Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:46

kuki » wrote:Žena u ovome izgleda milijun puta bolje nego u uskim trapericama. Kad sam je vidjela u njima, pomislila sam da sigurno bolje izgleda gola nego obučena. :D

I naravno, ima ona puno pravo nositi i te hlače.

Nije da izgleda mršavije u ovoj haljinici ili šta li je to već nego u uskom nečemu. Samo ne guši to salo. Slobodno salo nekako bolje izgleda od zarobljenog sala, valjda je sretnije, kao i ljudi.

U ovome isto izgleda bolje nego u nečem uskom i krutom. A ovo je zalijepljeno za svaku njenu oblinu.
Što ju više gledam, to mi se više sviđa.

jednokratni klon

Post 28 Mar 2012, 21:48

Bila bi prekrasna da smršavi. :o

Mada bi i dalje imala nesrazmjerno jake bokove. Kruška tip.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 21:48

Emericzy » wrote: Što ju više gledam, to mi se više sviđa.
Hoćeš da postam slike mog psa? Ona je isto crnka debela u kukovima. I još ima dvanaest sisa i jako je fina.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:53

kuki » wrote:Nego šta je ako nije debela? Vitka?
Pa ne postoje samo dvije grupe dimenzija. Žena mi nije debela nego sastavljena od nepropoprcionalnih dijelova. Bila bi debela da je sve proporcionalno s bedrima. Sigurno nije ni vitka. Nekakva je vanserijska, neuobičajena. Meni osobno privlačna.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 21:56

Emericzy » wrote: Pa ne postoje samo dvije grupe dimenzija. Žena mi nije debela nego sastavljena od nepropoprcionalnih dijelova. Bila bi debela da je sve proporcionalno s bedrima. Sigurno nije ni vitka. Nekakva je vanserijska, neuobičajena. Meni osobno privlačna.
A Hrvatska ti je neprivlačna? Dvostruki kriteriji, gospodine. :rofl:

Hrvatska isto ima dupe za govna veličine Rojsa. Zajedno s bagerom.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 21:57

vrrrlet » wrote:Poticanje unosa više kilodžula nego što ih sagorijevamo je nemoralno, bestidno, nezdravo, skupo, bahato i fuj.
Svako je pretjerivanje takvo. Ako nije tek eksperiment.
Seksualne konotacije su tu čak sekundarne, iako je meni seks među prve tri stvari glede smisla života.
Now you're talking.
Beta ženka

Post 28 Mar 2012, 21:58

vrrrlet » wrote:
Hoćeš da postam slike mog psa? Ona je isto crnka debela u kukovima. I još ima dvanaest sisa i jako je fina.
:lol: :lol:
Isuse, budalo! :lol:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 22:00

vrrrlet » wrote:
Može. Volim ja i pse. Ne, doduše, na taj isti način. :) Žene gledam, volim i tretiram skroz drukčije od kućnih ljubimaca.
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 22:00

Beta ženka » wrote:
:lol: :lol:
Isuse, budalo! :lol:
Mislila si: Tito, budalo? :lol:
Beta ženka

Post 28 Mar 2012, 22:02

vrrrlet » wrote:
Mislila si: Tito, budalo? :lol:
Druže T., pusti budalu (grafit 90-ih na crkvi u Sisku :zubo: )
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 22:02

vrrrlet » wrote: A Hrvatska ti je neprivlačna?
A trpim ju nekako. Borio sam se za nju; što ću sad? Nisam vjerovao da će se u ovo uvrgnuti. :)
vrrrlet

Post 28 Mar 2012, 22:04

Emericzy » wrote: Može. Volim ja i pse. Ne, doduše, na taj isti način. :) Žene gledam, volim i tretiram skroz drukčije od kućnih ljubimaca.
Pa ne bi ti se to toliko razlikovalo, i njoj možeš/moraš otvarati vrata, voditi je na ručkove i večere, plesati s njom, recitirati poeziju, pjevati, pjevati skupa, maziti se, gledati film, masirati šape, šetati, putovati u Istru, loviti leptire i ostalo što žene vole.

Ti misliš samo na seks. :durica:
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 22:08

vrrrlet » wrote:
Pa ne bi ti se to toliko razlikovalo, i njoj možeš/moraš otvarati vrata, voditi je na ručkove i večere, plesati s njom, recitirati poeziju, pjevati, pjevati skupa, maziti se, gledati film, masirati šape, šetati, putovati u Istru, loviti leptire i ostalo što žene vole.
A što misliš, zašto imam kujicu?
Ti misliš samo na seks. :durica:
Pa... ne samo, ali visoko mi je na listi zadovoljstava.

I kujice nisu vješte u govorenju "Da, dragi" i "Bože, kako si ti pametan" na 256 različitih načina.

