Neeeeeeeeeee
Na to bih reagirao kao Rade Pendrek na Mozarta.
Dobro pa koja je to tema?! Bila sam kuhana i pecena na ZUD-u al ovo je novo.karambol » wrote:
Bilo ih je nekoliko i još se pojavljuju sljedbenici. Bilo je i samohvale i hvaljenja gospođe ljubavnice njegovim vještinama.
di kako treba, pazi dijete, donosi novce kući, ne tuče, ne pije...ispunjava i bračne dužnosti tj. ševi po rasporedu i ne loše, ali je DOSADAN nakon 15-20 godina braka, ne? D
To sam ja nedavno pitala Em-a. Kad je rekao da treba znati odrzati zanimljivost u braku sve te godine. Pa sam ga pitala jel mozda zanimljivije bilo u braku bas zato jer se razonodio sa strane.. Bi li, da se ne jebavaju svi unakrsno, preživio monogamni oblik veze u većem postotku? Bi li trud uložen u osvajanje nekoga drugog bio koristan kad bi ga primjenio na svom zakonitom partneru?
Jesi. Čitao sam. No, to nisu tipovi koji uletavaju - ošsejebavat - spikom već su mudrice, tzv. muškarci osvajači. Znam jednoga. Onda sam ih počeo drugačije čitati...pa mislim kako sam ih našao još, iako je temeljni poriv većine muškaraca koji se javljaju - umočiti ga, u konačnici... Neki su spretniji, a neki ostaju zauvijek na virtuali.ombia » wrote:
Dobro pa koja je to tema?! Bila sam kuhana i pecena na ZUD-u al ovo je novo.
Boldano, nemojmo se zavaravati.![]()
To sam ja nedavno pitala Em-a. Kad je rekao da treba znati odrzati zanimljivost u braku sve te godine. Pa sam ga pitala jel mozda zanimljivije bilo u braku bas zato jer se razonodio sa strane.
To na stranu, neki brakovi i opstaju bas zahvaljujuci preljubu.![]()
Naravno neotkrivenom.
Čemu čudnja? Osoba koja nema kriterija može vrlo lako doći do seksa na forumu.Morticia » wrote:Ja ću riknut.![]()
Znači, stvarno postoje frajeri koji krstare po forumu tražeći očajne kućanice za pokoji fuk na nekom jebodromu?![]()
![]()
Kak ti znaš da je na jebodromu? Možda je u Esplanadi.Morticia » wrote:Ja ću riknut.![]()
Znači, stvarno postoje frajeri koji krstare po forumu tražeći očajne kućanice za pokoji fuk na nekom jebodromu?![]()
![]()
Pa jasno mi je, da.vrrrlet » wrote:
Čemu čudnja? Osoba koja nema kriterija može vrlo lako doći do seksa na forumu.
Isuse, naravno da nisam mislio na sebe. Htio sam ti ukazati na to što, možda, propuštaš
Da. Ne samo očajne već one koje su tužne jer im muževi doma nit smrde nit mirišu, one kojima je dosadno i hormoni luduju, a one traže nekoga tko će im začiniti život, da se osjete poželjne, lijepe, žive na koncu konca... I gotovo u pravilu javljaše mu se samo na PM, a onda ide komunikacija mailom, telefon i poziv na kavu....pa zavođenje, nakon prve "prijateljske" faze pune razumijevanja i laskanja, pričanja svega onoga što žele čuti...zatim strastvene poruke i diskretni pozivi na seks s puno epiteta upućenim njenim dijelovima tijela...na koncu, poziv u neka 4 zida, jer on više ne može trpjeti tu požudu, vulkan strasti i želi, manijakalno želi, samo nju...i samo nju...Morticia » wrote:Ja ću riknut.![]()
![]()
Ima i ne malo. Ucini "nepodnosljiv" brak podnosljivim za one koji se nemaju muda ili zelje rastati.
Ja mogu biti sve, al' nikad od mene kućanice.Gazda » wrote: Isuse, naravno da nisam mislio na sebe. Htio sam ti ukazati na to što, možda, propuštaš
Znas previse informacija. Da nisi ti taj?karambol » wrote:
Da. Ne samo očajne već one koje su tužne jer im muževi doma nit smrde nit mirišu, one kojima je dosadno i hormoni luduju, a one traže nekoga tko će im začiniti život, da se osjete poželjne, lijepe, žive na koncu konca... I gotovo u pravilu javljaše mu se samo na PM, a onda ide komunikacija mailom, telefon i poziv na kavu....pa zavođenje, nakon prve "prijateljske" faze pune razumijevanja i laskanja, pričanja svega onoga što žele čuti...zatim strastvene poruke i diskretni pozivi na seks s puno epiteta upućenim njenim dijelovima tijela...na koncu, poziv u neka 4 zida, jer on više ne može trpjeti tu požudu, vulkan strasti i želi, manijakalno želi, samo nju...i samo nju...
Traje koliko traje, zavisno od njene zaluđenosti njim.
Ukratko, to je, eto, u formi izvješća njegovo izlaganje...
karambol » wrote:Ukratko, to je, eto, u formi izvješća njegovo izlaganje...
Potjeh nije olinjali lešinar.*jezebel* » wrote:jel' potjeh taj o kojem pricate? mora da je potjeh!!!
Već ti je gospođa centrifugalni džozluci rekla - prava kućanica leži na kauču s pljugom i bulji u teve..da actually čisti i pegla, ne bi joj pizdarije padale na pamet
Najlakše je platiti i jebati, ali gdje je tu izazov za pravog lovca??Morticia » wrote:Nikad ne ležim na kauču s pljugom u gubici, a ni tv ne gledam.![]()
Nego, stvarno, zar nije lakše otić na Smokvu?
Najlakše je platiti i ševiti, mislio sam na klasični oblik pružanja usluge u prostitucijskoj djelatnosti. Na smokvi moraš otvoriti račun, tipkati, i kajjaznam što sve još i gubiti vrijeme, na koncu. Imati izbor itd....Morticia » wrote:Kako to misliš- platiti?
Pa ne moraš ništa platiti ako nađeš partnericu za seks na smokvi.
Pa i izjasnila si se da NISI prava kucanica. Tak da nitko ne bi ni pomislio da to radis.Morticia » wrote:Nikad ne ležim na kauču s pljugom u gubici, a ni tv ne gledam.![]()
Nego, stvarno, zar nije lakše otić na Smokvu?
Pa to ti i govorim, na smokvi je to sto puta lakše nego na forumu.karambol » wrote:
Najlakše je platiti i ševiti, mislio sam na klasični oblik pružanja usluge u prostitucijskoj djelatnosti. Na smokvi moraš otvoriti račun, tipkati, i kajjaznam što sve još i gubiti vrijeme, na koncu. Imati izbor itd....
Mislio sam na samu lakoću procesa kojim se dolazi do snošaja ili čega već...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest