Ta baba koja prolazi s kolačima,gdje živi ona?
- Borna Paro
Gdje ta baba živi?Ja je nikad nisam ni vidio ni čuo.Često se spominje u riječniku ljudi..kažu prošla je.A gdje u p.m.?!!
Kamo ide?
Kamo ide?
Kolko ja znam, ona živi u Blackom. Znači, ako živiš u Vidovcima ili Dervišagi, to ti vele kad je ona već doma.
Sad ne znam ima li svaka opština svoju kolačaricu, to će ti morat reć ostali
Moja omiljena - ko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada - molim?!?!?! Koliki trebaš bit idiot da stojiš na mjestu dok netko kopa jamu ispod tebe? i jel to uopće moguće, fizikalno, jel?
Sad ne znam ima li svaka opština svoju kolačaricu, to će ti morat reć ostali
Moja omiljena - ko pod drugim jamu kopa, sam u nju upada - molim?!?!?! Koliki trebaš bit idiot da stojiš na mjestu dok netko kopa jamu ispod tebe? i jel to uopće moguće, fizikalno, jel?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Pa kopač dođe podzemnim tunelom do točke gdje stoji mrski neprijatelj i onda još razgrne koliko treba prema gorejevgenija » wrote:Koliki trebaš bit idiot da stojiš na mjestu dok netko kopa jamu ispod tebe? i jel to uopće moguće, fizikalno, jel?
pa kako onda PADNE u jamu koju kopa odozdo?!?!Silajn » wrote:
Pa kopač dođe podzemnim tunelom do točke gdje stoji mrski neprijatelj i onda još razgrne koliko treba prema gore![]()
kriste, kako me nervira
pusti, barem ćeš omastiti brkjevgenija » wrote:ma jok, nego me vode žednu preko vode
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jel to onaj koji zrnom do zrna radi palaču?jevgenija » wrote:ma pusti... zakrpina djeca uvijek hodaju bosa, a bos sitom ne vjeruje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
je, al se ne uzmu on i krpa na kraju.Pješčana » wrote: jel to onaj koji zrnom do zrna radi palaču?
..zajeb je majka mudrosti.ElliQuinn » wrote:Ponavljanje je majka svih zajeba.
edit..
cek malo..pa ovo cak i valja?
..rece ona i nastavi zobljat sipak.Perzefona » wrote:Mlatite praznu slamu i pravite se Englezi. Tko pod drugim jamu kopa, taj je grobar.
sori, nema dejzi, pa..
-
- Information
-