK i u ovo malo vremena je došlo do dileme je li naslov Igra:rijeć po rijeć-pijevamo takav namjerno ili iz nepismenosti. Dok sam, ne bih nikog prozivala tu, pa recimo dok sam ja bila tamo, uzet ću sebe ko primjer da ne bude kome neugodno što uzimam nju ili njega a bez pitanja, nikome ne bi palo na pamet da se to zapita naglas.

U pravu sam. :raspa:
Naslov je bio nešto pismeniji, ali ne puno; bilo je pogođeno jedno "č", ako se dobro sjećam, i razmak nakon dvotočke. Lastan prijavio, ja ispravila. :D
Morticia

Post 30 Sep 2011, 18:43

Sve to ok, al' to sto si mi firmu ispljuvala ti ne mogu oprotit. :durica:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 30 Sep 2011, 19:39

Koje besramno nabijanje postova. :rolleyes: Kae, ovdašnji multikvot ti nije dovoljno dobar? :o
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
esmerallda

Post 30 Sep 2011, 20:51

vrrrlet » wrote:
Onaj pravi? Znam, netko mi je poslao PM u kojem opravdano sumnja tko je on u RL navodeći neke članke, misleći da će mi to biti zanimljivo. :ne zna: Odgovorio sam mu da me boli kurac.

Ovaj krivi ZgSash je valjda Future/Extra green, imaju sličan modus operandi. Očekivao sam veću i žešću zajebanciju dostojnu imena, ali lik je čak i previše srdačan i dobronamjeran. Vjerojatno je neko neiskvareno dijete.
Meni nikad ne salju te spooky PM-ove u kojima se razotkrivaju forumske tajne, pa se u neku ruku smatram sretnicom koja dobro prolazi zbog vlastite nepopularnosti. Kao i ti se ne bih bavila takvim stvarima.

Obicno mi se javljaju samo oni koji imaju milijune eura na racunu, a onaj sto mi je poslao fotku svog ponosa bio je baniran prije nego sam mu uspjela napisat da ima lijepe tenisice. :zubo:

Sto se tice Futura nisam sigurna da je klinac. Danasnji klinci pojma nemaju tko je Pamela Anderson, a njemu je jos uvijek napeta iako je vec vremesna dama.
Futur bi mogao biti neka forumska iskusnjara, no vrijeme ce pokazati.
JPK

Post 30 Sep 2011, 21:16

m.za » wrote: Ako sam dobro shvatila, one su nakon napisa na Traču o nekim ljudima dobile telefonske pozive i/ili posjete na poslu, uglavnom prijetilo im se. I to uspješno, izgleda.
Nije konjska glava, al čovjeka veseli :o
:rofl:
Nadam se da nije riječ o Žuži Jelinek, to bi mi srušilo svijet.

Zapravo, možeš li mi reći o kome se radilo, pa da napišem nešto? Već dugo nisam dobio poziv, a priča mi se s nekim. :zubo:
Biti i mniti svemiropolisno
ali

Post 30 Sep 2011, 22:07

JPK » wrote: :rofl:
Nadam se da nije riječ o Žuži Jelinek, to bi mi srušilo svijet.

Zapravo, možeš li mi reći o kome se radilo, pa da napišem nešto? Već dugo nisam dobio poziv, a priča mi se s nekim. :zubo:
U dugim zimskim noćima možeš na fhr ići čitati Trač, dio V.
Ako je zima daleko, a ti si nestrpljiv - počni negdje oko 185. stranice :o
ali

Post 30 Sep 2011, 22:38

Herp » wrote:
Nope, ne znam, kao što vidiš, ovo mi je prvi glas, Kokošinjac općenito ne pratim, samo čistim spam i reagiram na prijave, a Trač ne čitam nikad. :ne zna:
Mislila sam na to da si i u to vrijeme bila na forumu kao moderator ŽK pa si valjda upućena da se nešto dešavalo. Kako bi uostalom inače znala ovo:
Herp wrote: IP adrese su iscurile tako što ih je netko, tko im ima pristup, odao, i to je to.
(no, whatever :mig:)

Hvala na odgovoru.
esmerallda

Post 30 Sep 2011, 22:46

m.za » wrote: U dugim zimskim noćima možeš na fhr ići čitati Trač, dio V.
Ako je zima daleko, a ti si nestrpljiv - počni negdje oko 185. stranice :o
tako zagonetno se i meni odgovorilo na tom tracu. Stvarno sam isla citati te plahte traceva.
Jedna forumasica koja tada nije imala ni sto poruka iza sebe napisala je da su joj se dogadjale razne strahote u RL zbog te teme, a stalne tracerice su se razbjezale od tamo. Jos uvijek se sjecam one famozne recenice: 'Izdale ste koke'.

