Bojkot je. Što da radim, što?!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Ne vjerujem ti, znam da ne znaš kuhati.jevgenija wrote:ako to napraviš, čak i uz disklejmer da joj je to Jeve poručila, dam ti pičke i skuvam ti večeru.
Potpisi su za budale.
Budući da ne čitam, hoće li mi tkogod uputiti u što, kako, zašto, koga i čime?Hekatonhir wrote:A pokušavao sam, ozbiljno. Džabe, jučer ni kartona nisam dobio.
Što trebam napraviti, izrijekom napisati da je Kiss me najgluplje stvorenje koje je ikad pisalo na IMF-u? Gluplje čak i od administratora?
- Lord Byron
Onda bi sve ostalo što si napisao izgubilo svaki kredibilitet.Hekatonhir wrote:A pokušavao sam, ozbiljno. Džabe, jučer ni kartona nisam dobio.
Što trebam napraviti, izrijekom napisati da je Kiss me najgluplje stvorenje koje je ikad pisalo na IMF-u? Gluplje čak i od administratora?
Ma pusti :mrzidankadajeobećaladanećeglupimljudimanaforumugovoritdasuglupi:Hekatonhir wrote:A pokušavao sam, ozbiljno. Džabe, jučer ni kartona nisam dobio.
- Stitch
- Head Honcho
Mah, Lastane, jučer sam malo trolao po PŽK. Ali onako, fino. Pa je uletjela Kiss me. Koju inače obožavam. Tu već nisam bio toliko fin. Ništa posebno, sve u granicama šovinizma. No ni kartona nisam dobio. 
Potpisi su za budale.
Joj, Byrone, pa moram ja dramit. To je dio moga šarma.Lord Byron wrote: Ulogiraj se, pogledaj pp i ne pretjeruj.
Bilo kakvo ambiciozno "bojkotiranje klikova" je naivno - ne mo'š ti ne klikat koliko mawapwawa može klikat'. Sve se svodi na to da će oni kojima je stalo vidjeti da se na nekim PDF-ovima osjeća razlika u sadržaju (a ne u klikovima), a na nekima je sve kao i oduvijek.
Oni kojima nije stalo - well, njima nije stalo.
Mislim da sam već napisao: mislim da je nepisanje zbog nelagode pri pisanju jedini smisleni razlog.
I jasno mi je da to štoć kliknut 3 puta umjesto 333 ne znači ništa u 333 333 klikova. Nije da će se primijetit i da ne postam, ali pošemoj, neću jer mi se ne sviđa više.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
al bi mogao ppHekatonhir wrote:Mah, Lastane, jučer sam malo trolao po PŽK. Ali onako, fino. Pa je uletjela Kiss me. Koju inače obožavam. Tu već nisam bio toliko fin. Ništa posebno, sve u granicama šovinizma. No ni kartona nisam dobio.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
To stoji. Više volim biti gerilac nego onaj kojega strijeljaju.Lord Byron wrote:Onda bi sve ostalo što si napisao izgubilo svaki kredibilitet.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Dio ČEGA????dejzi wrote:Joj, Byrone, pa moram ja dramit. To je dio moga šarma.
- Lord Byron
Hm.Sad je ovaj topic došao na rub onog što se nekako prešutno izgbjegavalo ovih par dana: onak, k'o ona dva u Muppetu s balkona.
Naravno da imam jakojako puno toga za napisati (iskreno preporučam čitanje "komentiranja rada moderatora", vrlo korisno štivo), ali mislim da nema smisla lurkati preko ograde i komentirati (zlurado ili dobrurado, svejedno). Čak i meni koji nigdje drugdje ni ne mogu napisati
.
Naravno da imam jakojako puno toga za napisati (iskreno preporučam čitanje "komentiranja rada moderatora", vrlo korisno štivo), ali mislim da nema smisla lurkati preko ograde i komentirati (zlurado ili dobrurado, svejedno). Čak i meni koji nigdje drugdje ni ne mogu napisati
-
- Information
-