Da je obukla nešto što ne visi, već normalno prati liniju tijela, ne bi izgledala ovako "vješaličasto".
Lastan wrote:Pitam se bi li se tolika dreka bila podigla i da sam anoreksičnima nazvao Calistu Flockhart i Portiu de Rossi.
I one su ovako mršave.
Portia de Rossi meni nije ni približno mršava kao Calista.
Almost Rosey wrote:
I osobno ne znam za Calistu ni Portiu, ali "zagovaranje anoreksije" je žešća pizdarija. Pro-ana, stvarno? Meni je to isto što i, štajaznam, pro-Sch : o
Što ti nisi čula za te "pokrete"? Imaš blogove "pro-ana" i "pro-mia", gdje se klinke podržavaju u mršavljenju i bljuvanju. Ima čak i tema na fhr o tome.
Herp wrote:
Vrlo znakovito mi je, naime, to što većinu "Pa jel ti išta jedeš" pitanja dobivam od žena gabarita oveće sredozemne medvjedice, jel.
I da, sise su pola žene

(hoću reći, dosta utječu na prvi vizualni dojam) i Keira nikome ne bi djelovala anoreksično da je tu malo obdarenija.
Istina, meni isto tupe s tim čak i kad se udebljam toliko da mi trbuh premašuje sise (što nije nimalo teško postići, dapače

), a i zbog tankih zapešća i gležnjeva koji ostaju takvi i kad dobijem kile.
Btw, ja sam Morticijinih godina, i kod nas je bilo debeljuca, nikakav neobičan prizor - u svakom razredu je bilo dvoje-troje baš jako debelih, i nekoliko onih koji naginju tome, a i sama sam "pridružila klubu" u 2. osnovne počela nenormalno jesti, da sam s nepunih 11 imala već 51, a s 13 g. - 65 kg.

No budući da je u razredu tada bila samo jedna cura deblja od mene, ja uglavnom nisam bila na meti ruganja. A i ona je mogla prebiti i najjače dečke u razredu (na čemu samo joj zavidjela i dijelom sam htjela njezinu "veličinu" pa da se i mene boje

), pa se uglavnom nisu usuđivali rugati joj se (+ kad su joj narasle sise, bila im je dobra za šlatanje u prolazu

).
Od tada sam polako gubila kile, i na kraju konačno došla do normalne mase s nekih 16 god., kad sam smanjila obžderavanje i pojačala kretanje.
Komentare o pretjeranoj mršavosti dobivam uglavnom od žena koje imaju preko 70 kila i muškaraca s preko 100, tako da pretpostavljam da se s kilažom mijenja i percepcija onoga što je mršavo ili debelo. Moj BMI još uvijek nije ispod prosjeka, tak da ono...
Što se manekenki tiče, meni su one iz 90-ih, Cindy Crawford, Naomi Campbell i Claudia Schiffer
jako zgodne. I kate Moss mi se sviđa svojom tjelesnom građom. I Eva Herzigova. I volim vidjeti blago mišićno zategnute žene, kako Aurora (čini mi se) reče, i vitke žene, i isto takve muškarce - mršave, žilave i sl.
I ko što Herp reče:
Da ima sise a la Keira Knightley, bila bi "anoreksična" po nekima.