Mračna strana?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Gazda

Post 27 Mar 2012, 16:02

karambol » wrote: Ja nisam skužio niti jednu... :tuzni: Mislio sam kako jesam, a ono ćorak... Sve mi se čini kako je to misterij poput onih čestica u švicarskom tunelu ili konstantno imam krivi izračun... :ne zna:
Jednostavno je, evo ti three step program:

1) budi gazda
2) budi pristojan
3) dobro izgledaj.

Mislim, može se sažeti i u one step:

1) budi Gazda.
blackcoffee » wrote:Kao što sam napisala u prvom postu, ako se već upuštam u to, gledaću da mi bude lepo
Znao sam :mad:

Ima da te bijem!

Potpis: Dragutin

Beta ženka

Post 27 Mar 2012, 16:03

Gazda » wrote:
Ma, kolega, ovo jednostavno nije točno. Sve žene su apsolutno iste i kad jednu skužiš, sve si ih skužio. To da su one "komplicirane" i "teške" i slične gluposti je njihova propaganda, koja je razvijena zato da mi izgubimo volju pokušavati općiti sa stotinama njih. Slično onoj propagandi da je pranje veša u mašini komplicirano - mislim, kad skužiš da nije, šta će ti onda žena doma?
Oprosti, ali to je VAŠA propaganda - da ste debili prazne glave kojima funkciju mozga imaju kurac i eventualno leđna moždina pa vam je teško skužiti veš mašinu, peglu (naravno, samo izgovor za lijenost) i žene (izgovor za pravit sranja pa onda svaljivati na žene, tipa da su krive za ratove - Helena je kakti kriva što se Parisu dig'o kurac na nju :facepalm: ).
One čiji mužjak skuži ove stvari su presretne.

Daj molim te, nazovimo stvari pravim imenom. :kava:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
karambol

Post 27 Mar 2012, 16:03

blackcoffee » wrote: Bolje da si otvorio pravu preljubničku jer ovo mi ne pije vodu. Kao što sam napisala u prvom postu, ako se već upuštam u to, gledaću da mi bude lepo. Ako je neko toliko opterećen krivicom da mu se čini kako je ono što radi mračno, onda bolje nek ne vara.
Pa čuj, nije to mračno na početku već kad te dobrano uzme i shvatiš kako od nekoga radiš budalu gledajući ga u oči... Mislim da je to ulazak u mračnu stranu onima kojima to tako izgleda.
Mislim da ih spopada mrak jer se čini da bezazlen flert i razgovor postaju stanje frenetične zaljubljenosti i da se otvaraju svakojaka vrata... Od vrata ljubavi, vrata leptirića, vrata strasti, vrata puberteta, vrata nespavanja, vrata erotskih snova i fantazija i još mnoga, a onda shvatiš da si usidren/a i da baš nije lako otploviti...Nekada te sidro zadrži, a nekada ga potrgaš i odeš... :ne zna:
A koja bi bila dobra preljubnička tema?
Beta ženka

Post 27 Mar 2012, 16:05

karambol » wrote:
Pa čuj, nije to mračno na početku već kad te dobrano uzme i shvatiš kako od nekoga radiš budalu gledajući ga u oči... Mislim da je to ulazak u mračnu stranu onima kojima to tako izgleda.
Mislim da ih spopada mrak jer se čini da bezazlen flert i razgovor postaju stanje frenetične zaljubljenosti i da se otvaraju svakojaka vrata... Od vrata ljubavi, vrata leptirića, vrata strasti, vrata puberteta, vrata nespavanja, vrata erotskih snova i fantazija i još mnoga, a onda shvatiš da si usidren/a i da baš nije lako otploviti...Nekada te sidro zadrži, a nekada ga potrgaš i odeš... :ne zna:
Meni već ovaj opis zvuči dovoljno mračno.
Mračno mi zvuči i ostajanje u nezadovoljavajućem odnosu, pa i bez prevare.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
jednokratni klon

Post 27 Mar 2012, 16:05

karambol » wrote:
Pa čuj, nije to mračno na početku već kad te dobrano uzme i shvatiš kako od nekoga radiš budalu gledajući ga u oči...
Onda počinje racionalizacija. Ti stvarno misliš da preljubnike, nakon što odvoze prvih par krugova, muči savjest? C'mon. :rofl:
ombia

Post 27 Mar 2012, 16:06

jednokratni klon » wrote:Ni teme o preljubu nisu što su bile.
Sad sam se sjetila da mi fali shicki. :tuzni:
:rofl: i meni :cerek:
Mogu probati glumiti Pozitivu. Ne obećajem uspjeh
:rofl:
. Slično onoj propagandi da je pranje veša u mašini komplicirano - mislim, kad skužiš da nije, šta će ti onda žena doma?
Nista ti nece.
Ves peres sam a ljubavnicu financiras. Da sve bude po pravilima.

