Za sve.
Mi danas jetrica na brzo i pire, sutra pohana piletina i kelj "na padelu".
Isprži slaninu da pusti mast, pa na mast baci narezani poriluk. Pirjaj uz podloijevanje dok ne omekša, pa ulij razmućena jaja.kuki » wrote:Molim ideju šta sa zelenim dijelovima triju porilukova uz što manje termičke obrade.
Možeš umjesto slanine upotrijebiti maslac. Naravno, ako možeš podnijeti činjenicu da se dobiva iz kravlje sise...kuki » wrote:Vrhnje imam u frižideru otvoreno, svježi sir nemam.![]()
Hvala.
I hvala judolino na savjetu, al nisam baš od pancete.
zato što se ta salata, ko i sve salate, jede sa sirovim povrćem! a zeleni dio poriluka nije svakome sretno rješenje za sirove salate! al ako kuhaš, kao ja, možeš i zeleni dio!kuki » wrote:Zašto u ovu salatu ide samo bijeli dio poriluka? Ja sam sad narezala i zeleni i pofurila i pripremila na isti način i ijao.Samo bez kukuruzića i fete, i s narezanim trokutićem sira za mazanje.
Ne volim ni maslac u tim kombinacijama. Maslac volim na kruhu s marmeladom, ili u kolačima.judolino » wrote: Možeš umjesto slanine upotrijebiti maslac. Naravno, ako možeš podnijeti činjenicu da se dobiva iz kravlje sise...
ako ćeš mi u oporuci ostavit kuću!
Zapravo, kad te malo bolje pogledam, požderi svoje proklete kolačiće i vrati se u kantu za smeće! I navuci poklopac.kuki » wrote: Ne volim ni maslac u tim kombinacijama. Maslac volim na kruhu s marmeladom, ili u kolačima.
Sad tek vidim koliko kompliciram oko hrane.
ovo je prhko tijesto, koje se po definiciji sastoji od brašna i masla u omjeru 2:1! + jaje, voda, mliko, i šta već staviš! dakle, nema koliko bi ti stavio, nego koliko brašno traži!judolino » wrote: Osim toga, ja bih ga metnuo upola manje, a dopunio mlijekom.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests