Ne samo zato.
Iako, da, vjerojatno bi mi netko drugačije figure drugačije na prvu izgledao u toj haljini.
Ali nekako, sve skupa, cipele, tetovaža na zapešću, frizura, haljina, ma sve mi je...
Ne samo zato.
kako si i sama rekla, do stila je, a ne do debljinePješčana » wrote:ta curka ima blog, i postala je jako popularna baš zbog toga što se ne oblači u trenirku i ne znam, široku odjeću samo zato jer je krupna. kao što sam već rekla, stil mi i nije baš nešto, ali da je mršava, bila bi seksi i treši i streetstyle i svašta nešto, ovako se prvo gleda na njenu debljinu
mislim da se baš o tome i radi , u slučaju debljine.baja » wrote: kako si i sama rekla, do stila je, a ne do debljine![]()
ono, ne moraju se ni mršavi, ni debeli nagrđivati ističući ono što im ne ide u prilog
Morticia » wrote: izgledaš u tome k'o golemi kulen
Nego, što žena poput nje može obući e da ne bi izgledala poput kulena?Morticia » wrote:Pješčana, pa ne mora se pokriti i sakriti, neka nosi tko što želi.
Meni osobno se to ne sviđa, jednako kao što je normalno da se nitko ne sviđa svakome, ali nikad takvoj ženi ne bih došla i rekla- ajme, što si to obukla, izgledaš u tome k'o golemi kulen, ili tako neki kurac.
Dapače, kamo sreće kad na ovom svijetu ne bi uopće bilo ljudi koji pate zbog svog izgleda.![]()
![]()
jednako u slučaju mršavosti, kao i debljine, modom se nastojimo proljepšati nevezano za to što društvo misli o tomePješčana » wrote: mislim da se baš o tome i radi , u slučaju debljine.
društveno je mišljenje da bi se trebalo pokriti, prikriti, istaknuti nešto drugo.
zašto?
zato što odvlači pažnju s prekrasnog lica?zašto bi velika guzica bilo nešto što ne ide u prilog?
Istina. Zato i imamo inicijative koje se bore protiv mršavosti i mršavih skoro kao protiv pušenja. Prepoznato je koliko je mršavost zdravstveni rizik i trošak za zdravstvo.Morticia » wrote:Pa da, znam.
I to je ružno, stvarno.
O tome cijelo vrijeme ja i govorim, i samo pokušavam objasniti da i mršavi ljudi dožive kroz život takvih izdrkavanja te da i njima zbog toga može biti neugodno i teško.
Eto vidiš, ovo je točno to o čemu ja govorim.ElliQuinn » wrote: Istina. Zato i imamo inicijative koje se bore protiv mršavosti i mršavih skoro kao protiv pušenja. Prepoznato je koliko je mršavost zdravstveni rizik i trošak za zdravstvo.
Pa ima pravo biti povrijeđen. Povreda je to veća što je povrijeđena više očekivala pohvalu jer se uklapa u zdravstveni standard suvremenog društva.Morticia wrote:
Eto vidiš, ovo je točno to o čemu ja govorim.
Znači, zato što se na debljinu od društva gleda ovako kako si ti napisala netko mršav nema pravo biti povrijeđen kad ga se nazove kosturom?
Šta ja znam.ElliQuinn » wrote: Nego, što žena poput nje može obući e da ne bi izgledala poput kulena?
Znači, debelima je ipak lakše.ElliQuinn » wrote:
Pa ima pravo biti povrijeđen. Povreda je to veća što je povrijeđena više očekivala pohvalu jer se uklapa u zdravstveni standard suvremenog društva.![]()
Ne vidim tu neku poruku.ElliQuinn » wrote:Poruka je, ipak, da od viška glava boli?
ja sam, na primjer, bila zgrožena kad sam prvi put na nju naletila, jer je bila tako drugačija od onog što inače viđam. navikla sam se na nju i na njen izričaj, i sad mi ju je baš milo gledati. ovo su zadnje njene slike što postam, nisam joj PRAlmost Rosey » wrote:Evo, nazov'te me fašistom, ali ja bih ženu obukla u neku lepršavu bluzu, hlače visokog struka koje od bokova padaju ravno do poda, obula joj štiklu da izdužinogu i bog te veseli.
Jest, istina, to bi bilo sakrivanje i isticanje i blatruć, ali bit će sam staromodna.
Također, šta fali suknjama u "A", u kojima se ne ocrtava baš svaki gram maščobe?

Poruka je da nitko i ništa neće biti lijepo svakome. Meni osobno su vitke žene ljepše od malo jačih/punijih, kako vam drago, nekom drugome će biti obratno, no to nije razlog da se bilo tko osjeća loše.ElliQuinn » wrote:Poruka je, ipak, da od viška glava boli?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests