Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost

Za antropologiju, ekonomiju, filozofiju, povijest, sociologiju...
Morticia

Post 28 Mar 2012, 10:44

ElliQuinn » wrote:

Jer je previše obla za tu haljinu? :E
Ne samo zato.
Iako, da, vjerojatno bi mi netko drugačije figure drugačije na prvu izgledao u toj haljini.
Ali nekako, sve skupa, cipele, tetovaža na zapešću, frizura, haljina, ma sve mi je... :o

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 10:48

ta curka ima blog, i postala je jako popularna baš zbog toga što se ne oblači u trenirku i ne znam, široku odjeću samo zato jer je krupna. kao što sam već rekla, stil mi i nije baš nešto, ali da je mršava, bila bi seksi i treši i streetstyle i svašta nešto, ovako se prvo gleda na njenu debljinu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 28 Mar 2012, 10:49

Gle, u takvim cipelama nema šanse da bi, za mene, bila išta pozitivno, sve i da ima 20 kila. :o :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 10:52

evo jedne s boljim cipelama :o
Image
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
baja

Post 28 Mar 2012, 10:52

Pješčana » wrote:ta curka ima blog, i postala je jako popularna baš zbog toga što se ne oblači u trenirku i ne znam, široku odjeću samo zato jer je krupna. kao što sam već rekla, stil mi i nije baš nešto, ali da je mršava, bila bi seksi i treši i streetstyle i svašta nešto, ovako se prvo gleda na njenu debljinu
kako si i sama rekla, do stila je, a ne do debljine :o
ono, ne moraju se ni mršavi, ni debeli nagrđivati ističući ono što im ne ide u prilog
Morticia

Post 28 Mar 2012, 10:53

E sad si me bacila u neobrano grožđe. :o
Ovo što baja kaže. :o

Iako, ovdje mi se ipak sviđa puno, puno više. :)
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 10:54

baja » wrote: kako si i sama rekla, do stila je, a ne do debljine :o
ono, ne moraju se ni mršavi, ni debeli nagrđivati ističući ono što im ne ide u prilog
mislim da se baš o tome i radi , u slučaju debljine.
društveno je mišljenje da bi se trebalo pokriti, prikriti, istaknuti nešto drugo.
zašto?
zašto bi velika guzica bilo nešto što ne ide u prilog?
Morticia

Post 28 Mar 2012, 10:58

Pješčana, pa ne mora se pokriti i sakriti, neka nosi tko što želi.
Meni osobno se to ne sviđa, jednako kao što je normalno da se nitko ne sviđa svakome, ali nikad takvoj ženi ne bih došla i rekla- ajme, što si to obukla, izgledaš u tome k'o golemi kulen, ili tako neki kurac.
Dapače, kamo sreće kad na ovom svijetu ne bi uopće bilo ljudi koji pate zbog svog izgleda. :S :S :S
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 11:01

Morticia » wrote: izgledaš u tome k'o golemi kulen
:rofl:
da, ti ne bi.
ljudi ovdje na forumu (možda) ne bi.
a ostatak naše države? zamisli kakvi bi komentari padali?
ova Nadia je samo druga krajnost na skali di smo jučer gledali kako je mršavima. netko tko će pasti u afan kad vidi razdrljenu Keiru bi mogao isto tako regirati kad vidi ovu, jer mu je to previše
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Mar 2012, 11:02

Morticia » wrote:Pješčana, pa ne mora se pokriti i sakriti, neka nosi tko što želi.
Meni osobno se to ne sviđa, jednako kao što je normalno da se nitko ne sviđa svakome, ali nikad takvoj ženi ne bih došla i rekla- ajme, što si to obukla, izgledaš u tome k'o golemi kulen, ili tako neki kurac.
Dapače, kamo sreće kad na ovom svijetu ne bi uopće bilo ljudi koji pate zbog svog izgleda. :S :S :S
Nego, što žena poput nje može obući e da ne bi izgledala poput kulena?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
baja

Post 28 Mar 2012, 11:03

Pješčana » wrote: mislim da se baš o tome i radi , u slučaju debljine.
društveno je mišljenje da bi se trebalo pokriti, prikriti, istaknuti nešto drugo.
zašto?
jednako u slučaju mršavosti, kao i debljine, modom se nastojimo proljepšati nevezano za to što društvo misli o tome
ono, mogu i ja furati minjak, tko mi smeta, al' onda trebam biti spremna čuti da su mi noge k'o kineski beštek :D
zašto bi velika guzica bilo nešto što ne ide u prilog?
zato što odvlači pažnju s prekrasnog lica? :ne zna:
Morticia

Post 28 Mar 2012, 11:03

Pa da, znam.
I to je ružno, stvarno.
O tome cijelo vrijeme ja i govorim, i samo pokušavam objasniti da i mršavi ljudi dožive kroz život takvih izdrkavanja te da i njima zbog toga može biti neugodno i teško.
Herp
Nikki Gauda

Post 28 Mar 2012, 11:05

Jako lijepo lice, prestrašan trbuh. Moja najbolja frendica je, čini mi se, slične kilaže i gabarita kao ona, ali ima velike sise i strukić i izgleda svjeCki. Ova izgleda, well, kao utegnuti kulen.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Mar 2012, 11:05

Morticia » wrote:Pa da, znam.
I to je ružno, stvarno.
O tome cijelo vrijeme ja i govorim, i samo pokušavam objasniti da i mršavi ljudi dožive kroz život takvih izdrkavanja te da i njima zbog toga može biti neugodno i teško.
Istina. Zato i imamo inicijative koje se bore protiv mršavosti i mršavih skoro kao protiv pušenja. Prepoznato je koliko je mršavost zdravstveni rizik i trošak za zdravstvo.

