Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
-
Maleficent
Požalila sam što sam kliknula. Koja seksistička đubrenica od bloga. Dam se kladit da taj ne jebe nikoga, osim možda sam sebe.
Zakaj ne idu na Smokvu? Predmnijevam da im smrdi na "prljavštinu" i iskrenost. Oni bi finu kućanicu koja bi se uprljala samo za njih i laskala da su joj prvi i jedini ikad. I da sve izgleda kao ful slučajno, a ne ko na placu.
-
karambol
Morticia » wrote:
Pa to ti i govorim, na smokvi je to sto puta lakše nego na forumu.
Da, ali nije izazov. Lakše je i voziti po trotračnom, praznom, autoputu, ali je zanimljivije ići zavojitim magistralnim cestama s krasnim pejsažima...
-
karambol
Maleficent » wrote:
Požalila sam što sam kliknula. Koja seksistička đubrenica od bloga. Dam se kladit da taj ne jebe nikoga, osim možda sam sebe.
Zakaj ne idu na Smokvu? Predmnijevam da im smrdi na "prljavštinu" i iskrenost. Oni bi finu kućanicu koja bi se
uprljala samo za njih i laskala da su joj prvi i jedini ikad. I da sve izgleda kao ful slučajno, a ne ko na placu.
Da. Tako nekako....
-
Morticia
Maleficent » wrote:
Zakaj ne idu na Smokvu? Predmnijevam da im smrdi na "prljavštinu" i iskrenost. Oni bi finu kućanicu koja bi se uprljala samo za njih i laskala da su joj prvi i jedini ikad. I da sve izgleda kao ful slučajno, a ne ko na placu.
E, s ovim se slažem.
Ja mislim da su to malo poremeće osobe.

Mislim, ako to stvarno postoji.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Morticia
Pa ti i takvi, koji imaju potrebu sami pred sobom izvoditi igrokaz ne bi li si dokazali nešto, jebući očajne žene željne malo ljubavi i pažnje, lažući im i muljajući pritom.
Onako, jbte, to zvuči stvarno, stvarno loše.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Maleficent
Morticia » wrote:Pa ti i takvi, koji imaju potrebu sami pred sobom izvoditi igrokaz ne bi li si dokazali nešto, jebući očajne žene željne malo ljubavi i pažnje, lažući im i muljajući pritom.
Onako, jbte, to zvuči stvarno, stvarno loše.
Ma ko jebe očajne kućanice s foruma? To su mitovi.
-
Morticia
Pa nemam pojma, evo, kaže karambol tako.
Cijela ova tema se oko toga vrti.

-
Maleficent
A nisam čitala temu, samo par zadnjih strana.
Kaj su zbilja forumi švalerajsko leglo?
Pa kak ja nikad nisam dobila nepoćudni PM?
Osim toga, kolko ja čitam babe po forumima, uopće nemam dojam da su to neke očajnice željne pažnje, da ne kažem nepristojniju riječ.
Il sam kompletno naivna .

-
Morticia
Maleficent » wrote:A nisam čitala temu, samo par zadnjih strana.
Osim toga, kolko ja čitam babe po forumima, uopće nemam dojam da su to neke očajnice željne pažnje, da ne kažem nepristojniju riječ.

Ja sam znala dobit pokoji nepoćudni pm, al' to su uglavnom bile slike penisa, tako da to nisam ozbiljno shvatila.

-
ElliQuinn
- Felis nebulosa
karambol » wrote:
Pa zar su samo kućanice očajne, usamljene i željne pažnje??
A kakve bi sad ti? Očajne, usamljene sportašice željne pažnje? Glumice? Tete sa šaltera?
Light up, as if you have a choice.
Pričuvni moderator.
-
ombia

A nisi? Ocito nisi pisala na pravim temama.
Da slazem se sa Karambolom, smokva nije izazov, tu je sve jasno tko sto nudi i trazi.
-
Morticia
karambol » wrote:
Pa zar su samo kućanice očajne, usamljene i željne pažnje??
Ma normalno da nisu, to je došlo iz zajebancije.

