Evo, raspametila sam se istog časa.
Tko guta, zlo ne misli!
Nije ni on tvrdio da je gej, ali je tvrdio upravo ovo. Nepraktično i znao je reći da su novčanici za dedeke.vrrrlet » wrote:
Meni to nije gej, ali mi je strašno nepraktično. Nemam novčanik. Ruksak ima pretince za dokumente, a pare su u džepu.
Ali glavni razlog bio je da mu smeta mu u džepu.
Pa je i novce i dokumente i sve ikad nosio po džepovima.
Sad, kad stavi novčanik u džep, pizdi kako mu uništava sve traperice.
Poše, kakav metroseksualac.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
dejzi » wrote:
Nije da to nismo znali.![]()
I da znaš da si bezobrazna, tvoj brat baš mora bit tko jako super, a ti baš moraš to pisat svuda okolo.
Inače, dolazi mi svaki, recimo utorak
I bude s njom po 4-5 sati, vodi je u šetnju, uči motat rizle, svira joj gitaru i tak...
Onako, dobar je i s djecom. Poše, mogla bih ga i udat ovih dana.
Evo, sjebala si čovjeka zbog svoje potrebe da mu biraš novčanike.Tupelo » wrote:
Nije ni on tvrdio da je gej, ali je tvrdio upravo ovo. Nepraktično i znao je reći da su novčanici za dedeke.![]()
Ali glavni razlog bio je da mu smeta mu u džepu.
Pa je i novce i dokumente i sve ikad nosio po džepovima.
Sad, kad stavi novčanik u džep, pizdi kako mu uništava sve traperice.
Poše, kakav metroseksualac.
Pa jesu malo za dedeke. Zaista im ne vidim svrhu. Jedina svrha koju mogu shvatiti jest ta da u novčanik možeš staviti slike najdražih. Ali to danas stane i u mobitel.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Nemaš.Bios » wrote:Zbog one teme na Okruglom se osjećam ko jebeni slon i pitam se imam li kakav poremećaj samo zato što sam odlučila smršaviti.
Valjda ti najbolje poznaješ svoje tijelo i ono što mu treba.
Dok se ne pretjeruje sve je ok.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Almost Rosey
Ko ti kriv što si pod utjecajemBios » wrote:Glasam za ruksak.![]()
Zbog one teme na Okruglom se osjećam ko jebeni slon i pitam se imam li kakav poremećaj samo zato što sam odlučila smršaviti.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ruksak je dobra stvar, ja ga cijelo vrijeme nosim. Eventualno ga zamijenim nekom vrstom poštanske torbe.Bios » wrote:Glasam za ruksak.![]()
Zbog one teme na Okruglom se osjećam ko jebeni slon i pitam se imam li kakav poremećaj samo zato što sam odlučila smršaviti.
Inače, i ja se zbog teme na Okruglom osjećam kao jebeni slon i pitam se imam li kakav poremećaj samo zato što nisam odlučila smršaviti.
-
Almost Rosey
I zaslužila si. Dosta je bilo terora nad nemršavima, sać'mo malo terorizirat mršave
Tupelo » wrote:
Inače, dolazi mi svaki, recimo utorak, čuvati šmizlu.
I bude s njom po 4-5 sati, vodi je u šetnju, uči motat rizle, svira joj gitaru i tak...
Onako, dobar je i s djecom. Poše, mogla bih ga i udat ovih dana.
Starac je, ima preko 30 godina.
Ne dramite, meni je Morti rekla da sam kit pa se ne brinem.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Prekrašno.
E, tamo ste rekli da se debelima ne smije reći da su debeli nego se samo mršavima lijepi etiketa anoreksije i slične gadarije.
A šta kad vam poznanica kaže da vam pas odlično pristaje jer sličite. Što čak i dobro zvuči ako imate nekog vitkog lovačkog psa ili dobermana, al' kad imate buldoga uopće ne zvuči dobro.
Poslala sam je u pičku materinu komada 3 i otplakala do doma.
Ajd, dobro, meni je to u sisama pa nije višak. Nek ti bude.
Ajvi, poše, pa Mulica ti je bolja frendica od te.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
pa, ja bih rekla da je možda bila zavidna kak si smršavila, a nije znala što bi rekla, pa je rekla prvu glupost koja joj je pala na pamet . ličiš na psa.
onak, kamon, zar je to zaista najbolje što si mogla smisliti?
meni se zalomilo unazad par mjeseci da su mi dvije žene rekle ( a nisu me vidile 10tak godina) da se uopće nisam promijenila. ja sam odlučila to uzet kao kompliment
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa vidiš, ja bih vjerojatno odreagirala isto kao ti.Bios » wrote:A šta kad vam poznanica kaže da vam pas odlično pristaje jer sličite. Što čak i dobro zvuči ako imate nekog vitkog lovačkog psa ili dobermana, al' kad imate buldoga uopće ne zvuči dobro.
Poslala sam je u pičku materinu komada 3 i otplakala do doma.
Uopće mi nisu jasni ti ljudi koji si dozvole komenirati takve stvari i tuđi izgled, pogotovo onaj dio na koji osoba ni nema previše utjecaja osim ukoliko se podvrgne nekom ekstremnom zahvatu/operaciji/anoreksiji.
Meni u životu, ali u životu nije palo na pamet nekome reći- jesi se ti malo ubuckala, a?
Kamoli nešto gore od toga.
Evo, stvarno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ni meni.Morticia » wrote:
Meni u životu, ali u životu nije palo na pamet nekome reći- jesi se ti malo ubuckala, a?
Evo, stvarno.
nikad ne znaš što se nekom događa u životu. jel trudan, jel pokušava zatrudniti a ne ide, jel bolestan, jel u kurcu zbog debljine.
ako ne znaš što pričati, pričaj o jbnom vremenu.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bliskim osobama se treba reći sve u facu, a za nebliske te ionako zaboli.Morticia » wrote:
Pa vidiš, ja bih vjerojatno odreagirala isto kao ti.
Uopće mi nisu jasni ti ljudi koji si dozvole komenirati takve stvari i tuđi izgled, pogotovo onaj dio na koji osoba ni nema previše utjecaja osim ukoliko se podvrgne nekom ekstremnom zahvatu/operaciji/anoreksiji.
Evo, stvarno.
Mi se u društvu stalno častimo s debelim ili dlakavim svinjama i ostalim životinjama.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
To se meni dogodilo.Bios » wrote:E, pa to. Uostalom, ponekad ljudi imaju većih problema, pa naglo izgube ili dobiju na težini. I onda ih još treba dodatno pokopati idiotskim komentarima.
Nekome se od stresa i bolesti kile skupljaju.
Ja ih, naravno, sukladno svojoj građi, lako gubim, pogotovo u takvim situacijama.
I kad sam ležala po bolnicama i kući, nakon operacije, stvarno sam bila gadno smršavila.
Mislim, i dalje sam se ja osjećala ok, imala sam normalan ciklus, probavu i sve ostalo, ali meni se i tri, četiri kile jako vide.
Poše, šta su mi ljudi radili, kakvi su komentari padali...
I to oni koji su mi, kao, prijatelji.
-
- Information
-