Uglavnom mene cudi da su sa te teme utekle skoro sve osim ove koja je imala probleme na poslu i primala prijetnje, no valjda sam ja prestrasljiva da bih to mogla shvatiti.
ali

Post 30 Sep 2011, 22:54

esqella » wrote: tako zagonetno se i meni odgovorilo na tom tracu. Stvarno sam isla citati te plahte traceva.
Jedna forumasica koja tada nije imala ni sto poruka iza sebe napisala je da su joj se dogadjale razne strahote u RL zbog te teme, a stalne tracerice su se razbjezale od tamo. Jos uvijek se sjecam one famozne recenice: 'Izdale ste koke'.

Uglavnom mene cudi da su sa te teme utekle skoro sve osim ove koja je imala probleme na poslu i primala prijetnje, no valjda sam ja prestrasljiva da bih to mogla shvatiti.
Ako sam te dobro shvatila, aludiraš da je tu "aferu" zapravo smislila konkurencija da uništi Trač na Fhru :rofl:
Ili tako nešto :ne zna:
Herp
Nikki Gauda

Post 30 Sep 2011, 22:54

m.za » wrote:
Mislila sam na to da si i u to vrijeme bila na forumu kao moderator ŽK pa si valjda upućena da se nešto dešavalo. Kako bi uostalom inače znala ovo:

(no, whatever :mig:)

Hvala na odgovoru.
Erm, pitala si, maloprije, ovdje, kako su iscurile IP adrese.
Samo je jedan odgovor na to pitanje; na bilo kojem forumu, u bilo kojem slučaju, IP adrese iscure na način na koji sam opisala, nema tu puno filozofije. :ne zna:

Ne znam kako si iz toga uspjela iščitati da sam do prije par sati znala za taj konkretan slučaj, ali dobro.
ali

Post 30 Sep 2011, 23:16

Herp » wrote:
Erm, pitala si, maloprije, ovdje, kako su iscurile IP adrese.
Samo je jedan odgovor na to pitanje; na bilo kojem forumu, u bilo kojem slučaju, IP adrese iscure na način na koji sam opisala, nema tu puno filozofije. :ne zna:

Ne znam kako si iz toga uspjela iščitati da sam do prije par sati znala za taj konkretan slučaj, ali dobro.
A ono, oprosti :rofl:
Valjda je do mene kad sam mislila da se na konkretno pitanje o curenju sa Foruma.hr, pdf ŽK, tema Trač, tvoj odgovor nije uopćeno odnosio na kompletni internet i sve forume ikad.
Pa ono, no shit Sherlock, da IP adrese iscure tako da ih netko oda.
Ne vidim razloga da to uopće pišeš :ne zna:

Neću sad pitati kako si tako sigurna da su baš iscurile (još te jednom citiram: IP adrese su iscurile tako što ih je netko, tko im ima pristup, odao, i to je to.
Nikad, ni ovdje ni tamo, nisam tvrdila da se takve stvari ne dešavaju.
)
, a ne da ih je netko dao na sudski nalog - mislim, čemu onda uopće očitovanje na tu temu ako nemaš pojma - ili nešto treće.... ili se čuditi kako to da nisi niti čula za to do sad, jer je :misli: - bespredmetno.

Kako god, još jednom ti se zahvaljujem na odgovoru :)
esmerallda

Post 30 Sep 2011, 23:17

m.za » wrote: Ako sam te dobro shvatila, aludiraš da je tu "aferu" zapravo smislila konkurencija da uništi Trač na Fhru :rofl:
Ili tako nešto :ne zna:
Ne bas. Iskreno se cudim forumasici koja i dalje pise nakon toliko neugodnosti koje je dozivjela zbog potrebe da informira pucanstvo o poznatim osobama.
ali

Post 30 Sep 2011, 23:26

esqella » wrote: Ne bas. Iskreno se cudim forumasici koja i dalje pise nakon toliko neugodnosti koje je dozivjela zbog potrebe da informira pucanstvo o poznatim osobama.
Pa stvar je u tome da ne piše.
Javi se, ali ne šera informacije :zubo:

A kakve veze ima što nije imala ni sto postova :kokice:
:D
Lord Byron

Post 30 Sep 2011, 23:27

m.za » wrote:
Nakon sudskog naloga ne slijede prijeteći pozivi, posjeti kući i na radno mjesto.
JPK

Post 30 Sep 2011, 23:39

Dobro, jel može netko meni proslijediti te informacije da ih objavim? :D

Imam diplomatski imunitet, ne brinite.
Biti i mniti svemiropolisno
  • Information