I da parafraziram Judolina, nikad ne donesu bocu vina.
kuki

Post 28 Mar 2012, 22:15

Emericzy » wrote:
I da parafraziram Judolina, nikad ne donesu bocu vina.
Nabavi bernardinku.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 22:18

kuki » wrote: Nabavi bernardinku.
One nose konjake, a ja sam prešao na vina i piva. I zima mi je na snijegu. Nisam više dječarac.
kuki

Post 28 Mar 2012, 22:19

Emericzy » wrote:Žena mi nije debela nego sastavljena od nepropoprcionalnih dijelova.
I ukupna količina sala u tim njenim dijelovima u odnosu na ukupnu količinu ostatka nje čini je debelom. :ne zna:

"Tebi osobno privlačna" nije mjera uhranjenosti. :D

Btw, od svega na njoj, najgori mi onaj ruž u nijansi usana svježeg leša ulešljenog utapanjem. :mama:
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 22:19

jednokratni klon » wrote:Bila bi prekrasna da smršavi. :o

Mada bi i dalje imala nesrazmjerno jake bokove. Kruška tip.
prije je bila mršavija, sad se razdebljala.
ne da mi se sad ljepiti ovdje još slika, ali zaista, ako sam nešto naučila iz svih tih blogova koje pratim, jest da ima tako puno jako lijepih žena, i nisam našla dvije iste. i zato mi je internet draži medij, jer ne postoji filter da samo žene određenih proporcija stavljaju svoje slike.
čovjek kroz televiziju, časopise i portale zaključi da su žene takve kako im se prezentira, i ne razmišlja o alternativama. teško mu je prihvatiti drugačiju ljepotu od naučene
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 28 Mar 2012, 22:20

Emericzy » wrote: One nose konjake, a ja sam prešao na vina i piva. I zima mi je na snijegu. Nisam više dječarac.
Malo je glupo od kuje očekivat da se razumije u alkohole. Pripremi još šta da ti donese, a tražit te može zatrpanog jorganima.
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 22:21

kuki » wrote:I ukupna količina sala u tim njenim dijelovima u odnosu na ukupnu količinu ostatka nje čini je debelom. :ne zna:
Previše analiziraš. Ja ju pogledam i ocjenjujem kakva mi je reakcija. Točka. Zašto filozofirati? Zašto ju dekonstruirati? Kod ove mi je žene reakcija nakon svake dodatne slike sve bolja. I to je to. I to je dovoljno, osim ako ne pišem analizu.
kuki

Post 28 Mar 2012, 22:23

Pa radilo se o tome je li debela, ne o tome je li tebi zgodna. :D A za njenu debelost je body fat percentage bolje mjerilo od toga kakva je tebi nakon desete č.. fotke. :D
Maleficent

Joj, meni ta ženska nema ništa zgodno na sebi osim face. Još najbolje izgleda u onoj ljubičastoj haljini. No, skidam joj kapu na hrabrosti. I slažem se da nam treba više takvih da skinemo s trona androgine kosture.
Emericzy

kuki » wrote: Malo je glupo od kuje očekivat da se razumije u alkohole. Pripremi još šta da ti donese, a tražit te može zatrpanog jorganima.
:rofl:

Zna li se glasno diviti mojoj genijalnosti. Ili samo slini?
Perzefona

Post 28 Mar 2012, 22:24

Tko stavlja vrrrletove postove na fejs? Vrrrlet negira da on to radi.

on topic (se to piše zajedno ili odvojeno?): ma žena je debela. Točka.

Daj, Cookie, kad o tome razgovaraš, ponašaš se kao da je o tome uopće moguća rasprava.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Emericzy

Post 28 Mar 2012, 22:26

kuki » wrote:Pa radilo se o tome je li debela, ne o tome je li tebi zgodna. :D A za njenu debelost je body fat percentage bolje mjerilo od toga kakva je tebi nakon desete č.. fotke. :D
Ne, to je vama ženama važno. Judolino, Lastan i ja cijelo vrijeme tumačimo da su to irelevantne stvari. Il je za pojebat ili nije.

Po vašim kriterijima jedna od deset je za pojebat. Po našim je četiri od deset. Kad ti je četrnaest godina, onda devet od deset.
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 22:30

pa o tome se i radi.
stavila sam ju da bude ravoteža jako mršavoj (dakle, nisam ju prozvala anoreksičnom) Keirom.
stvail sam ju kao primjer da postoje i drugi pirmjeri zgodnosti i ljepote u ovom svijetu.
mislim da kod nas nema dovoljno hrabrosti za ovako nešto, i da, slažem da nam treba više takvih, i različitih od standrardnih tipova ljepote, da postanemo tolerantnije društvo.

vrrrlet, de smanji ovo na fejsu, ili dejstvuj na onoga tko to radi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
  • Information