Nikolajevna » wrote:
A jebiga, kad je većini to nevjerojatno.
Kao što sam već pitala Herp, gdje nalazite toliko takvih koji vas nazivaju anoreksičnima i ružno komentiraju vaš izgled?
Možda je zaista u pitanju preosjetljivost, jer, vjerujem da većina komentara
Hej, što si mršava vjerojatno nije izrečena kao uvreda.
Teško mi je povjerovati da nekoga tko je zaista ok sa vlastitim izgledom toliko mogu smetati čak i dobronamjerni komentari kao onaj kojeg je BoDerek uputila frendici.
I prestanite se družit s luđacima.

Eto ti ga đavle, sad opet sve ispočetka.
I onda će mi reć' da sam papiga.
Gle, nešto što se tebi čini kao dobronamjeran komentar meni, koja to slušam cijeli jebeni život, ne zvuči uvijek tako.
Da mi frendica svaki drugi put kad me vidi kaže- ajme, mršava li si! poslala bih je u tri pičke materine.
Jbte, jel' ja nekome govorim- ajme, debel li si, bucibuci, praščiću!

Ne govorim.
Jer je to imbecilno.
Ne, ne nailazim na takve budale svakodnevno, ali se vrlo često ponavlja od jednih te istih ljudi.
I ne, nije uvijek dobronamjerno.
To što je nekoj svinji pojam i životni san da joj netko kaže da je mršava ne znači da je i meni, koja cijeli život živim s mršavošću.
Nisam pretjerano osjetljiva i da, vjerovala ili ne zadovoljna sam sobom i svojim izgledom.
Ali, to ti je isto kao da nekoj niskoj osobi netko svako toliko komentira- ajme, kako si niska.
Pa još kad se na to nakaleme onakvi komentari tipa- nećeš moći ostati trudna, imaš 20 kila s krevetom, Oliva i slično čovjek stvarno shvati koliko su ljudi jadni, glupi i okrutni.
I što, sad to nemam pravo reći?
Jer bih trebala bit' zahvalna što nemam 4 metra guzice koja se valja po podu za mnom?
Jbte, ja sam van svih normi, razumiješ?
Cijeli život slušam komentare na svoj izgled, pozitivne ili negativne, nisam se utopila u masi NIKAD.
I to definitivno ima svojih prednosti, puno.
Ali ima i mana, i to je sve što ja pokušavam objasniti ljudima.