Rijetke su udobne visoke cipele. Mene bole prsti i onaj svinuti dio tabana koji nosi tijelo. Makar i sjedila cijeli dan.Pješčana » wrote: pa, ako pješačim na posao, to je preko pol sata u jednom smjeru. lijepo dotapkam u japnkama, i preobujem se u pete koje me čekaju na poslu, ili ih ponesem, nije neka muka. ne boli me, udobne su pete i volim biti u njima.
nisam hostesa, ne stojim na nogama cijelih 8 sati
Kako ste danas obučeni?
- Maleficent
ja baš ne šetam na posao, više žurim. nije ista stvar hodati po firmi i žuriti se na posao. a vjerujem da tijelu ne bi pasalo da sva opterećenja do posla vršim u petama.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Maleficent
O kojoj centimetraži mi tu pričamo? Meni je problematično sve iznad 5.
Za cijeli dan jel...
Za cijeli dan jel...
- Malo Pljase
- Maleficent
Možda je i stvar navike. Ja sam se tek zadnjih par godina počela izvlačit iz tenisica. Sad mi je 5 za posao/faks, a 8-10 za van.Pješčana » wrote:više od 5. u petama od 5 pješačim na posao. recimo da su 8, 9 cm, tu negdje
Ja ne nosim pete gotovo nikad, a balerinke su mi one skroz, skroz ravne.
Imam pun klinac cizama, jos vise tena i poprilican broj ljetnih cipela.
Sto se obuce tice najgore mi je ovo prijelazno razdoblje jer stvarno jako tesko nadjem broj balerinki.
Robu uglavnom pripremim navecer, nakit mi je na jednom mjestu u kupaoni, otusiram se navecer.
Probudim se u 6 i pol, izlezavam do 15 do 7, u 7 i pol pijem kavu na poslu.

Imam pun klinac cizama, jos vise tena i poprilican broj ljetnih cipela.
Sto se obuce tice najgore mi je ovo prijelazno razdoblje jer stvarno jako tesko nadjem broj balerinki.
Robu uglavnom pripremim navecer, nakit mi je na jednom mjestu u kupaoni, otusiram se navecer.
Probudim se u 6 i pol, izlezavam do 15 do 7, u 7 i pol pijem kavu na poslu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ne, samo stavljaj, budu se i drugi okuražili, malo po maloMalo Pljase » wrote:Zadnja moja, mene vesele ove fotke, de javite ako odlučite da ćemo ipak samo opisno:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mulica » wrote: al si mi svejedno supač, kjutač i awwwić :c
Pjescana ja sam to perje ful ruzno zamislila, a zapravo izgleda lijepo i decentno. Imas lijepu kosu/frizuru.
Ful ravne bi mi ubile ledja. One s otocicima. A neke imaju i ovakvu petu, odlicne za moju kicmuvi koji volite balerinke, jel nosite one potpuno ravne, ili one koje imaju gumene otoke na đonu?
http://allwomenstalk.com/wp-content/upl ... -shoes.jpg
Stikle (dakle vise od 5 cm) nosim, al kad ne moram puno hodati. Mogu provesti vecer u njima al ne mogu pjesaciti satima.
Idealna visina pete za svaki dan a da mi je bas udobno je nesto ovakvo:
http://img577.imageshack.us/img577/7217 ... 80460n.jpg
Debljina a ne visina pete je odlucujuca.
http://img138.imageshack.us/img138/4516 ... 056002.jpg
Dugo se nisam skidala iz marti, a onda sam se pozenstvenila. Tenisice nosim samo na sport. Na izlet ljeti sportske sandale na cicak. Imam troje.
Ni mrtva. Moooozda da idem autom, al opet ne bi mi se dalo.pa do posla se ide u japankama, balerinkama i sličnom, a na poslu se preobuje u štikle
Ovak mi je bitno kako izgledam na putu do posla.
Najlakse mi je nositi pete na poslu. Sjedim.
Kad vozim, vozim u petama.
Ima ih ima, al nisu nesto jeftine. Geoxova stikla ima valjda federe u sebi i u njoj lebids. 10 cm peta.Rijetke su udobne visoke cipele. Mene bole prsti i onaj svinuti dio tabana koji nosi tijelo. Makar i sjedila cijeli dan.
