Soparnik...ElliQuinn » wrote: Koje trik-pitanje. Kažem li ne, ispast ću neutemeljeno čedna i utemeljeno neiskrena. Kažem li da, ispast će da imam soparnik među nogama.![]()
Zato odgovaram s - možda.
Zovite me slengmejker...
Soparnik...ElliQuinn » wrote: Koje trik-pitanje. Kažem li ne, ispast ću neutemeljeno čedna i utemeljeno neiskrena. Kažem li da, ispast će da imam soparnik među nogama.![]()
Zato odgovaram s - možda.
Pogledala sam onaj loca spot (bez tona)Herp » wrote:
Onaj moj (koji, podsjetimo se, deklarativno voli malo jače) za nju kaže da je debela
Tješim se da je star i ne vidi više dobro.
Majkemimoje, ne mogu ja to više upratit.ombia » wrote:
Dobro ako voli deklarativno jace, za koju jacu onda kaze da mu je dobra?
Ti si valjda jedina žena na svijetu u čijim bih očima ja mogao biti Apolon...Tupelo » wrote:
![]()
![]()
Pa da, pravilan. Onako lijep, ljepuškast.![]()
Da bi shvatila što želim reći moraš uzeti u obzir da su meni Iggy Pop, Keith Richards i Blixa Bargeld ono što volim.
Ne nakon što si me nazvao zlobnom patuljčicom.judolino » wrote: Ti si valjda jedina žena na svijetu u čijim bih očima ja mogao biti Apolon...
S muzičarske strane :objektivno, xexexe:, mogu reći da su sva četvorica misteri muzičke galaksije. Jest da su ružniji od mene, al umeju da ga praše!
Evo, vidiš. Nisam ti nikada htio reći da si latentni homić kad si oženio onu lojtru, ali što reći nakon ovog?
Meni, kao provjereno heteroseksualnom muškarcu, Bred Pit je jebeno zgodan. Taj mamlaz ima karaktera i to se najbolje vidi kad ga spojiš s Edom Nortonom, mrcinom od karaktera.Tupelo » wrote:
Daj, šuti, tebi je Brad Pitt zgodan.
Njega ne bih ni štapom taknula.
Zapravo, štapom bih ga taknula eventualno na način opisan u članku 99. Kaznenog zakona.
Sori bejbi, ali otkao se družim sa Đepekom, postao sam fiskalno odgovoran, pa umjesto škanicla koristim imaginaciju...Morticia » wrote:
Pitaj judolina, možda mu je koji ostao.
Sad mi je ovaj gemišt preda mnom naglo postao ljubomoran.Morticia » wrote:
Za razliku od tebe ja još uvijek ločem.
A svi znamo da je rakija eliksir mladosti.
Kao mlađi bio je prelijep. Prelijep.blue » wrote:Ovaj plavi kojeg je Ze zakeljio :slin:![]()
Čitam Tupelo - Blixa Bargeld![]()
Isuse
Kao mlađi je samo bio ružan, sad je debel i ružan
Ja mislim da bi vam Vrlet rekao da niste normalni. Misli, kraj živog i raspol9oživog djeteta vi seksom ubijate jedno drugo... :zbunjola:Tupelo » wrote:
Nije od droge.![]()
Ubija me superstrasni trosatni seks. Otkako imamo dijete, nikako se zasitit jedno drugoga. Na ruku nam ide i to što nismo umorni i imamo gomilu slobodnog vremena.
Šta je, mala?
ova druga je pravoslavka, ali arijevki teško da bih oprostio... :mladen švanc:
Ne samo da si patuljčica, nego i naivna djevojčica!
Oprosti, ali meni se čini da te nikada nije futrao umjetnik. Ne umetnik (znala sam jednog, slabo umeće), nego pravi pravcati umjetnik.
Poše, nema boljeg pijanstva od onog kad rakiju zalijevaš gemištom.judolino » wrote: Sad mi je ovaj gemišt preda mnom naglo postao ljubomoran.
Pa baš je komad, jebo mu ja sestru ružnu lezbaču.
Oprostila sam ti zlobnu patuljčicu.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests