*jezebel* » wrote:
tako da nodens pobijedi na fotografskom natjecaju.
Nego, ajd karambol baci par linkova na te forumske galebare
*jezebel* » wrote:
tako da nodens pobijedi na fotografskom natjecaju.
A jel? I ti bi?blue » wrote:![]()
![]()
Nego, ajd karambol baci par linkova na te forumske galebareMožemo pratit djelovanje i napravit sociološko istraživanje za naše potrebe
![]()
Nešto kao interforumski trač
Poše tebe... pa još jednostavnije je nać profesionalku, pa svejedno to nije svima po ukusu. Tako nije ni smokva svima po ukusu, neki vole malo drugačije... valjda. Nagađam.Morticia » wrote: Pa jasno mi je, da.
Ali svejedno, zar nije onda lakše otići na Smokvu, nego trošit vrijeme i prosipat riječi po forumu?
This.karambol » wrote:Najlakše je platiti i jebati, ali gdje je tu izazov za pravog lovca??![]()
Ovako možeš pokazati i dokazati svoju intelektualnu i fizičku sposobnost, staviti sve na test i likovati u svakoj pobjedi... Igra. Čitao je, vjerujem, ovo http://igniss.blog.hr/ jer je puno teorija i citata koje sam čuo upravo tu.
Evo još jedne.Maleficent » wrote: Požalila sam što sam kliknula. Koja seksistička đubrenica od bloga. Dam se kladit da taj ne jebe nikoga, osim možda sam sebe.
Zakaj ne idu na Smokvu? Predmnijevam da im smrdi na "prljavštinu" i iskrenost. Oni bi finu kućanicu koja bi se uprljala samo za njih i laskala da su joj prvi i jedini ikad. I da sve izgleda kao ful slučajno, a ne ko na placu.
Čini mi se da hoće reći da je putem foruma izgubila nevinost.vrrrlet » wrote:
Želiš reći da te je jebao forum?
a nekome ništa.nodens » wrote:
Evo još jedne.Zaboga, kad vi žene mislite uzeti u obzir činjenicu da postoji prostitucija? A to što ne koriste svi muškarci usluge prostitutki, to znači da im se ukusi razlikuju. Nekome se sviđaju prostitutke, nekome žene sa Smokve, nekome curice s facebooka, nekome očajne kućanice s foruma, nekome već fuckin' nešto.
Ali nisu svi potentnikuki » wrote: Pa nije cijeli, jel znaš ti koliko je to ljudi!?
E, vidiš, a pogotovo ovi koji zauvijek ostaju na virtuali. Nakon uspješno obavljenog zavođenja, zavale se u naslonjač, što bi se pjesnički reklo, možda čak zapale kakvu cigaru i naliju čašu konjakakarambol » wrote: ....No, to nisu tipovi koji uletavaju - ošsejebavat - spikom već su mudrice, tzv. muškarci osvajači. Znam jednoga. Onda sam ih počeo drugačije čitati...pa mislim kako sam ih našao još, iako je temeljni poriv većine muškaraca koji se javljaju - umočiti ga, u konačnici... Neki su spretniji, a neki ostaju zauvijek na virtuali....
Laskaš mi.*jezebel* » wrote:jel' potjeh taj o kojem pricate? mora da je potjeh!!!
U prethodnoj rečenici si odgovorila na ovo pitanje. Izazov.Tea Tree wrote: Nego, mene zanimaju detalji da nekako pokušam shvatiti kako im se da? Galebovima, jel.
Izazov je u nepostojanju univerzalnog 'lijeka' za te očajne i sjebane žene. Emocije su zajebana tema. Negdje sam nekoć pročitao - sretni ljudi su slični jedni drugima, nesretni ljudi su sjebani svak na svoj način.jednokratni klon » wrote:Potješe, ali kakav je izazov zbariti očajnu kućanicu i sl. usamljene i sjebane žene? One su lak plijen.
Mislim da je to parafraza citata iz Ane Karenjine - sve sretne obitelji sretne su na isti način, sve nesretne na svoj način.. tako neštoPotjeh » wrote:
Izazov je u nepostojanju univerzalnog 'lijeka' za te očajne i sjebane žene. Emocije su zajebana tema. Negdje sam nekoć pročitao - sretni ljudi su slični jedni drugima, nesretni ljudi su sjebani svak na svoj način.
Eh, tu mislim da si u krivu - univerzalni lijek za sve očajne žene i muškarce je pokazivanje pažnje. Mislim da svatko na to pada, a svatko stvarno nesretan pada dubljePotjeh » wrote:
Izazov je u nepostojanju univerzalnog 'lijeka' za te očajne i sjebane žene. Emocije su zajebana tema. Negdje sam nekoć pročitao - sretni ljudi su slični jedni drugima, nesretni ljudi su sjebani svak na svoj način.
Imam dojam da su sjebanosti zapravo prilično univerzalne i da što čovjek bolje upozna svoju lakše može rilejtati s golemom većinom tuđih.Potjeh » wrote:
Koje žene?ombia » wrote:A zasto mislite da su te zene bile duboko ocajne? Neke sigurno da. Ali ne sve.
Zavede te netko samo kad zelis biti zaveden.
Neke su prevarile samo zato jer je seks doma los ili nepostojeci, te se nikad ne bi rastavljale.
Pisem o curama s kojima godinama tipkam tamo.
Ja isto ne znam koje konkretno žene, samo ovaj okvirni pojam koji je karambol napisao.jednokratni klon » wrote:
Koje žene?
Ja uopće ne znam o kojim se ženama radi, osim toga što je Karambol rekao, a to je da su očajne kućanice i generalno sjebane.
Stoga se čudim kako ikome može biti zadovoljstvo takve prevoditi žedne preko vode. No, ima nas svakakvih.
Kad je čovjek istinski gladan onda i ne može vidjeti tko stoji pred njim i nudi mu mrvicu šećera. Tek kad se najede (a neće se najesti od lovaca) može vidjeti tko je tko i što mu nudi.
Ja sam karambola razumjela onako kako je napisao. Niti imam pojma tko su te žene niti tko je taj lovac, ali ako je istina što kaže, to je prilično lejm.blue » wrote:Pa ne mislim da je ljubavnica uvijek žrtva![]()
Ali da postoje ljudi (i muškarci i žene) koji funkcioniraju po daj šta daš principu, postoje. A za upucat slona s 5 metara i ne moraš bit neki strijelac. Pa ako je takav ulov nekome trofej - a joj
Ne, nego se osvrcem na cure s chata tamo.jednokratni klon » wrote:Ček, ti znaš koje su to žene?
A gdje jos na forumu pisu udane preljubnice?jednokratni klon » wrote:Pa definitivno u karambolovom opisu ne bih nikad prepoznala cure s chata preljubnica jer mi ne djeluju ni očajno ni tužno.Nekako ne vjerujem da je mislio na njih.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests