Mršavi i seksi model - utjecaj medija na privlačnost
Dobro, da, ti smiješ bit poremećena u tome jer si u ostalome normalna :dijagnoza: 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
Almost Rosey
Ja nemm OCDA.P. » wrote:Dobro, da, ti smiješ bit poremećena u tome jer si u ostalome normalna :dijagnoza:
ja sam u srednjoj imala dvije curke od 1.86 u razredu. što je bilo najbolje, obje su bile zgodne. s jednom sam dijelila i klupu u 3. pa smo se nešto i više družile, nahodavale. od neprestanog gledanja prema gore dobila sam kompleks niskoće 
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Otkud ta potreba da se naglasi da ljudi-žene te visine mogu biti i zgodni...blaze » wrote:ja sam u srednjoj imala dvije curke od 1.86 u razredu. što je bilo najbolje, obje su bile zgodne. s jednom sam dijelila i klupu u 3. pa smo se nešto i više družile, nahodavale. od neprestanog gledanja prema gore dobila sam kompleks niskoće
Imaš neku zanimljiviju raspravu u rukavu?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Zekoslawa » wrote: Otkud ta potreba da se naglasi da ljudi-žene te visine mogu biti i zgodni...
Pa zato što je to realno rijetkost.
Uglavnom su nezgrapni, premršavi ili tenkovi, krakati, neproporcionalno građeni.
Ne zajebavam se, stvarno.
To je k'o sa jako visokim muškarcima.
Žene ih, kao, vole.
A činjenica je da muškarac preko 190 mora biti jebeno dobro građen (što je rijetkost) da bi sličio na nešto, obično izgledaju ili k'o šparoge ili k'o balvani.
Pa još ako ima glavu k'o špigulu ili neku golemu, glomaznu...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ne, pa ova tema je već para dana mejsto gdje su skoro svi prisutni forumaši
evo taman je Zečica došla, ona je visoka, mogli bi nju pitati kako ju doživljava okolina
sad ste me sjetili: kad sam bila klinka, u mojoj ulici živjela je moja jaako visoka susjeda. tu visokost pojačavala je činjenica da sam ja u to vrijeme imala 5, 6 godina i bila mala , a ona je imala nekih 15 i imala je preko 1,80. ja samju gledala tako da bih radila polu most, sva bih se izvrnula da joj vidim lice
znači visoka i jako tanka, moja susjeda je odabrala pogrbiti se i tako ići kroz život, valjda da bude vizualno manja ( kasnije sam kroz život znala vidjeti jako visoke ljude da to rade). Zašto vi visoki to radite?
pogrbljivanje nije fora!
evo taman je Zečica došla, ona je visoka, mogli bi nju pitati kako ju doživljava okolina
sad ste me sjetili: kad sam bila klinka, u mojoj ulici živjela je moja jaako visoka susjeda. tu visokost pojačavala je činjenica da sam ja u to vrijeme imala 5, 6 godina i bila mala , a ona je imala nekih 15 i imala je preko 1,80. ja samju gledala tako da bih radila polu most, sva bih se izvrnula da joj vidim lice
znači visoka i jako tanka, moja susjeda je odabrala pogrbiti se i tako ići kroz život, valjda da bude vizualno manja ( kasnije sam kroz život znala vidjeti jako visoke ljude da to rade). Zašto vi visoki to radite?
pogrbljivanje nije fora!
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pogrbljivanje je teški užas, ubije svaku figuru.
Paaaa... Pretpostavljam da to rade zato što im je pun kurac toga da ih se naziva lojtrama, banderama, i sličnim dobronamjernim
komplimentima koji im već u najranijem djetinjstvu stvore gadne komplekse.

Paaaa... Pretpostavljam da to rade zato što im je pun kurac toga da ih se naziva lojtrama, banderama, i sličnim dobronamjernim
ali bajo, oni tako hodaju po cesti, bez sugovornika.
mislim, nek hodaju kako žele, ali mislim da im ni kičma nije zahvalna.
osim što su visoki ljudi sporoji, to jest malo sporije se kreću, još kad se pogrbe, baš bez veze.
s druge strane, ja sam niska i jurim i fakat sam se morala naučiti kontrolirati kako hodam jer sam odskakivala, što je bilo zabavno za gledati sa strane. Valjda se i jedni i drugi prilagođavamo kako umijemo.
osim što su visoki ljudi sporoji, to jest malo sporije se kreću, još kad se pogrbe, baš bez veze.
s druge strane, ja sam niska i jurim i fakat sam se morala naučiti kontrolirati kako hodam jer sam odskakivala, što je bilo zabavno za gledati sa strane. Valjda se i jedni i drugi prilagođavamo kako umijemo.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nisam naročito visoka al' sam pogrbljenaPješčana » wrote:ali bajo, oni tako hodaju po cesti, bez sugovornika.
zašto? nemam pojma
kažu da je to najčešće karakteristika introvertiranih osoba
dakako, kičma mi nije nimalo zahvalna i tek zadnjih godina osvještavam držanje upravo zbog prvih probadanja...
utješno, brz sam hodač.... toliko da jedva nađem nekoga tko me može pratiti
I ja marširam dok hodam
I visoki me jedva prate.
Ne mogu vjerovat kolko je ovdje brzohodača. Oko mene u RL skoro svi sporo hodaju i načisto me izluđuju s tim.
Ne mogu vjerovat kolko je ovdje brzohodača. Oko mene u RL skoro svi sporo hodaju i načisto me izluđuju s tim.
Da.Pješčana » wrote:novi dan, novi krug ovdje?
idemo ispočetka?![]()
Zekoslawa, ti si tak visoka? joj što si ti visoka!jel ti to ljudi govore na ulici?
Eh, ako od tebe ovo čujem...Morticia wrote:
Pa zato što je to realno rijetkost.
Uglavnom su nezgrapni, premršavi ili tenkovi, krakati, neproporcionalno građeni.
Inače, pogrbljivanje... Jesam zeru, priznajem. Prvo zato što puno sjedim i piskaram, pa naprosto dolazi do visinske prilagodbe, štono reče baja. Jebiga, ne mogu baš čitati, pisati i tipkati s metra udaljenosti, a najčešće se ne mogu ni udobno smjestiti jer nema mjesta za noge.
Drugi razlog - pubertetski kompleksi zbog sisa.
nego, da se vratim na naziv teme, mršavi i seksi modeli..ima cura koje su zaista deblje i krupnije i spotavile su se tako da ih boli briga, i peglaju dalje.
što kažete na ovu?

menije cura jako lijepa, mada mi je njen stil malo prećeran.
što kažete na ovu?

menije cura jako lijepa, mada mi je njen stil malo prećeran.
-
- Information
-