ispravljeno
Hvala. Imam neki sat vec za to. Kao rucni sat.Chiro » wrote:
Dakle, aplikacija putem GPS-a mjeri prijeđen put (treba ga uključiti 5-10 minuta prije treninga), štopa vrijeme, izračunava trenutnu i prosječnu brzinu, te utrošenu energiju.
Moj zadnji trening izgleda ovako:
Duration: 00:30:02 (19:09-19:39)
Distance: 5.29 km
Avg. speed: 10.6 km/h
Avg. pace: 05:40 min/km
Max. speed: 12.3 km/h
Energy: 378 kcal
Avg./ max. hr: 0/0 bpm (nisam siguran o čemu se ovdje točno radi![]()
)
% of max. hr: --/-- % (isto)
Plus iscrtkana karta cijele rute otkad GPS dobije signal.
pa očekivalo bi se da ugipsan stalno visiš na trkeljanju, a ti ovako. kaj si radio u mirovanju?Zmaj021 » wrote:Prijavljujem 2 m - skinuo gips poslije 6 tj.
Teorecki imam. Prakticno sam cekala tri tjedna da se IT vrati s godisinjeg i da umetnu karticu i aktiviraju ga al onda sam vidjela da je crni. Cekam bijeli.blue » wrote:ombia ti imaš iPhone? Za defaultnu Nike+ aplikaciju samo kupiš senzor koji umetneš u tenisicu i elektrode. Tako telefon zna i otkucaje srca i prepozna kad trčiš, a kad se švercaš i svašta
http://www.apple.com/ipod/nike/
http://store.apple.com/uk/product/H1922ZM/A
Ovi uređaju samo na GPS prepoznavanju, mogu samo skužiti put i udaljenost, ne otkucaje
Ja trčim samo kad padne marak, onda nema mušica, mislim da kad se dan protegen skoro do 10 navečer, da ću u teretanu*jezebel* » wrote: muci me kad se napalim na brzinu pa mi bube ulijecu u usta, svaki dan pljucnem ili progutam barem jednu.
ajoj, razumijem. dobro došao natragZmaj021 » wrote: Čitam - odjebem poslije 20 str. gledam film, prekinem poslije 10 minuta i tako.
Zmaj021 » wrote:Otkucaji srca.
Vidi stvarno, beats per minute. Hvala, zmaju. Logično je da ne može to mjeriti, ipak mi je mobitel u džepu.ombia » wrote:
Hvala. Imam neki sat vec za to. Kao rucni sat.
Ali kako mobitel zna koliki su mi otkucaji srca? Drzim ga u ruci?
DaChiro » wrote:
Vidi stvarno, beats per minute. Hvala, zmaju. Logično je da ne može to mjeriti, ipak mi je mobitel u džepu.![]()
Mva:
5.48 kilometara. Prećerao sam u drugoj trećini dionice, previše se izmorio na jednoj blagoj uzbrdici i sljedećih 6-7 minuta hvatao zrak i korak.Chiro » wrote: U nedjelju se napada 5.5 km.
Ja po kući spremam uz gou ili hc punk/metal. To bih slušao i pri znojenju da volim slušalice u ušima, ali ih ne volim, a ne vježbam u zatvorenom da mogu bez njih. Da imam crnce oni bi morali trčati s razglasom iza mene.Maleficent » wrote:Što vam znači to hodanje? Nije li bolje trčat i/ili radit vježbe snage?
Prijavljujem sat i pol: ruke s utezima, noge, trbuh i level 1 od 30 day shred (Jillian Michaels).![]()
Jedino me muči jahanje na orbitreku... Ima li netko ideju kako da se motiviram za to? Prokleto je dosadno. Možete stavljat i muziku za nabrijavanje, možda bi pomoglo. To mi je isto problem, uz šta vježbati?
Joj, manje riječi, više djela. To su široki pojmovi. Šta točno od goe il punk/metala? Daj neki linak. Al nemoj nešto loše.vrrrlet » wrote: Ja po kući spremam uz gou ili hc punk/metal. To bih slušao i pri znojenju da volim slušalice u ušima, ali ih ne volim, a ne vježbam u zatvorenom da mogu bez njih. Da imam crnce oni bi morali trčati s razglasom iza mene.
Pa, kad dugo ne trčiš nije mudro odmah krenuti dok malo ne nabiješ kondicije, smršaviš i razgibaš mišiće i zglobove.Maleficent » wrote:Što vam znači to hodanje? Nije li bolje trčat i/ili radit vježbe snage?
A da, ne kažem da nije dobro, trebala bih i jaPješčana » wrote: Pa, kad dugo ne trčiš nije mudro odmah krenuti dok malo ne nabiješ kondicije, smršaviš i razgibaš mišiće i zglobove.
brzo hodanje je super, izmori, meni je odličan osjećaj, volim takav način kretanja.
i radiš na sličnim skupinama mišića kao i s trčanjem