Trudnički dani - topic za trudnice
- Malo Pljase
Za Sloveniju se registriraj u njihov bejbi centar klub, na carini navodno u pravilu ne zekaju za bejbi opremu.
popusti budu fkt oke, od 20 do 40%.
popusti budu fkt oke, od 20 do 40%.
ljudi najčešće fulavaju u kupnji kolica, a loša ili neodgovarajuća kolica su najveća koma. nema univerzalnog recepta
tri u jedan su skupa, ali ja ih ne bih uzimala iz više razloga: mobilna autosjedalica koristi se oko 6 mjeseci, poslije ide fiksna. lako se posudi, djeca to brzo prerastaju. kad dijete malo naraste pa mu je baza sjedenje, konstrukcija obično bude preglomazna
skupa su i ona košara kolica, dva u jedan, i ona budu poslije preglomazna
meni se najisplativijom pokazala investicija u manja skupa kolica, pegperegova su bila, to dijete najdulje koristi, moguće ih je bilo prenijeti po štengama, progurati kraj blagajne, a na njih si mogao povješati brat bratu pola placa plus pelene
naravno da u početku dobro dođu velika kolica, ali i to se koristi oko pola godine, ovisno o godišnjem dobu. pokušajte posuditi
na kraju, većina ljudi koje znam, promijenila je barem troja kolica
svi koji su popušili s najglomaznijim završili su na quinnyjevim koja se sklope i nose kao torba na ramenu. a nisu jeftina
tri u jedan su skupa, ali ja ih ne bih uzimala iz više razloga: mobilna autosjedalica koristi se oko 6 mjeseci, poslije ide fiksna. lako se posudi, djeca to brzo prerastaju. kad dijete malo naraste pa mu je baza sjedenje, konstrukcija obično bude preglomazna
skupa su i ona košara kolica, dva u jedan, i ona budu poslije preglomazna
meni se najisplativijom pokazala investicija u manja skupa kolica, pegperegova su bila, to dijete najdulje koristi, moguće ih je bilo prenijeti po štengama, progurati kraj blagajne, a na njih si mogao povješati brat bratu pola placa plus pelene
naravno da u početku dobro dođu velika kolica, ali i to se koristi oko pola godine, ovisno o godišnjem dobu. pokušajte posuditi
na kraju, većina ljudi koje znam, promijenila je barem troja kolica
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- Malo Pljase
ako se i oucis na mijenjanje kolica ima lijeka- trziste polovnom djejom robom je ful ako, sve se da lako prodat cak i kad nisi jedna od nas koja kupuje polovno
Ja nisam imala kosaru za svoje i ve je dobro proslo, al ona prava "nula" za bebe je jakb nitna. A to samo bas bas kosara nudi. Ova kolica koja se "spustaju" do nule nisu prava nula, jebga, to ce ti svaki fizioter. i fizijatar sa Goljaka rec.
Ako sam te zbombardirala i me razumis me, samo kazi. Meni je isto ovo bilo ful strano, a sad kao znam imam misljenje spremna sa se karat po tom pitanju
Ja nisam imala kosaru za svoje i ve je dobro proslo, al ona prava "nula" za bebe je jakb nitna. A to samo bas bas kosara nudi. Ova kolica koja se "spustaju" do nule nisu prava nula, jebga, to ce ti svaki fizioter. i fizijatar sa Goljaka rec.
Ako sam te zbombardirala i me razumis me, samo kazi. Meni je isto ovo bilo ful strano, a sad kao znam imam misljenje spremna sa se karat po tom pitanju
U svemu se slazem s blaze. 
Mi smo kupili Mutsy 4, sve djelove, pljunuli velike pare i brat bratu iskoristili samo AS, punih 9 mjeseci.

Onda smo kupili Mclaren kisobran kolica (sram me i rec koliko smo ih platili) i opet ih koristili 3 mjeseca.
Da, ja sam Mortisa i ja sam debil.
Nazalost, cini mi se da je to standardna pogreska novopecenih roditelja, prvom djetetu zelis sve, sve, sve.
Iako dijete realno boli penisic za te gluposti, to ustvari kupujes zbog sebe.
Drugi puta cu pametnije...
Mi smo kupili Mutsy 4, sve djelove, pljunuli velike pare i brat bratu iskoristili samo AS, punih 9 mjeseci.
Onda smo kupili Mclaren kisobran kolica (sram me i rec koliko smo ih platili) i opet ih koristili 3 mjeseca.
Da, ja sam Mortisa i ja sam debil.
Nazalost, cini mi se da je to standardna pogreska novopecenih roditelja, prvom djetetu zelis sve, sve, sve.
