ako je ovo julianne moore, ja sam zlatna ribica
Kreme za sunčanje
Ja cu polako poceti vjerovati da imas legasteniju. Jer se u zadnje vrijeme stalno osvrces na stvari koje ljudi nisu napisali. Daj jebote citaj. (da ovo je Keti)blaze » wrote: ako je ovo julianne moore, ja sam zlatna ribica
Kuki nema prozirnih. Nego su upotrijebili tu nesretnu "nanotehnologiju"
Ono linkano ima smisla, al to nije raspadanje tih faktora vec njihovo djelovanje.
Kemijski su i na zlom glasu zbog hormonalnih djelovanja (utjeca na estrogen) pa nikako na djecu.
Objasnjenje za laika je na youtube videu koji sam stavila.blue » wrote:Mineralni filtriMože objašnjenje za laika?
Nisam znala za to, kupila sam kremu jer je imala visok faktor i bila za osjetljivu kožu
Za osjetljivu kozu bi zapravo i trebala biti mineralna zastita. Jer kemijska kod dosta ljudi izaziva problem. Samo ga ne povezu bas sa tim proizvodom.
Ne brini, ni znanstvenici se još nisu dogovorilikuki » wrote:
Ja se u to razumijem ko Mara u krivi kurac, tako da ne znam ni koliko ima smisla ovo što piše u ovom tekstu.
Za prozirne fizičke blokatore UV zračenja piše da mogu i ne moraju djelovati.
Mineralni pružaju mehaničku zaštitu i "sjede" na koži, kemijski se upijaju u kožu. Oba štite od sunca, mineralni bi navodno više pasali osjetljivoj koži. Oba se moraju svaka dva sata aplicirati na kožu da bi imala efekta.
Meni je svejedno - i mineralni i kemijski mi ok funkcioniraju i štite me, nisam primijetila razliku. Jedino što za lice fakat ne mogu mineralne, jer baš strašno maste facu pa se sjajim. Za razliku od onog što obećavaju, meni mineralni pigmenti čepe pore i stvaraju bubuljice kojima inače nisam uopće sklona. Jedino Avene Cleanance narančasti koji sam spominjala od mineralnih mene najmanje masti. Zato za lice uglavnom koristim Vichy (ofaj: http://www.vichyconsult.ie/communs/visu ... FSPF50.jpg, a i cijela Capital Soleil linija je meni preodlična). Na mojoj se koži ponaša kao da sam stavila običnu kremu, a ne se namazala špekom
Druga stvar sa kremama s mineralnim filterima je što treba sto godina na ih na sebi razmažem, a opet budem bjelkasta. No, ne smeta mi to previše kad je tijelo u pitanju.
Pohvalila bih od mineralnih i jako povoljno Becutan mlijeko za tijelo spf 30 i kremu za lice spf 50, baš lijepo štite, fino mirišu, ali muka ih je razmazati, pogotovo ovu kremu. I velim opet, UVB zaštita im je dobra, za UVA nisam sigurna.
Mislim da i pise na njemu da nije komedon, al to nisam sigurna.
Nisam masnija popodne vise nego bi i bez toga, potapkam se onim pudrastim papiricem i to je to.
Mislis na minealne?Druga stvar sa kremama s kemijskim filterima je što treba sto godina na ih na sebi razmažem, a opet budem bjelkasta. No, ne smeta mi to previše kad je tijelo u pitanju.
Stvarno? Za apetiti mi je svejedno, to lako zatomim, ali ovo drugo mi baš i ne treba. Ja beta karoten pijem svake godine, ali uvijek mi kažu da sam trebala početi puno ranije.
Ne znam uopće zašto ga točno pijem. Sjećam se da sam negdje pročitala da je potrebno ljudima mog tipa pa sam počela piti.
Ne znam uopće zašto ga točno pijem. Sjećam se da sam negdje pročitala da je potrebno ljudima mog tipa pa sam počela piti.
Desire makes slaves out of kings.
Ma ja ih možda 2-3 puta tjedno uzmem. Čini mi se da sam jedne godine potamnila do nijanse blijedožute
To mi je najveći doseg.
Zato se uredno sramotim svake godine i izgledam kao taliban na plaži. I sve se babe zgražaju kad me vide kako se mažem kremom za sunčanje u 8 navečer.
Ja već godinama koristim niveu i sasvim mi je ok.
Zato se uredno sramotim svake godine i izgledam kao taliban na plaži. I sve se babe zgražaju kad me vide kako se mažem kremom za sunčanje u 8 navečer.
Ja već godinama koristim niveu i sasvim mi je ok.
Desire makes slaves out of kings.
ja sam blijeda i po licu imam pjege.
moj maksimum je negdje par nijansi iznad ovog.
nešto su me slikali prošli tjedan i gledam si ruke na slici, baš su zid bijele.
jbga
ni ne sunčam se više
moj maksimum je negdje par nijansi iznad ovog.
nešto su me slikali prošli tjedan i gledam si ruke na slici, baš su zid bijele.
jbga
ni ne sunčam se više
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Dakuki » wrote: Da je loša, ja bih izgorila s njom, ja uvijek izgorim. S njom ni pocrnit ne mogu.
Ja imam ovu:

Teško se razmazuje, ali je funkcionalna. Mislila sam da je veći faktor
Znala sam kupiti i Niveu i Garnier, ali ne vidim neku razliku, a DM-ove su dosta jeftinije.
Krema je masnija.
A štajaznam može li na tvoju, ovisi kakvu kožu imaš.
Jedina tonirana koju sam (doduše kratko koristila), a da ima 50SPF je Eucerin i nije loša.
To sam koristila jedno ljeto kad sam imala frku s licem i nije mi škodila, što je u to vrijeme bio teški izuzetak.
To sam koristila jedno ljeto kad sam imala frku s licem i nije mi škodila, što je u to vrijeme bio teški izuzetak.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-