-
karambol

Ma, neee...nije to nikakvo leglo već samo pojava koja nije konstantna. Bilo je u jednom periodu i malo popularnija (što znači da su u godini dana 2 - 3 takva forumska "galeba" kliktala i tražila nezadovolj(e)ne ženice)...i naravno, nisi naivna i nisu tamo žene levatorice...
Jebemti, kako pojedinačni slučaj brzo poprima značajke trenda i raste kao balon....uf,uf....haug!

-
Maleficent
ombia » wrote:
Da slazem se sa Karambolom, smokva nije izazov, tu je sve jasno tko sto nudi i trazi.
A koje su prave teme ako ne ljesovske?!

-
vrrrlet
ombia » wrote:
Dakle, ako se čovjek želi jebati, neće ići na stranice specijalizirane za pronalaženje partnera za kopulaciju pošto tu nema izazova.
Složio bih se. Meni isto nije izazov sjesti u slastičarnicu i naručiti baklavu. Ja fino odem na Velebit, spustim se u duboku rupu, naručim baklavu, i čekam. To je izazov, to je strepnja.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
Morticia
-
vrrrlet
kuki » wrote:
Pih, da nije foruma, ja bih bila idealna žena za nodensa.
Želiš reći da te je jebao forum?
-
karambol
vrrrlet » wrote:
Dakle, ako se čovjek želi jebati, neće ići na stranice specijalizirane za pronalaženje partnera za kopulaciju pošto tu nema izazova.
Složio bih se. Meni isto nije izazov sjesti u slastičarnicu i naručiti baklavu. Ja fino odem na Velebit, spustim se u duboku rupu, naručim baklavu, i čekam. To je izazov, to je strepnja.
Ne, ne...ako se čovjek želi jebati bez ulaganja napora, na najlakši mogući način ići će rukom u novčanik ili na smokvu, iskru, pizdumaterinu....
Ako pak hoće pričati o tome i naslađivati se, bira drugačiji put... Zamisli kako bi ti zavidjeli da dobiješ naručenu baklavu na Velebitu....

-
ombia
vrrrlet » wrote:
Ni ti nista ne znas.
Pa nije tim galebovima primarno do tjelesne tjelovjezbe.
Njima je do emocija a to im te sa smokve nit nude nit zele dati.
Niti je izazov poseviti nekog sa smokve. Izazov je poseviti nekog tko nikad ne bi.
Izazov.
Blakava je sranje od izazova.
-
ombia
Mislim evo jel se tebi ljepse voziti asfaltiranom cestom, ravnom i dooooosaaaadnom i doci do mjesta za izlet il ti je ljepse ic sumarkom, brdascem, proplankom, doc doma malo prasnjav i blatnjav al zadovoljen.
Mislim jel kuzis barem ovo?
Pravim galebovima je do leptirica. Oni su njihova ultimativna nagrada. Leptirici koje ona ima kad ga gleda.
-
vrrrlet
karambol » wrote:
Ne, ne...ako se čovjek želi jebati bez ulaganja napora, na najlakši mogući način ići će rukom u novčanik ili na smokvu, iskru, pizdumaterinu....
Ako pak hoće pričati o tome i naslađivati se, bira drugačiji put... Zamisli kako bi ti zavidjeli da dobiješ naručenu baklavu na Velebitu....

Od priče nema selameta. Nodens priča, vrlo temeljito, analizira do beskraja, uz Undu najbeskrajniji argumentator, ali još uvijek je nevin.
A do tog jednog koji bi dobio baklavu u pećini treba dvjesto njih umrijeti od gladi.
ombia » wrote:
Ni ti nista ne znas.
Pa nije tim galebovima primarno do tjelesne tjelovjezbe.
Njima je do emocija a to im te sa smokve nit nude nit zele dati.
Niti je izazov poseviti nekog sa smokve. Izazov je poseviti nekog tko nikad ne bi.
Izazov.
Blakava je sranje od izazova.
Onda neka probaju pojebati Nodensa ako im je do toga. Nema bolje.

-
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest