Lijepi li su, ružni li su...
Ja imam. Meni nijedna nije lijepa.
Sve su mi nestvarne. Oko sebe znam vidjeti lijepu ženu, ali ovima ne vjerujem nekako. Vjerojatno im činim nepravdu. Glumica? Pjevačica? Mah... Tko zna koliko je puta ponovljena scena u filmu dok nije ispala lijepa? Tko zna koliko je šminke, fotošopa, montaže i svega toga u tim estradnim ženama. Bezveze. One ne postoje.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pomislila sam i na to, ali referenca mi je bila previše bezvezna da bih je shvatila ozbiljno.
Što onda po toj logici još treba stresti s nje? Gerarda Depardieua, Billa Murraya, Jamesa Spadera... sve triput veće face od bezveznog Hugha. 
Ili je nekome on pojam zgodnoće?
gonj špadi
Hmmmm... i da i ne. One postoje u jednom drugom smislu. Kao što postoje, recimo, slike koje su naslikali slikari. One možda ne odgovaraju totalno stvarnoj prirodi, ali ipak daju na svoj posebni način istinitu sliku.Perzefona » wrote:Ja imam. Meni nijedna nije lijepa.Sve su mi nestvarne. Oko sebe znam vidjeti lijepu ženu, ali ovima ne vjerujem nekako. Vjerojatno im činim nepravdu. Glumica? Pjevačica? Mah... Tko zna koliko je puta ponovljena scena u filmu dok nije ispala lijepa? Tko zna koliko je šminke, fotošopa, montaže i svega toga u tim estradnim ženama. Bezveze. One ne postoje.
to pitaš za nekog tko se proslavio mauriceom?
ps: meni on jest faca. volim komedije 'glazba i stihovi', 'love actually', 'sve zbog jednog dječaka', ne znam tko bi u takvim ulogama bio bolji od njega
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
A ja, recimo, jako volim takve face. Giselle mi ima predobro lice. Ove druge dvije mi nisu ostale upečatljive.klonka » wrote: Od tih modeluša pičona, ne mogu smislit ni Giselle, ni Kurkovu ni Bar Refaeli, sve su mi isti tip. Ne mogu reći da su mi ružne, naravno, ali imaju neke toliko oštre ptičje crte lica da se ne mogu oteti dojmu da su rospije.![]()
I Gvinet mi je jako zgodna.
Od tih s oštrim crtama lica volim još: Ellen Barkin, Catherine Keener, Anne Heche.
Nicole Kidman kao mlađa i prije operacija mi je bila savršena.
Od klasičnih ljepotica volim Katherine Heigel. I Julia Roberts mi je zgodna kad ima kuštravu kosu
Jako, jako su mi lijepe i zanimljive Bridget Fonda i Mira Sorvino.
Angelina, Liv, Salma i slične mi nisu ništa posebno, dosadnjikav mi je taj tip ljepotica.
A Halle Berry mi je pregadna
Muški: Tom Cruise, Adrian Brody, Keanu Reeves, mlađi Sean Penn, Edward Norton
Hugh je cakani.
Brad Pitt i Jude Law - bezveze. Al, Brada volim barem kao glumca. Jude mi je ogavan.
Klonka, Amber Rose mi je ružna, ružna, preružna.klonka » wrote:Pomislila sam i na to, ali referenca mi je bila previše bezvezna da bih je shvatila ozbiljno.Što onda po toj logici još treba stresti s nje? Gerarda Depardieua, Billa Murraya, Jamesa Spadera... sve triput veće face od bezveznog Hugha.
Eto.
Smetalo to kome ili ne.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
I s kosom?
Kako si Toma Cruisea uključila u tu ekipu, kako, k-a-k-o?!BoDerek » wrote:Muški: Tom Cruise, Adrian Brody, Keanu Reeves, mlađi Sean Penn, Edward Norton
Hugh je cakani.
Jedino u Intervjuu s vampirom na nešto sliči, ali to zato što glumi zajebanog mrtvaca
gonj špadi
Jedina pozitivna strana njezine ćelavosti je što možeš ušparati na veličini škanicla. Nisam ja imao pojma o kome se radi, ali izgledala mi je nekako smećarski. Onda sam otišao na wikipediji i pročitao da su joj lik i djelo poprilično usklađeni.klonka » wrote: I s kosom?Pitam jer se u jednom postu referiraš na njenu ćelavost kao glavni razlog ružnoće... a da mi smeta, ne smeta, zašto bi mi smetalo. Nit mi je rod nit sam do jučer znala tko je (ne znam ni danas, jedino što znam kako izgleda). I meni je ona teta koju si stavio ružna i ne vidim pod milim bogom nijedan razlog zbog kojeg bi se netko na tu izjavu uvrijedio (pa ni ona sama).
E, da ti znaš kaj sam ja ćelavo povalio, to ne smijem ni pričati, nitko mi ne bi povjerovao...
Poslije me ženska opjevala u pjesmi
Daj, daj, ne glumi, pjevaj!judolino » wrote:
Jedina pozitivna strana njezine ćelavosti je što možeš ušparati na veličini škanicla. Nisam ja imao pojma o kome se radi, ali izgledala mi je nekako smećarski. Onda sam otišao na wikipediji i pročitao da su joj lik i djelo poprilično usklađeni.
E, da ti znaš kaj sam ja ćelavo povalio, to ne smijem ni pričati, nitko mi ne bi povjerovao...
Poslije me ženska opjevala u pjesmi
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ma nemrem, sramim se do neba...
Mogu samo navesti dio razgovora neposredno prije penetracije:
- But, I'm so ugly...
- So what? I'm so drunk...
Sramiš se do neba?judolino » wrote: Ma nemrem, sramim se do neba...
Mogu samo navesti dio razgovora neposredno prije penetracije:
- But, I'm so ugly...
- So what? I'm so drunk...
TI se sramiš do neba?!
Pa ovo je odjednom postalo još zanimljivije!
Pevaj!!!
...i kraj kojih smo se krokodila budili...
Idem slušat Đoleta.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Sad mi već je malo dosadio, istina. Prije sam ga obožavalaklonka » wrote: Kako si Toma Cruisea uključila u tu ekipu, kako, k-a-k-o?!Taj mi je pregadan još od Top Guna.
Jedino u Intervjuu s vampirom na nešto sliči, ali to zato što glumi zajebanog mrtvaca
I on je mene mogao nasmijat u svakom filmu.
Jedino nisam nikad gledala Nemoguće misije, ne mogu gledat takve filmove čak ni radi njega.
Dobro, tu ga sigurno nije opjevalaali wrote:Judolino, jel ova![]()
To je Balaševićev tekst?
Da nije tužno bilo bi smiješno
Ne znam, ja se ne bi kladila da nije. Čekamo Fatalnog da se izjasniBoDerek wrote: Dobro, tu ga sigurno nije opjevala![]()
Ili ga je možda opjevaO?ali » wrote:
To je Balaševićev tekst?
Da nije tužno bilo bi smiješno![]()
![]()
Ne znam, ja se ne bi kladila da nije. Čekamo Fatalnog da se izjasni
Šta je reko judolino za Artista, da mu je zgodan ili ne?
Jok, ova je bila ružna! Ono, za škanicl. Tjelesina prva liga, ali faca...
I sad je ružna, al sad je puši cijeli svijet (a i fotošopiraju je, brate mili). A dok je bila mala pankerica, bila je tak ružna da sam je na svjetlu mogao samo zguza. U mraku je bila dobra i sprijeda.
Jel Pink?judolino » wrote: Jok, ova je bila ružna! Ono, za škanicl. Tjelesina prva liga, ali faca...
I sad je ružna, al sad je puši cijeli svijet (a i fotošopiraju je, brate mili). A dok je bila mala pankerica, bila je tak ružna da sam je na svjetlu mogao samo zguza. U mraku je bila dobra i sprijeda.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-