Moji cvijetovi su bilo kao zabetonirani. Ujutro sam izgledala potpuno isto kao i kad sam došla. I jedina sam ostala u štiklama, ostale cure su posustale.
Kako za "specijalne prigode"?
Moja gimnazija nema običaj pravljenja i slavljenja maturalnih, i duboko sam joj zahvalna na tome 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Ja sam na maturalnoj večeri imala zlatnu haljinu (ovo je eufemizam) (jel se tako kaže?blue » wrote:Ide super žuto na tu haljinicu![]()
Što se tiče haljina za maturalnu večer, npr. prije više od 10 godinasu se ili kupovale ili šivale, ali cifra je bila ipak prihvatljiva većini i nije izgledalo kao crveni tepih za Oscara. Sad se iznajmljuju u salonima vjenčanica
Bila je očajno skupa, oko 400 kuna. S obzirom na količinu materijala, jel.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
Maturalna
U mojoj katoličkoj školi nismo smjeli zabavu imati u vrijeme korizme
pa je bila početkom veljače, što je diskvalificiralo mog plesača koji je u to vrijeme imao ispite.
Također, nečija se pratnja pojavila u "mojoj" haljini (bilo mi mrsko šivat pa kupila u prvom butiku lol). Srećom, na mojoj su napravljene neke preinake pa nismo baš izgledale isto, a i ona se presvukla
Bilo je cura koje su fakat zasjale jer se inače nisu sređivale za školu, bilo je maminih ćeraka koje su došle umotane u metre rozenog satena, bilo je sandala u snijegu i svatovskih frizura, ma svega je bilo
Bilo je slatko i nakaradno, kako već te zabave trebaju izgledat.
U mojoj katoličkoj školi nismo smjeli zabavu imati u vrijeme korizme
Također, nečija se pratnja pojavila u "mojoj" haljini (bilo mi mrsko šivat pa kupila u prvom butiku lol). Srećom, na mojoj su napravljene neke preinake pa nismo baš izgledale isto, a i ona se presvukla
Bilo je cura koje su fakat zasjale jer se inače nisu sređivale za školu, bilo je maminih ćeraka koje su došle umotane u metre rozenog satena, bilo je sandala u snijegu i svatovskih frizura, ma svega je bilo
Kad sam rekla da sam svojoj školi zahvalna, imala sam na umu sliku Rouzinog razreda s maturalne 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Ma mrš
Čula sam da ništa bolje nije izgledala peta godišnica mature
Čula sam da ništa bolje nije izgledala peta godišnica mature
Pokati, tko će ljeti dati salu. Zimi se spase što imaju barem maturante.Pješčana » wrote:ja ne kužim zašto obala ima te maturalne zimi
Herp » wrote:
Ja sam na maturalnoj večeri imala zlatnu haljinu (ovo je eufemizam) (jel se tako kaže?) dužine koja ne dopušta saginjanje ni toliko da dohvatiš čašu sa stola.
Bila je očajno skupa, oko 400 kuna. S obzirom na količinu materijala, jel.
Desire makes slaves out of kings.
Ja uopće ne razumijem poantu maturalnih par mjeseci prije kraja školske godine. Ljudi se zapiju, sa suzom u oku zapjevaju "noćas se rastaju prijatelji" i onda sutra dođu u školu i gledaju se. I preksutra. I za četiri mjeseca.Pješčana » wrote:ja ne kužim zašto obala ima te maturalne zimi
- Beta ženka
kuki » wrote: Ja uopće ne razumijem poantu maturalnih par mjeseci prije kraja školske godine. Ljudi se zapiju, sa suzom u oku zapjevaju "noćas se rastaju prijatelji" i onda sutra dođu u školu i gledaju se. I preksutra. I za četiri mjeseca.
Naša maturalna je bila nakon što je završila škola.
I nije bila skupa večera, a još je od maturalca na računu u banci ostalo kuna za kupovinu pića koliko ti srce želi. Tako da smo donijeli zalihe u hotel i udri (srećom su nam dopustili).
I bila sam očajno obučena za maturalnu (mislim na detalje, haljina je bila ok, uska rastezljiva, ali ja se udebljala pa mi se ocrtavalo sve), i imala očajnu metla-frizuru (sitne pletenice iz kućne radinosti).
O nekim haljinama se pričalo koliko su plaćene, što me čudilo s obzirom na to da su bile vrlo jednostavne i ništa posebno.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Mi smo imali maturalnu po završetku školske godine, bio je samo naš razred u lijepom restoranu na Trgu kojeg smo sami izabrali, za 400kn sveukupno, nije bilo pratioca i tih fora, ali smo imali izbor za miss i mistera razreda, bili su nam svi profesori, starci su došli na početku, popili koktel, otplesali jedan ples (otac-kćer, mama-sin) i onda smo ih sprašili doma. Ostali smo do 7 ujutro i čoporativno odbauljali do Importannea na kavu. Ja sam išla bosa. Najlonke su mi ostale cijele.
Moj razred je bio najbolji ikad.
Imamo obljetnicu mature svake godine.
Na 10. sam opet nosila svoju maturalnu haljinu.
Moja najbolja frendica je izgubila okladu da neću stati u nju, ovom prilikom je podsjećam da mi mora kupiti novi mobitel.
Da, na ovom forumu je i znam da će vidjeti ovo.

Moj razred je bio najbolji ikad.
Imamo obljetnicu mature svake godine.
Na 10. sam opet nosila svoju maturalnu haljinu.
Moja najbolja frendica je izgubila okladu da neću stati u nju, ovom prilikom je podsjećam da mi mora kupiti novi mobitel.
Da, na ovom forumu je i znam da će vidjeti ovo.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
mi smo imali maturalno malo prije mature, tipa tjedan dana, u petom mjesecu.
na kraju maturalne otišli smo na kavu ujutro, ja sam u autu nosila lijepo tenisice, preobula sam se i nastavila dalje dan.
Bože, a sad ostati toliko budna i toliko dugo piti mi je SF

na kraju maturalne otišli smo na kavu ujutro, ja sam u autu nosila lijepo tenisice, preobula sam se i nastavila dalje dan.
Bože, a sad ostati toliko budna i toliko dugo piti mi je SF
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eo, samo za tebe (da te razuvjerim

Ovo je s desete obljetnice slika.
Na samoj maturalnoj sam imala neke pregrozne salonke.
Ja ima nešto vrlo slično ovome, ali je haljina srebrna i bez rukava. I nema baš dubok dekolte jer ja nemam što staviti u njega (a da pogled na to ne izaziva sažaljenje kod slučajnih prolaznika).Herp » wrote:
Eo, samo za tebe (da te razuvjerim![]()
![]()
)
Ovo je s desete obljetnice slika.
Na samoj maturalnoj sam imala neke pregrozne salonke.
Mislim da tu haljinu nikad nisam obukla
Desire makes slaves out of kings.
-
- Information
-