Malo Pljase lijepa majca. I kosa.
Ciju, moju?Malo Pljase » wrote:totalni faux pas. ne podržavam tvoju odluku.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ovako si i ja dam u zadatak, a onda mi se ne da. Jer sam znala pripremiti a onda vani deseta temperatura i vrijeme. A kako ne idem autom, moram se ravnati po tome vani.Morticia » wrote: Sto se obuce tice najgore mi je ovo prijelazno razdoblje jer stvarno jako tesko nadjem broj balerinki.
Robu uglavnom pripremim navecer, :
Koji broj cipele nosis?
Zanimljivo je citati kako volite boje. Meni je to o.k. na drugima. Ja sam tip za neboje. Crna, siva, bezh. A onda namecem zarkog nakita na sebe. Zuta ogrlica danas. Debele perle.
- Maleficent
Je li? Good to know.ombia » wrote: Ima ih ima, al nisu nesto jeftine. Geoxova stikla ima valjda federe u sebi i u njoj lebids. 10 cm peta.
Snimala sam neke visoke lakirane, al bilo me strah dat tolke pare pa da me svejedno boli.
- Maleficent
Ideš!Morticia » wrote:42.
Jebeno se cijeli zivot mucim s cipelama.
Al ti si i visoka.
Ja sam 36, nekad za tenisice zalutam na dječji odjel.
Dugo sam mislila da nisu stikle za mene uopce, a ispalo je da sam samo trebala naci odgovarajucu petu i sad je se drzim ko pijan plota. Visina je tu manje bitna, bitno je da je peta jaca i da se uzi al ne previse prema dnu. One ful tanke pete su me probijale do vrha kicme.Pješčana » wrote:ombia, lajkam cipele na petu s linkova
Imam prijateljicu kojoj je sve na petu ful neudobno. Al onda kad odemo van ona misli da i ja isto patim. Pa cijelu vecer prica, da da... muski zagledavaju stikle al kad je meni to neudobno. I jada se.
Udobne su mi i ovakve platnene ljeti, ne bas takve iste al na taj princip
http://www.babble.com/products/mom-prod ... wedges.jpg
Imam bijele, crvene na tocke.
inače, ako tražite udobne cipele, iz druge ruke preporučam Mephisto, frendica je oduševljena njima.
malo su skuplje, ali prava koža, mislim da je ručni rad, anatomski prilagođeno stopalu, bla, žena je uglavnom u njihovim petama provela tjedan dana pješačeći po Turskoj po brdima i oduševljena je
malo su skuplje, ali prava koža, mislim da je ručni rad, anatomski prilagođeno stopalu, bla, žena je uglavnom u njihovim petama provela tjedan dana pješačeći po Turskoj po brdima i oduševljena je
- Maleficent
Meni se sviđa ova sadašnja moda podebljanih potplata. To oduzme par cm, a cipela i dalje izgleda visoka.ombia » wrote:Visina je tu manje bitna, bitno je da je peta jaca i da se uzi al ne previse prema dnu. One ful tanke pete su me probijale do vrha kicme.
ahh, wedgesombia » wrote:
Udobne su mi i ovakve platnene ljeti, ne bas takve iste al na taj princip
http://www.babble.com/products/mom-prod ... wedges.jpg
Imam bijele, crvene na tocke.
jučer sam si kupila u X nation prugaste crveno bijele
I moje su lakirane. Druge su brusena koza. Nepoderive su. I udobne. U medjuvremenu su mi se drugestikle kupljene kad i te odavno razderale.Maleficent » wrote:
Je li? Good to know.
Snimala sam neke visoke lakirane, al bilo me strah dat tolke pare pa da me svejedno boli.
Morticia fakat je tesko u toj velicini naci zensku cipelu.
Inace ja nosim 39, ak se tko bude cega rijesavao.
Bolje da ne napišem što mislim o ovakvoj ekipi.Pješčana » wrote:inače, ako tražite udobne cipele, iz druge ruke preporučam Mephisto, frendica je oduševljena njima.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-