Iako dijete realno boli penisic za te gluposti, to ustvari kupujes zbog sebe.
Drugi puta cu pametnije...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Zar cipelice koje dijete preraste za 3 mjeseci ne koštaju kao nikeice odraslog čovjeka koje traju 2 godine?Morticia » wrote:E, da.
Jedino na cemu stvarno ne treba stedjeti i koristiti rabljeno su cipelice.
Bajo, vrijeme je za novu temu.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
- Malo Pljase
Moji taman u prvim cipelama, pa to je znanost. Al imam sve te silne info u glavi, ako se otvori tema- podijelim 
Kostaju, jbga.Aurora » wrote:
Zar cipelice koje dijete preraste za 3 mjeseci ne koštaju kao nikeice odraslog čovjeka koje traju 2 godine?
Bajo, vrijeme je za novu temu.
Al' razmisli da li bi svojim stopalima i kicmi priustila plasticni srot od cipele.
Ne bi?
E pa za dijete (pogotovo kad tek uci hodati) je to jos bitnije.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Blaze i Morticia su sve rekle.
Meni su kolica bila najtraumatičnija stavka priprema za bebu. Nema koja nisam pogledala i pregledala i saznala sve o njima. I na kraju sam se zajebala.
Mi smo uzeli Peg Perego 2 u 1 i kolica su dobra, no da su malena i praktična - nisu.
Sad se spremamo kupiti kišobran kolica.
Ima li tko kakvu preporuku?
Sashice, tebi je termin u listopadu i ulazite u zimu. Prvih par mjeseci nećete baš biti puno vani i mislim da ti košara ne treba. Za te kratke zimske šetnjice, sasvim je dovoljno da ti obična sjedalica ima nulti položaj.
Kad krenete u veće šetnje, Mrva će ti ionako već biti dovoljno velika za nekakav blagi nagib u običnoj sjedalici.
Meni su kolica bila najtraumatičnija stavka priprema za bebu. Nema koja nisam pogledala i pregledala i saznala sve o njima. I na kraju sam se zajebala.
Mi smo uzeli Peg Perego 2 u 1 i kolica su dobra, no da su malena i praktična - nisu.
Sad se spremamo kupiti kišobran kolica.
Ima li tko kakvu preporuku?
Sashice, tebi je termin u listopadu i ulazite u zimu. Prvih par mjeseci nećete baš biti puno vani i mislim da ti košara ne treba. Za te kratke zimske šetnjice, sasvim je dovoljno da ti obična sjedalica ima nulti položaj.
Kad krenete u veće šetnje, Mrva će ti ionako već biti dovoljno velika za nekakav blagi nagib u običnoj sjedalici.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Bi, ne bi, nema veze, jer moja obitelj nikad nije imala novce za nešto više od plastičnog šrota.Morticia » wrote:
Al' razmisli da li bi svojim stopalima i kicmi priustila plasticni srot od cipele.
Ne bi?
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
- Malo Pljase
Ne kužim zašto ne bi izlazla vani sa zimskom bebom?
Osim pitanja "nule", košara je uber pogodna za zimske bebice jer ih je lakše zašuškat.
Osim pitanja "nule", košara je uber pogodna za zimske bebice jer ih je lakše zašuškat.
Mclaren.Tupelo » wrote: Ima li tko kakvu preporuku?
Ne, stvarno, nema boljih kisobran kolica.
Teska su samo 5 i pol kila.
Mi smo se zajebali jer u trenutku kad je buba prohodala vise nije bilo nikakve, ali nikakve sanse da sjedne u kolica, tako da od tad jurcamo za njom.
Ali sto se samih kolica tice-
To je drugo, ako covjek nema, nema.Aurora » wrote:
Bi, ne bi, nema veze, jer moja obitelj nikad nije imala novce za nešto više od plastičnog šrota.
Samo kazem, pametnije je ustedjeti na nekim drugim stvarima.
Kosara za kolica je najveca prevara.

Uz pravu, dobru AS, koja ide u nulu, totalno, ali totalno je bespotrebna.
Sportski dio... Hm.
Mi smo nasu u tome provozali dva puta, ako se ne varam, i onda skuzili da su nam kisobran kolica 100 puta prakticnija i laksa.
Uz pravu, dobru AS, koja ide u nulu, totalno, ali totalno je bespotrebna.
Sportski dio... Hm.
Mi smo nasu u tome provozali dva puta, ako se ne varam, i onda skuzili da su nam kisobran kolica 100 puta prakticnija i laksa.
- Malo Pljase
Nema AS koji ide u nulu.
Nema kišobranki koje idu u nulu.
Može se odgojit dijete bez nule.
