Kako za "specijalne prigode"?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Pješčana

Post 22 Mar 2012, 23:43

rh4ps0dy » wrote:Vako - bivam kumom u srpnju. Nabasala sam na odličnu haljinu i kupila ju, sad da pitam za asesoar. :D

Dakle, ova:

Image

Vjenčanica će biti crvena i kratka :D Jel ok staviti neke crvene detalje? Koja još boja paše? Imajte na umu da nisam tip za visoke pete, barem ne za one više od nekih 5-6 cm. Pliz ideje, ja bih rado nekaj živahno. :D
zlatna
svijetloplava, tirkizna, tamnoplava
crvena
crna
tamnozelena

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 23 Mar 2012, 08:19

Ako je mladenkina vjenčanica crvena na ovo bi ti super išlo tamnozeleno (ali žarko) i neki crveni detaljčić.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
rh4ps0dy

Post 23 Mar 2012, 08:53

Žarko tamnozeleno? :D No, sve ovisi o tome kakve nazuvke uspijem naći, o daljnjem ću vas tijeku događaja svakak obavijestiti. :)
Morticia

Post 23 Mar 2012, 08:57

Ma da, nisam znala kako točno objasniti. :o :zubo:

Nešto slično ovom listu. :o

Image
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 23 Mar 2012, 11:19

Beta ženka » wrote:Zašto ne bi mogla neka tamnoplava? Meni je to prvo palo na pamet ako se crvena izbaci.
Veliki nakit meni pokrije tanka zapešća...

Ja bih dodala dvije boje, ali ne slušaj mene. :zubo:
Imam ful tanka zapesca i duge vitke ruke :cerek: i nosim deblje narukvice. Satove obicno moram kod urara skratiti malo.
Bas na ful debelim rukama bi mi siroke narukvice izgledale malo previse. :ne zna:
Ljubicasta da, tirkizna ne.

Ovo s cipelema od Bete mi se svidja!
I to znas da cipele i torbica ne moraju biti "mechi-mechi".
Margarita

Post 31 Mar 2012, 17:27

Trebam kupiti sinu odijelo za maturalnu večer. Nemam pojma kako bi ta odijela trebala izgledati ni gdje se kupuju. Naravno, ni on nema pojma. Uz sve, još bih se i ja tamo trebala pojaviti. Što mame trebaju odjenuti, kostim, haljinu?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beta ženka

Post 31 Mar 2012, 18:53

Margarita » wrote:Trebam kupiti sinu odijelo za maturalnu večer. Nemam pojma kako bi ta odijela trebala izgledati ni gdje se kupuju. Naravno, ni on nema pojma. Uz sve, još bih se i ja tamo trebala pojaviti. Što mame trebaju odjenuti, kostim, haljinu?
Kod nas roditelji nisu bili (iako je rečeno da dođu, na kraju su ih okrenuli da odu kući :rolleyes:), no ne sjećam se kako su se obukli, iskreno.

Što se tiče odijela, pored ovoga prolazim svaki dan, stoji u izlogu i mami me da ga kupim SEBI, jako mi se sviđa:

http://www.varteks.com/hr/news/moja-mat ... vo-odijelo

No ona odijela u izlogu nisu kao ovo na slici, mnogo ljepše izgledaju.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Margarita

Post 31 Mar 2012, 19:15

Hvala, budemo se prošetali i do Varteksa.
Ovi, navodno, trebaju otplesati sa starcima i onda ih sprašiti doma na ćorku.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
blue
Asgard

Post 31 Mar 2012, 23:19

rh4ps0dy predivna haljina :top:

Margarita mislim da mame uglavnom nose kostimiće ili neke decentne haljine, obično su kćeri u fancy večernjim haljinama :misli:
kuki

Post 31 Mar 2012, 23:37

Da, zamisli užasa da neka tamo milfača zasjeni osamnaestogodišnjakinje koje izgledaju ko šaka u oko. :o

Pokušavam ovu rečenicu učiniti pismenijom, ali mi ne ide. Ne izgleda se ko šaka u oko nego se bude šaka u oko ali... odustajem. :o
blue
Asgard

Post 31 Mar 2012, 23:52

Pretpostavljam da to stvarno je razlog, isto kao i (ne)nošenje bijelog na vjenčanju :D A i ovako je financijski prihvatljivije :ne zna:
Ja sam ostala :eek: na cifru za koju se te večernje haljine iznajmljuju. Ovaj trend zadnjih godina jako puno košta.
kuki