Sokovnik Tigar :xlux:
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 16:08

Beta ženka » wrote:
Mračno mi zvuči i ostajanje u nezadovoljavajućem odnosu, pa i bez prevare.
Ovo je intrigantnije: prevario bi, možda i otišao, ali iz nekog razloga se ne usudiš... i to može da potraje godinama.
ombia

Post 27 Mar 2012, 16:08

karambol » wrote:
Sto se tice mracne strane, malo u mraku napikavas neke spoznaje. Tudje. Al rado bi a da nikoga ne zaboli napravio jednom poskrivecki i svoju vlastitu. :o
Onda počinje racionalizacija. Ti stvarno misliš da preljubnike, nakon što odvoze prvih par krugova, muči savjest? C'mon
:zubo:
karambol

Post 27 Mar 2012, 16:09

jednokratni klon » wrote:
Onda počinje racionalizacija. Ti stvarno misliš da preljubnike, nakon što odvoze prvih par krugova, muči savjest? C'mon. :rofl:
Ne muči ih savjest već kako se bezbolno izvući iz svega s bilo kojim rješenjem. Ili nastavkom života sa zakonitim/om ili započinjanje života s novom ljubavi svog života.
To ih muči, barem tako mislim...
jednokratni klon

Post 27 Mar 2012, 16:12

karambol » wrote:
Ne muči ih savjest već kako se bezbolno izvući iz svega s bilo kojim rješenjem. Ili nastavkom života sa zakonitim/om ili započinjanje života s novom ljubavi svog života.
To ih muči, barem tako mislim...
Well, to je logistika.
Gazda

Post 27 Mar 2012, 16:12

ombia » wrote:Nista ti nece.
Ves peres sam a ljubavnicu financiras. Da sve bude po pravilima.

Sokovnik Tigar :xlux:
Zaboga, veš se opere tak da platiš spremačicu, a ljubavnica..mislim stvarno. Pa imati ljubavnicu nije f.o. Imaš prijateljicu. Mislim, osnove se ovdje ne kuže..
karambol

Post 27 Mar 2012, 16:16

Well, to je logistika.
Vrlo zajebana ponekad. Društveno moralne ograde i postavke, mame, tate, prijatelji, kolege s posla...djeca...krediti, ostavština (materijalna i emotivna)...svega tu ima. Odlazi li žena jer je našla nekoga stvar je puno zajebanija od one kada odlazi muški kurviš...
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 16:19

Gazda » wrote: Zaboga, veš se opere tak da platiš spremačicu, a ljubavnica..mislim stvarno. Pa imati ljubavnicu nije f.o. Imaš prijateljicu. Mislim, osnove se ovdje ne kuže..
Dragi kolega, opet moram izraziti neslaganje. Spremačicu je izlišno imati pošto kućni poslovi uigranom timu oduzimaju ciglih petnaestak minuta dnevno. Pri čemu jeftino kupuješ bodove jer si, zamisli, oprao tanjur ili stavio sušiti veš. Zašto bih PLAĆAO da mi žena NEMA pogled zaljubljenog soba?

Da ne kažem da ti spremačica može popušiti drogu, otkriti oružje ili treći ce u podrumu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
jednokratni klon

Post 27 Mar 2012, 16:20

karambol » wrote:
Vrlo zajebana ponekad. Društveno moralne ograde i postavke, mame, tate, prijatelji, kolege s posla...djeca...krediti, ostavština (materijalna i emotivna)...svega tu ima. Odlazi li žena jer je našla nekoga stvar je puno zajebanija od one kada odlazi muški kurviš...
Ma odlazak je jednostavnije ishendlati. "Pošten i jeben" je već umijeće. :zubo:
blackcoffee

Post 27 Mar 2012, 16:22

Gazda » wrote:

Znao sam :mad:

Ima da te bijem!

Potpis: Dragutin
Boooože Dragutine... ne sme čovek ni da se našali :o
Povukla me tema, eto :ne zna:
karambol

Post 27 Mar 2012, 16:23

Ma odlazak je jednostavnije ishendlati. "Pošten i jeben" je već umijeće. :zubo:
Toga nema... Ni kada sve uvjeriš u to ne možeš samog sebe... :D
jednokratni klon

Post 27 Mar 2012, 16:24

karambol » wrote:
Toga nema... Ni kada sve uvjeriš u to ne možeš samog sebe... :D
Ima, ima. :D
Gazda

Post 27 Mar 2012, 16:27

vrrrlet » wrote: Dragi kolega, opet moram izraziti neslaganje. Spremačicu je izlišno imati pošto kućni poslovi uigranom timu oduzimaju ciglih petnaestak minuta dnevno. Pri čemu jeftino kupuješ bodove jer si, zamisli, oprao tanjur ili stavio sušiti veš. Zašto bih PLAĆAO da mi žena NEMA pogled zaljubljenog soba?

Da ne kažem da ti spremačica može popušiti drogu, otkriti oružje ili treći ce u podrumu.
Kolega, opet se ne slažemo.

To što si sam oprao tanjur (žena ti ga, naravno, neće oprati, jer je zauzeta gledanjem turske sapunice), možda se čini kao ušteda.

Međutim, napravimo bilancu stanja.

Trošak spremačice: 40 kn/h, odnosno oko 200-400 kn mjesečno.

Mjesečni trošak žene, i to ekonomičnog, gradskog diesel modela:

- odjeća i obuća - 2.000 kn
- hrana - 2.000 kn
- šminka, higijena - 1.500 kn
- izlasci na nekakve stvari koje te ne zanimaju, ali moraš - 1.000 kn
- putovanja (tak mi je dosadno, ajmo nekam) - 1.000 kn
- dijete (koje nećeš izbjeći) - 5.000 kn

Osim ako nađeš ženu s prihodima od 12.200 kn ili više, razvidno je da je žena neisplativa. Nadalje, žena s takvim prihodima će vjerojatno biti i zahtjevnija, pa će realno opet potrošiti više nego što donese.
karambol

Post 27 Mar 2012, 16:31

Gazda » wrote: Kolega, opet se ne slažemo.

To što si sam oprao tanjur (žena ti ga, naravno, neće oprati, jer je zauzeta gledanjem turske sapunice), možda se čini kao ušteda.

- hrana - 2.000 kn

Osim ako nađeš ženu s prihodima od 12.200 kn ili više, razvidno je da je žena neisplativa. Nadalje, žena s takvim prihodima će vjerojatno biti i zahtjevnija, pa će realno opet potrošiti više nego što donese.

O, Bože...ja sam f.n. a imam još i škodu....to je + 1.000 kuna... :tuzni:
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 16:37

Gazda » wrote: Kolega, opet se ne slažemo.

- hrana - 2.000 kn

:nono: Postoje metode. Recimo, ženi iz tvog izračuna treba samo kupiti trave za tisuću kuna, pa će više ostajati doma, putovati u glavi, a manje će je boljeti kurac za odjeću i obuću. Uštede su znatne. Jedina stavka koja može biti problematična je jelo, ali tu si ti da se pobrineš da joj je stalno nešto u ustima. Postoji meso koje ako često stavljaš u usta, gubiš kile. Sve što treba je tu kobasicu neodoljivo aranžirati.

Dijete jest trošak, i cijelogodišnji plan kojeg se valja pridržavati, ali sve to dođe na svoje kad ga prodaš u Italiju.
karambol

Post 27 Mar 2012, 16:39

vrrrlet » wrote:
:nono: Postoje metode. Recimo, ženi iz tvog izračuna treba samo kupiti trave za tisuću kuna, pa će više ostajati doma, putovati u glavi, a manje će je boljeti kurac za odjeću i obuću. Uštede su znatne. Jedina stavka koja može biti problematična je jelo, ali tu si ti da se pobrineš da joj je stalno nešto u ustima. Postoji meso koje ako često stavljaš u usta, gubiš kile. Sve što treba je tu kobasicu neodoljivo aranžirati.

Dijete jest trošak, i cijelogodišnji plan kojeg se valja pridržavati, ali sve to dođe na svoje kad ga prodaš u Italiju.
I to je to? Monogamna veza ili otvoreni brak? :ne zna:
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 16:43

karambol » wrote:
I to je to? Monogamna veza ili otvoreni brak? :ne zna:
Načelno, monogamna veza. Dobra žena će biti kurva s tisuću lica, što je praktičnije od tisuću kurvi. I puno jeftinije.
Gazda

Post 27 Mar 2012, 16:46

vrrrlet » wrote:Načelno, monogamna veza. Dobra žena će biti kurva s tisuću lica, što je praktičnije od tisuću kurvi. I puno jeftinije.
Možda je jeftinije u nečijoj glavi kad se napuši, u stvarnosti je puno skuplje.

Pojašnjenje ranijeg unosa: trošak hrane obračunan je temeljem cijena iz Lidla, a ukupni iznos visok je ne zbog cijena po proizvodu, nego zbog količina.
A.P.
Cactus

Post 27 Mar 2012, 16:49

Nije mi jasno zašto ljudi koji toliko vole varati partnere i jebavati sve što hoda uopće imaju potrebu imati tog stalnog partnera? Mislim, šta će ti uopće cura/žena/cimerica ako možeš i želiš jebati sve što se kreće? Nije li ona uteg?
vrrrlet

Post 27 Mar 2012, 16:53

Gazda » wrote: Možda je jeftinije u nečijoj glavi kad se napuši, u stvarnosti je puno skuplje.

Pojašnjenje ranijeg unosa: trošak hrane obračunan je temeljem cijena iz Lidla, a ukupni iznos visok je ne zbog cijena po proizvodu, nego zbog količina.
Dragi kolega, ne znam koliko vaša žena teži i koje količine proždire, ali moja računica je bila drugačija. Za finu kurvu morao bih trošiti oko 6.000 eura mjesečno, što višestruko nadmašuje moja primanja, a kućanski poslovi se duplaju, kurve ti ne pomažu pospremati.

Brak je i danas ekonomska kategorija, i biti će sve dok kurve drastično ne snize cijene, što neće jer im samo ime kaže da su kurve.
  • Information