ElliQuinn » wrote: Zeleni zub pravi je purger.
Ovo je tema s koljačkim potencijalom
ElliQuinn » wrote: Zeleni zub pravi je purger.
Bljah, neće tu bit krvi, nemate vi purgeri dovoljno strasti i duha za tako nešto.
To znači to što znači: dobivaš li, poslužuju li te već. Ne znam kako bi drugačije trebalo pitati kupca koji stoji u redu i ne piše mu na čelu reže li se za njega već nekakav sir ili važe nekakav narezak ili čeka da bude poslužen, da dobije što treba.
Ne znam, nisam nikad bila te sreće u dućanima da mi jedna reže sir, a drugi se nudi učinit istoPerzefona » wrote: To znači to što znači: dobivaš li, poslužuju li te već. Ne znam kako bi drugačije trebalo pitati kupca koji stoji u redu i ne piše mu na čelu reže li se za njega već nekakav sir ili važe nekakav narezak ili čeka da bude poslužen, da dobije što treba.
..sad bi ti da ti odrzavamo temu? eto sta su ti ljudi.blue » wrote:![]()
Ovo je tema s koljačkim potencijalom: D
: lux: održite ju pliz do navečer, za nas radne ljude
Jebote, kako si ti kulturna i suzdržana. Prava dama.Perzefona » wrote:Isuse, sad si me podsjetila na jednu malu koja je kratko radila na zamjeni u mojoj školi. Završila je hrvatske studije, pa samo nas dvije bile kao kolegice. I tako jednom, vraćamo se mi zajedno doma tramvajem i krene ona hračkat kompetentno po zagrebačkom govoru. Ja ju slušam, ona zna da sam ja Zagrepčanka. Završila je monolog s ovom Mortinom rečenicom. Bila je sirota ljuta što nije izazvala moju reakciju.
..a sta znaci, a sta znaci. bolje ti je ne pitat. citav zivot me pitaju..jel dobijas. ja kazem ne, a oni kazu..e, onda ces ga sad dobit, aahaa ha..
Ne baš.ElliQuinn » wrote: Zeleni zub pravi je purger.
..a unda » wrote: ovako..
..a stas ti srico cacina? os sira? vidi ga, nu. sest jezika govori. aj, zera. os samog ili..aj, mala.![]()
ajngemahtes je u mom kraju ajmpren juha. ako se ne varam, jaja, brašno, voda. ono što moraš jesti kad si mali i imaš proljev i povraćašMorticia » wrote:Ja sam mislila da je ajngemahts ona fenomenalna juha koju moja sveki famozno skuha.
Molim te, crkni.ElliQuinn » wrote: Tako se s Mulicom razgovaraj.
Ovi moji gore blizu civilizacijiPješčana » wrote: ajngemahtes je u mom kraju ajmpren juha. ako se ne varam, jaja, brašno, voda. ono što moraš jesti kad si mali i imaš proljev i povraćaš
..a unda » wrote: ovako..
..a stas ti srico cacina? os sira? vidi ga, nu. sest jezika govori. aj, zera. os samog ili..aj, mala.![]()

Users browsing this forum: ClaudeBot and 10 guests