Post 01 Apr 2012, 00:00

Ne znam koji je. :D Samo se sjećam kako su se cure iz mog razreda estetski unakazile povodom maturalne zabave i koji je to bio karneval sljepila za oblike i boje. Sva sreća da postoje fotoaparati pa nisam to ne vidjela. :D

Ja nisam išla, popizdila sam jer su ljudi za jednu večer željeli potrošiti novaca koliko bi ih koštalo drugo maturalno putovanje i odbila. :o
ombia

Post 01 Apr 2012, 00:02

Ne siva se vise? Ja sam dala sivati, odlican materijal, odlicna haljina ni nalik krpama koje se sad prodaju.

edit: odbila si ici si jer vam je vecera bila preskupa?
Ja imam tu vecer u divnom sjecanju. I kako pijani u stiklama po bijelom danu drugo jutro nabadamo po trgu.
rh4ps0dy

Post 01 Apr 2012, 00:25

Hvala, blue! :) Našla sam žute cipele kod Kineza, jako mi se sviđaju, peta se čini ok (8 cm) a i njihov mi 36 paše. :)

Ne znam niš za mame, mene moja iskipala pred hotelom, malo mi se divila s ostalima i kidnula. :D
kuki

Post 01 Apr 2012, 00:31

ombia » wrote: edit: odbila si ici si jer vam je vecera bila preskupa?
Ja imam tu vecer u divnom sjecanju. I kako pijani u stiklama po bijelom danu drugo jutro nabadamo po trgu.
Odbila sam potrošit za jednu večer novaca koliko bi koštalo nekoliko dana putovanja u drugu državu. I to da je provedem s razredom. Jer je njima bilo jako važno da ih mame i tate gledaju lijepe u haljinama u Kristalnoj dvorani. A nisam voljela svoj razred, dva dana prije maturalnog putovanja sam smišljala što bih mogla izmislit da ne idem a da mi agencija vrati novac. Osim da se ubijem. :o :D Maturalac su frendicama i meni spasili neki ljudi iz Zagreba s kojima smo se fino družile pa je bilo genijalno. Na maturalnoj ih sigurno ne bi bilo. :o
blue
Asgard

Post 01 Apr 2012, 00:33

Ide super žuto na tu haljinicu :cerek:

Što se tiče haljina za maturalnu večer, npr. prije više od 10 godina :o su se ili kupovale ili šivale, ali cifra je bila ipak prihvatljiva većini i nije izgledalo kao crveni tepih za Oscara. Sad se iznajmljuju u salonima vjenčanica :facepalm:
kuki

Post 01 Apr 2012, 00:34

Btw, te vjenčanice u salonima. Meni kroz izloge obično izgledaju kao ružno plastično smeće. Ispod njih bude pločica na kojoj piše da je cijena iznajmljivanja par tisuća novaca. U čemu je tajna?
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 01 Apr 2012, 00:41

Tajna Velike Moći. :eek:

U tome. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
ombia

Post 01 Apr 2012, 00:42

kuki » wrote: Odbila sam potrošit za jednu večer novaca koliko bi koštalo nekoliko dana putovanja u drugu državu. I to da je provedem s razredom. Jer je njima bilo jako važno da ih mame i tate gledaju lijepe u haljinama u Kristalnoj dvorani. A nisam voljela svoj razred, dva dana prije maturalnog putovanja sam smišljala što bih mogla izmislit da ne idem a da mi agencija vrati novac. Osim da se ubijem. :o :D Maturalac su frendicama i meni spasili neki ljudi iz Zagreba s kojima smo se fino družile pa je bilo genijalno. Na maturalnoj ih sigurno ne bi bilo. :o
Druga stvar je ako ti se ionako nije islo. Al da ti se islo obuces sto ti pase. :ne zna:
Vecina nas je bila u vecernjoj haljini ali razredna punkerica sigurno nije bila. I jos par drugih. To je tad bilo manje bitno.
Vecera i bend su bili skuplji, ali ne strasno, znam da smo tad imali ful malo love i da nije bila neka trauma.

Fakat se sad haljine za maturalnu iznajmljuju gdje i vjencanice? O Boze. A oko mene, a ljudi imaju love, odu i kupe u ducanu za 50+ eura (svakako manje od 100). Nisu to turbo kvalitetne haljine od sirove svile al za jednu vecer gdje ce se ionako svi napiti. :ne zna:
blue
Asgard

Post 01 Apr 2012, 00:49

kuki » wrote:Btw, te vjenčanice u salonima. Meni kroz izloge obično izgledaju kao ružno plastično smeće. Ispod njih bude pločica na kojoj piše da je cijena iznajmljivanja par tisuća novaca. U čemu je tajna?
Pa ako hoćeš izgledati kao princeza za najvažniju noć u tvom životu - plati :E
Pošto business vjenčanica cvate - očito većina žele bit princeze :ne zna:
kuki

Post 01 Apr 2012, 00:52

Što se financijske strane oko organizacije maturalnih zabava tiče, dodaje Maršanić, samo za najam Kristalne dvorane u startu treba izdvojiti sedam tisuća kuna, a da o večeri, fotografu, snimatelju, glazbi, redarima i pogotovo odjeći nema ni spomena.

– Ukoliko se jedan razred od 25 učenika odluči za takvu vrstu zabave, svaki će učenik morati izdvojiti najmanje 450 do 900 kuna. U tu cijenu uključena je dvorana, glazba, fotografije, snimatelj, redari i večera.

Okej, ja zbilja ne znam koliko je koštala ta maturalna, bila sam podosta nezainteresirana za cijelu tu priču. Ali ne znam koliko dana Praga je koštalo 2 tisuće i ja sam zaključila da je dati toliko novaca za maturalnu glupo. I sad to mislim, zapravo.
kuki

Post 01 Apr 2012, 00:55

blue » wrote: Pa ako hoćeš izgledati kao princeza za najvažniju noć u tvom životu - plati :E
Poanta je da mi izgledaju ružno i plastično. Razumjela bih da je toliko najam haljine koja je toliko lijepa da umireš od ljepote kad je vidiš i košta peteroznamenkastu količinu novca.

Okej, možda najružnije stavljaju u izloge. :misli:
*jezebel*

Post 01 Apr 2012, 01:18

kod mene je na maturalnoj bilo svega. i skromnijih jednostavnijih haljinica koje su sivale mame ili kvartovske snajderice. i kupovnih haljina. i haljina od skupe svile i brokata sivanih u fensi salonima zbog kojih se u nekoliko navrata putovalo do zg-a. neke skromnije su izgledale bolje i bile nosene s manje opterecenja od drugih koje su kostale k'o automobil. ja sam si garderobu uspjela sloziti lijepo i relativno povoljno: naisla sam na carobnu najcarobniju suknju i uz nju kupila torbicu, sandale i vintage maramu i dala sasiti korzet. maturalna zna biti tlaka, ali ti napori su zapravo mali naspram onoga sto covjek pamti. bilo bi mi zao da nisam isla. a materi bi mi vjerojatno srce puklo. :rofl:

inace, moj maturalni plesac je bio u zavidnoj financijskoj poziciji, besprijekornog stila, nadasve galantan, prijatelj, pristojan, drag, duhovit, buket, orhideja, auto, sva k'o po spagi, ali *ebes mi sve, on uopce nije imao ritma, u-o-p-c-e, mislila sam da cemo se polomit' tamo na podiju. :lol:
i sad sam u vezi s muskarcem koji uopce nema ritma. on nemre pratit' ni ono kad mu k'o uciteljica radis tapa-tapa-ta. ne znam kako se to svaki put u*ebem. :rofl: al' dobro, nije tak' strasno, ja ionako bas i ne volim plesat' u dvoje. :o

@margarita: nisam bas u toku, ali ako vam nije daleko, skocite i u peek&cloppenburg, ne znam kakvi su sada s odijelima, ali znaju imati dobrih stvari. ako ne za odijelo, tamo svakako pogledajte za kosulju, kosulja imaju milijun, svakakvih boja, i jeftinih i skupih. u varteksu bas i nisu nesto jaki s kosuljama. jedino nemojte kupit' gilberto, one su najjeftinije, ali se jako guzvaju i nije lijep materijal. christian berg je best buy, lijepo se drze. ili si pogledajte nesto tipa jake's (ili tako nekako). imaju ruzicastih, prljavo ruzicastih, ljubicastih, plavih, zelenih, svakakvih... steta da decko bude k'o grobar. :o u peeku mozete pogledati i za carape i remen, ima i povoljnijih i skupljih tipa boss.
neka svakako malo i porazgovara s deckima. da ne bude da planiraju nesto poluformalno pa svi dodju u trapericama i sakoima, a on, ne znam, u smokingu. :lol:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 01 Apr 2012, 01:41

a ti, margarito, za sebe ne brini puno. lijepo se obuci, ali ne da pretjerano odskaces. mora se ponosit' tobom, da klinci kazu kako ima lijepu mamu, al' ne pretjeruj, bogati, nisi ni mladenka, ni kuma. :hekla: obuces se, recimo, kao da ides na vjencanje nekome koga ne poznajes. :o
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
kuki

Post 01 Apr 2012, 01:48

U princeza bijelo, dakle. :D
  • Information