Al nula je super truper najbolja za "prvu" kičmu.
Nula je za kičmu šta je dojenje za imunitet.
Nema kišobranki koje idu u nulu.
Može se odgojit dijete bez nule.
Al nula je super truper najbolja za "prvu" kičmu.
Nula je za kičmu šta je dojenje za imunitet.
Dvoumim se između ovih MacLarenovih ili ovih Quinnijevih
Prva mi se više sviđaju jer ne volim "trokolice"
- Malo Pljase
Nja... Ne vidim dobro unutrasnjost na mobu, pa se povlacim i vjerujem tvojoj procjeni da je nula.
Al, ako ima ikakav nagib koji kakti oponasa polozaj u maternici...
Al, ako ima ikakav nagib koji kakti oponasa polozaj u maternici...
Nama su savjetovali ne trokolicu, jer kisobran kolica, koja su lagana, a unutra idu vec mrcineTupelo » wrote:
Dvoumim se između ovih MacLarenovih ili ovih Quinnijevih
Prva mi se više sviđaju jer ne volim "trokolice"
@Malo Pljase- ma nema nikakav nagib.
Ide u nulu, jedan i dva, nije to jaje.
Ajme, sad kad sam vas pročitala, ništa više ne razumijem
Ono što sam ja planirala je ne kupovati kolica s košarom, baš zbog toga što ću roditi u listopadu, onda koliko znam da doktori preporučaju da prvih mjesec dana beba na ide van (jel to istina?), dakle ja bih krajem studenog krenula van, kad je već hladno i eventulano dolaze u obzir kratke šetnje. Znam da beba mora van bez obzira na hladno vrijeme (naravno, ne kad je minus 10), ali sigurno neću s njom satima sjediti vani. Dok dođe proljeće za veće šetnje valjda beba ne mora više biti u položaju nula.
Dakle, zato sam mislila preskočiti košaru.
E sad, to znači da bih trebala kupiti kolica bez košare - kakva su to? Kolica na koja se montira AS?
Ajme, glupa sam, ništa ne znam
Morat ću stvarno sve to dobro proučiti jer nemam pojma ni o čemu.
Tupelo, ova Maclaren su prekrasna
Ono što sam ja planirala je ne kupovati kolica s košarom, baš zbog toga što ću roditi u listopadu, onda koliko znam da doktori preporučaju da prvih mjesec dana beba na ide van (jel to istina?), dakle ja bih krajem studenog krenula van, kad je već hladno i eventulano dolaze u obzir kratke šetnje. Znam da beba mora van bez obzira na hladno vrijeme (naravno, ne kad je minus 10), ali sigurno neću s njom satima sjediti vani. Dok dođe proljeće za veće šetnje valjda beba ne mora više biti u položaju nula.
Dakle, zato sam mislila preskočiti košaru.
E sad, to znači da bih trebala kupiti kolica bez košare - kakva su to? Kolica na koja se montira AS?
Ajme, glupa sam, ništa ne znam
Tupelo, ova Maclaren su prekrasna
Life is short. Smile while you still have teeth.
Sashice, mi smo uzeli ova i uz njih smo uzeli i njihovu AS.
Imaju nulti položaj i bila smo zbilja zadovoljni.
Sada su nam prevelika pa ćemo za ljeto uzeti kišobran, a zimu ćemo (ako Punki još bude htjela biti u njima) još odvoziti u njima zbog zaštitne vreće.
Imaju nulti položaj i bila smo zbilja zadovoljni.
Sada su nam prevelika pa ćemo za ljeto uzeti kišobran, a zimu ćemo (ako Punki još bude htjela biti u njima) još odvoziti u njima zbog zaštitne vreće.
Ma daj, opusti se, imas jos vremena za sve.
Pogledaj ova koja mi imamo, odlicna su za visoke ljude jer na cijelom trzistu nema visih.
Plus sto imaju prave gume, koje mozes napumpati na pumpu (i pumpu dobijes uz kolica), a ne one plastice, rondave i vrte se oko svoje osi, tako da su pigodna za apsolutno svaki teren, mi smo ih i po sumi bez problema vozili.
E sad, za njih sve mozes kupiti odvojeno.
AS, kosaru i sportski dio.
Ja ti savjetujem za pocetak samo konstrukciju i AS, a kasnije procijeni da li ces uzimati sportski dio ili ces odmah prijeci na kisobran.
Nemam pojma kako ide sa jesenskim bebama, mi smi tjedan dana nakon poroda vec bili u dugoj setnji od par km, i to u 9, 10 navecer.
Ali bilo je ljeto i pakleno vruce.
Svejedno, ljudi su nas gledali k'o femili Adams.
-
- Information
-