Reci im, mene ne slušaju.Silajn wrote:Apelirala bih da se prestanete shvaćat tak ozbiljnoPo mojem iskustvu, šanse da ovo bitno naraste i opstane su male
Kamo ide forum?
moja priča.Morticia wrote: ALI... Trkeljanja još nisu ni otvorena za javnost, a broj pridošlih članova po danu se smanjuje. Dakle, pitanje je što će od toga svega biti.
Zato sam i rekla, kad za pravilima bude potrebe napisat ćemo ih.
Štoviše, zamolit ću nekog pravnika da to učini.
Ima li takvih ovdje? Nudi li se itko?
Hvala.
ja kad dođem na pdf Trkeljanja, malo se pogubim, jer ima par četalačkih tema, ili ih ja barem tako doživljavam, i iskreno , zaboravim di sam što vidjela/rekla.
s druge strane, imam dojam da se jako puno piše, a ja nemam običaj sudjelovati na temama koje pune 10 strana u sat vremena, nisam ni na Gutanjima jer mi je zamorno, nemam toliko vremena IRL , i iskreno , multikvotat 14 tuđih postova mi se ne da.
kruzam po cijelom forumu i gledam kako raste, kak teme nastaju, ima masu
što ne znači da neću više postati na Trkeljanjima, samo su mi ona, recimo to tako, manje bitna. ali to sam ja.
brijem da ima ljudi koji tako budu na forumu, na jednom Trkeljanju i tamo guštaju.
pretpostvaljam da ovo vrijeme, ovih par dana, nije baš pokazatelj. računaj u to i da neki ljudi koji nisu došli s nama, nemaju baš muda možda uskočiti u razgovore, nego lurkaju
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
pa ništaMorticia wrote:A što da napravim?
Modovi su tu, neka spajaju i razdvajaju kako misle da je potrebno.
samo kažem.
doći će trenutak kad će se par tih tema spojiti, kao i na drugim pdfovima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni se ne čini da ih treba spajati. Evo za primjer, ova tema ima 5 stranica i donekle služi svrsi.
Uniđite ima 37 i u potpunosti služi svrsi. Ova tema će se ugasiti, eventualno će je netko dignuti da pita nešto oftopik, ali chat se lagano sam od sebe počinje preusmjeravati.
gonj špadi
- Lord Byron
Ja se grozim svakog ozbiljnijeg moderiranja "Trkeljajmo!"Pješčana » wrote:doći će trenutak kad će se par tih tema spojiti, kao i na drugim pdfovima
Ozbiljno, ja bih baš ostavio da bude ovako poludivlje - mislim, kakvog smisla ima uvoditi red u opći chatteraj? Nek se ljudi ovdje ispušu, manje će biti chatteraja drugjde. Dakle, brisati samo teške prekršaje, i to je sve.
Onako, spomenik kako je to bilo na početku.
- Borna Paro
Ovaj će forum zaživjeti samo ako mi to želimo..i ako bude struje!
Borna, čini mi se da si sa Indexa - diko, ovdje ne moraš natuć sto postova da otvoriš temuBorna Paro » wrote:Ovaj će forum zaživjeti samo ako mi to želimo..i ako bude struje!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Kasniš. Čovjek otvorijo.jevgenija » wrote: Borna, čini mi se da si sa Indexa - diko, ovdje ne moraš natuć sto postova da otvoriš temu![]()
Evo, odgovorilaLord Byron » wrote: Kasniš. Čovjek otvorijo.
pozdraf svima.
evo da se javim, došla sam.
malo drugačiji nick, morala sam ubaciti dvije zvijezdice, jer sam zahtjev za Splendu poslala na krivu e mail adresu.
pa je eto obična Splenda postala zauzeta.
ne kužim kako trkeljanja nisu otvorena za javnost?
evo da se javim, došla sam.
ne kužim kako trkeljanja nisu otvorena za javnost?
- schmokljan
bliss, kaj si i ti odbjegla? 
pa tamo si moderator.
vidjeh nešto kasnije tamo odgovore na moja pitanja. mislila sam da ovo nije otvoreno za javnost , da to znači da možeš postati član jedino na poziv. to nebi bila loša ideja. privatan forum.
nema potrebe za mijenjanjem nicka, dobro je i ovako. ići će mi uz avatar kada ga stavim, kao da snijeg pada.
a tko je vlasnik ovog foruma?
pa tamo si moderator.
vidjeh nešto kasnije tamo odgovore na moja pitanja. mislila sam da ovo nije otvoreno za javnost , da to znači da možeš postati član jedino na poziv. to nebi bila loša ideja. privatan forum.
nema potrebe za mijenjanjem nicka, dobro je i ovako. ići će mi uz avatar kada ga stavim, kao da snijeg pada.
To sam ja htio, i da tiskamo pozivnice koje bi dijelili zgodnim curama po cesti.*Splenda* » wrote: vidjeh nešto kasnije tamo odgovore na moja pitanja. mislila sam da ovo nije otvoreno za javnost , da to znači da možeš postati član jedino na poziv. to nebi bila loša ideja. privatan forum.
Vlasniki foruma su Morticia i Ze. Ali ja ću ga naslijediti kada oženim njihovu kćer.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1561 times
Potpisi su za budale.
trenutni je dogovor, onaj ko ima najvise postova.
ae. nisi li joj kum? ti ko muhamed. ženit svoju rođakinju sa 16. :rolajz:vrrrlet » wrote:
To sam ja htio, i da tiskamo pozivnice koje bi dijelili zgodnim curama po cesti.
Vlasniki foruma su Morticia i Ze. Ali ja ću ga naslijediti kada oženim njihovu kćer.
Sash treba biti sretan što nismo otišli*Splenda* » wrote:
čudno da vam saško još nije ukinuo ovlasti, i herpu.
Ma nije to on.i on piše ovdje koliko sam vidila..
za koga?vrrrlet » wrote:
To sam ja htio, i da tiskamo pozivnice koje bi dijelili zgodnim curama po cesti.
-
- Information
-