Pričuvni moderator.
Morticia

Post 28 Mar 2012, 11:19

ElliQuinn » wrote: Istina. Zato i imamo inicijative koje se bore protiv mršavosti i mršavih skoro kao protiv pušenja. Prepoznato je koliko je mršavost zdravstveni rizik i trošak za zdravstvo.
Eto vidiš, ovo je točno to o čemu ja govorim.
Znači, zato što se na debljinu od društva gleda ovako kako si ti napisala netko mršav nema pravo biti povrijeđen kad ga se nazove kosturom?
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Mar 2012, 11:22

Morticia wrote:
Eto vidiš, ovo je točno to o čemu ja govorim.
Znači, zato što se na debljinu od društva gleda ovako kako si ti napisala netko mršav nema pravo biti povrijeđen kad ga se nazove kosturom?
Pa ima pravo biti povrijeđen. Povreda je to veća što je povrijeđena više očekivala pohvalu jer se uklapa u zdravstveni standard suvremenog društva. :E :E

Pričuvni moderator.
Morticia

Post 28 Mar 2012, 11:22

ElliQuinn » wrote: Nego, što žena poput nje može obući e da ne bi izgledala poput kulena?
Šta ja znam. :ne zna:
Evo, već u ovoj drugoj kombinaciji izgleda drugačije.
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 11:26

ne želite da vam stavim njene drugačije kombinacije :o :rofl:
Morticia

Post 28 Mar 2012, 11:35

ElliQuinn » wrote:
Pa ima pravo biti povrijeđen. Povreda je to veća što je povrijeđena više očekivala pohvalu jer se uklapa u zdravstveni standard suvremenog društva. :E :E
Znači, debelima je ipak lakše. :E
Almost Rosey

Post 28 Mar 2012, 11:36

Evo, nazov'te me fašistom, ali ja bih ženu obukla u neku lepršavu bluzu, hlače visokog struka koje od bokova padaju ravno do poda, obula joj štiklu da izduži nogu i bog te veseli.
Jest, istina, to bi bilo sakrivanje i isticanje i blatruć, ali bit će sam staromodna.

Također, šta fali suknjama u "A", u kojima se ne ocrtava baš svaki gram maščobe? :ne zna:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Mar 2012, 11:37

Poruka je, ipak, da od viška glava boli?

Pričuvni moderator.
Morticia

Post 28 Mar 2012, 11:40

ElliQuinn » wrote:Poruka je, ipak, da od viška glava boli?
Ne vidim tu neku poruku.
Stvar je ukusa, koji nitko nikome ne osporava.
Ali taj ukus se može izreći na ovaj ili onaj način.
Ili se, pak, ukoliko nema nužne potrebe ne mora izreći uopće. :ne zna:
Mislim, nikad mi nije bilo jasno zašto neki ljudi imaju potrebu ikome reći- joj, to ti je tako ružno, joj, ovo ti očajno loše stoji, ili bilo što slično.

Ok, ukoliko si blizak s nekim tko je iz kuće izašao kao cirkus i na peti mu visi komad toalet papira.
Ali polupoznatoj osobi naglašavati kako ti se nešto na njemu/njoj jakojakojako ne sviđa... Čemu? :ne zna:
Pješčana

Post 28 Mar 2012, 11:40

Almost Rosey » wrote:Evo, nazov'te me fašistom, ali ja bih ženu obukla u neku lepršavu bluzu, hlače visokog struka koje od bokova padaju ravno do poda, obula joj štiklu da izdužinogu i bog te veseli.
Jest, istina, to bi bilo sakrivanje i isticanje i blatruć, ali bit će sam staromodna.

Također, šta fali suknjama u "A", u kojima se ne ocrtava baš svaki gram maščobe? :ne zna:
ja sam, na primjer, bila zgrožena kad sam prvi put na nju naletila, jer je bila tako drugačija od onog što inače viđam. navikla sam se na nju i na njen izričaj, i sad mi ju je baš milo gledati. ovo su zadnje njene slike što postam, nisam joj PR :o
kad obuče haljinu, baš mi je dama, ali mi je drago što prkosi standardima noseći i kombinacije s uskim hlačama
Image
Image
Image
Morticia

Post 28 Mar 2012, 11:42

Ova kombinacija sa smeđim hlačama i bluzom mi je super. :S
I što je dulje gledam to mi je sve ljepša. :cerek:
Herp
Nikki Gauda

Post 28 Mar 2012, 11:43

ElliQuinn » wrote:Poruka je, ipak, da od viška glava boli?
Poruka je da nitko i ništa neće biti lijepo svakome. Meni osobno su vitke žene ljepše od malo jačih/punijih, kako vam drago, nekom drugome će biti obratno, no to nije razlog da se bilo tko osjeća loše.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
  • Information